Dur tansiyonum iyi olursa çıkmazsa yapimKız usencek bişi yok kiben de evde yaparım genelde. Ekmeğini evde yaparsan uzun sürebilir ama ekmeğini hazır alırsan burger yapmak Max 15 dk alır. Kıyma+tuz+pekmez+hardal+galeta unu al karıştır burger köftesi bir de yeşilliğini ayarlıycan. İlla benzesin diyorsan bir de burger peyniri al adını unuttum bitti gitti yani çok basit
ayyy inşallah güzel haberlerle gel kuzumBenim de bugün detaylim var kızlar, ben de çok heyecanlıyımhayırlısıyla o da güzel seyler söyler inşallah
Cumartesi 426 demişti kuzum doktor. O bana az geldi. 1 hafta 10 gün geri dedi kilo için. Dün ki öyle söylediCanım bence kilosu iyi kuzum. Benim bebişte 537 gramdı. 23 haftalıkken
İnşallah inşallah canım sağolasınEvet yapalım
Sen de güzel haberler gel canım, dualarım seninle perinatolog da der plesantanın durumunu
Bebişinin pozisyonu da iyi olur da herşeyi gösterir
22+6 canım şu anDur tansiyonum iyi olursa çıkmazsa yapim
ayyy inşallah güzel haberlerle gel kuzumkaç haftalıkken gidiyorsun
Ay ilk bebeğim erkek olunca böyle cicili şeyleri hiç bilmiyorumKız anneleri sizi batırmaya and içtimdiyormuşum ama çok tatlı şeyler gördüm size de atim dedim
Necix
Necix's Peanut %100 Pamuk Puantiyeli Organik Soft Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl UB UTKUBABY Organik Müslin KumaÅ Bebe Yaka Ãiçekli Müslin Kız Bebek Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
UB UTKUBABY Organik Müslin KumaÅ Bebe Yaka Ãiçekli Müslin Kız Bebek Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bunlara bayıldım bayıldımmmmmmöNecix
Necix's Soft Kavun Renk Vintage İkili Bebek Elbise Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet canım aynen sen de geç gideceğim demiştin, benim de öyle 22+6 ya verdi doktor taAaa aynı zamanda gitmiş oluyoruz ben de öyle gittim kuzum. bizim senle aramızda 3 gün var
Yaaa kız olması bu anlamda bizim için çok zorAy ilk bebeğim erkek olunca böyle cicili şeyleri hiç bilmiyorumşimdi bunları görünce içimi çok değişik duygular kaplıyor
Benim ki çok göstermedi sıpam çok zorladıEvet canım aynen sen de geç gideceğim demiştin, benim de öyle 22+6 ya verdi doktor tabakalım inşallah yüzünü falan da gösterir geçen kendi doktorum da biraz gösterdi de çok anlayamadım. Sadece dudaklari minicik onu biliyorum
Evet ya yazın şöyle biraz ele avuca gelir şekilde olurlar. Cici bici elbiseler giydirmek için sabırsızlanıyorum ben deYaaa kız olması bu anlamda bizim için çok zordeliriyorum her gördüğümü alasım geliyor bunları aşırı beğendim. Yazlık hiçbir şey almadım zaten yaz için elbiseleri alırım mutlaka benim bebeklik elbiselerim var ananem dikmiş annem saklamış bir o elbiseleri var kızımın böyle şeyleri de çok severim çok değerli geliyor bana annemin ben doğduğumda giydiği lohusa hırkaları var özel yapılmış bir pembe bir beyaz onları da aldım
Ay ben çikolata falan alıp gidecegim yaa bakalım uyursa diye korkuyorum ama çok hareketli olması da sıkıntı demek kiBenim ki çok göstermedi sıpam çok zorladıbir de çok hareketli ölçümleri çok zor yapıldı. Hem de hiçbir şey yemeden gittim gergin olduğum için çikolata yesem napardık bilmem İnşallah senin ki gösterir
Olsun kuzum masraf az olmuş olacak. Unisex olmadı çok çok iyiEvet ya yazın şöyle biraz ele avuca gelir şekilde olurlar. Cici bici elbiseler giydirmek için sabırsızlanıyorum ben deben hiçbir şey almadım henüz oğlumdan kalan unisex tonla zıbın ve alt üst takım var ama işte kokoş kız şeyleri yok nasipse doğuma yakın alacağım
Ahahaha benimki şuan kuduruk baya tekmeler atıyorAy ben çikolata falan alıp gidecegim yaa bakalım uyursa diye korkuyorum ama çok hareketli olması da sıkıntı demek kidün annemden yediğim böreklerden sonra benim kıza bir uyuşukluk çöktü herhalde arada pıt pıt dışında hiç oynamadı, kıtlıktan çıkmış gibi yedim çünkü Aradan 2 3 saat geçtikten sonra da tüm gece kudurdu resmen uyutmadi beni
Ayy zaten yenmese de olur onlar. Doğum sonrasına hasret giderirsinİşin garip tarafı benim sağlıksıza da yoktansiyon sorunu olmasa burger yicektim o çıkınca onu da yemedim şöyle şöyle bir şey olsa da yesem desem keşke
Ay ben de bı sure yürüyüp bir şeyler yiyip gelmiştim oğlumda, benimki uyuyordu amaAhahaha benimki şuan kuduruk baya tekmeler atıyorsabah da baya hareketliydi. Bir ara uyudu uyandı sanırım çok hareketli olması da sıkıntı maalesef bir de bi açtık ki arkası dönük. Yakın otursaydık eve git gel diyecekti sordu evimi
Ben park yatak mı ahşap beşik mi kararsızlığımdan hala alamadım onu.Bitti kuzum. Ama aralıkda da olur. Ben de oto koltuğunu almadım. Alırım aralıkta dedim. Sen neler alacaksın
Park yatakBen park yatak mı ahşap beşik mi kararsızlığımdan hala alamadım onu.Tek büyük parçam bebek arabası. Diğerleri küçük parçalar hep
Güzel haberlerle gel canımBenim de bugün detaylim var kızlar, ben de çok heyecanlıyımhayırlısıyla o da güzel seyler söyler inşallah
Öyle kuzum çok da lazım değil tabi kiAyy zaten yenmese de olur onlar. Doğum sonrasına hasret giderirsin
ben ahşapları çok beğeniyorum. Açıkçası tayin olayımız olmasa şu hani sonradan büyütülenler var ya ondan düşünürdüm. Ama tayin olurken eşyaların çoğu çok zarar görüyor. O yüzden park yatak aldım. Kanz aldım. İndirimdeydi. Bebek arabasını bagi neo aldım aşırı beğeniyorumBen park yatak mı ahşap beşik mi kararsızlığımdan hala alamadım onu.Tek büyük parçam bebek arabası. Diğerleri küçük parçalar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?