2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar çıktım çok şükür her şeyi güzeldi bebisimin. 614 gram 28 cm dedi, plesentanin yeri de güzelmiş yüzünü falan çok net gösterdi. Aynı oğlum
Ohh şükürler olsun çok sevindim Maşallah maşallah kuzuya, ayy bak dediğim şeyler çıktı plesantanın yeri güzel, yüzünü de göstermiş ohh miss
Boşver rahat olması daha iyi, en azından strese sokmaz hastalarını, ben im bundan önceki perinatologum felaket tellalı gibiydi, beni de çok strese sokmuştu, neyse bu gebeliğim güzel ilerliyor sonunda güzel olsun
Ne kadar risk yok dese de biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allahın takdiri

Reactions: The
Kızlar bende 2 oto koltuğu var biri yeğenimden geldi biri oğlumdan saklamıştım. Birini satıyorum ilgilenen varsa yazabilir.. Sapasağlam 550 TL düşündüm fiyatını.. Baby Plus markası

Eklentiler

• 1701173356706.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 1701173371944.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 60
T tweeetyyy Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın tansiyonun düşmeye başladı mı? Ben çalıştığım için çok giremiyorum buraya arada okuyup kapatıyorum ama takipteyim :)

Evet evet ben de hiç sevmiyorum felaket tellalı doktorları gerçekten. Zaten yeterince her şeye stres oluyoruz. çok sağol canım

T tweeetyyy Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın tansiyonun düşmeye başladı mı? Ben çalıştığım için çok giremiyorum buraya arada okuyup kapatıyorum ama takipteyim :)
Az önce yine yüksekti maalesef. İlaç içtim falan biraz düştü. Ama düşse bile sizinkiler kadar düşmüyor. Yine de şükür 14-9 altı olsun da

Canım Recep hocaya gittin dimi detaylıya sende

Nasıldı sence canım ??
İşinin ehli belli ki, bebeğin pozisyonu da iyiydi, yarım saat kadar sürdü, felaket tellalı değil en azından
Çok hastası vardı ben gittiğim gün oturacak yer yoktu neredeyse
İlk önce kendi ölçümler yaptı, baktı bebeğe, sonra da bana açıkladı
Ama ben daha sıcak ve güler yüzlü bekledim, değildi çok önemli değil tabii de belki karakteri, işini düzgün yapsın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…