2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dur tansiyonum iyi olursa çıkmazsa yapim
Benim de bugün detaylim var kızlar, ben de çok heyecanlıyım hayırlısıyla o da güzel seyler söyler inşallah
ayyy inşallah güzel haberlerle gel kuzum kaç haftalıkken gidiyorsun

Reactions: The
Kız anneleri sizi batırmaya and içtim diyormuşum ama çok tatlı şeyler gördüm size de atim dedim
Bunlara bayıldım bayıldımmmmmmö

Ay ilk bebeğim erkek olunca böyle cicili şeyleri hiç bilmiyorum şimdi bunları görünce içimi çok değişik duygular kaplıyor

Aaa aynı zamanda gitmiş oluyoruz ben de öyle gittim kuzum. bizim senle aramızda 3 gün var
Evet canım aynen sen de geç gideceğim demiştin, benim de öyle 22+6 ya verdi doktor ta bakalım inşallah yüzünü falan da gösterir geçen kendi doktorum da biraz gösterdi de çok anlayamadım. Sadece dudaklari minicik onu biliyorum

Ay ilk bebeğim erkek olunca böyle cicili şeyleri hiç bilmiyorum şimdi bunları görünce içimi çok değişik duygular kaplıyor
Yaaa kız olması bu anlamda bizim için çok zor deliriyorum her gördüğümü alasım geliyor bunları aşırı beğendim. Yazlık hiçbir şey almadım zaten yaz için elbiseleri alırım mutlaka benim bebeklik elbiselerim var ananem dikmiş annem saklamış bir o elbiseleri var kızımın böyle şeyleri de çok severim çok değerli geliyor bana annemin ben doğduğumda giydiği lohusa hırkaları var özel yapılmış bir pembe bir beyaz onları da aldım

Benim ki çok göstermedi sıpam çok zorladı bir de çok hareketli ölçümleri çok zor yapıldı. Hem de hiçbir şey yemeden gittim gergin olduğum için çikolata yesem napardık bilmem İnşallah senin ki gösterir

Evet ya yazın şöyle biraz ele avuca gelir şekilde olurlar. Cici bici elbiseler giydirmek için sabırsızlanıyorum ben de ben hiçbir şey almadım henüz oğlumdan kalan unisex tonla zıbın ve alt üst takım var ama işte kokoş kız şeyleri yok nasipse doğuma yakın alacağım

Ay ben çikolata falan alıp gidecegim yaa bakalım uyursa diye korkuyorum ama çok hareketli olması da sıkıntı demek ki dün annemden yediğim böreklerden sonra benim kıza bir uyuşukluk çöktü herhalde arada pıt pıt dışında hiç oynamadı, kıtlıktan çıkmış gibi yedim çünkü Aradan 2 3 saat geçtikten sonra da tüm gece kudurdu resmen uyutmadi beni

Olsun kuzum masraf az olmuş olacak. Unisex olmadı çok çok iyi

Ahahaha benimki şuan kuduruk baya tekmeler atıyor sabah da baya hareketliydi. Bir ara uyudu uyandı sanırım çok hareketli olması da sıkıntı maalesef bir de bi açtık ki arkası dönük. Yakın otursaydık eve git gel diyecekti sordu evimi

Ay ben de bı sure yürüyüp bir şeyler yiyip gelmiştim oğlumda, benimki uyuyordu ama benim de evime hicc yakın değil, gidemem geri

Ayy zaten yenmese de olur onlar. Doğum sonrasına hasret giderirsin
Öyle kuzum çok da lazım değil tabi ki
Ben park yatak mı ahşap beşik mi kararsızlığımdan hala alamadım onu. Tek büyük parçam bebek arabası. Diğerleri küçük parçalar hep
ben ahşapları çok beğeniyorum. Açıkçası tayin olayımız olmasa şu hani sonradan büyütülenler var ya ondan düşünürdüm. Ama tayin olurken eşyaların çoğu çok zarar görüyor. O yüzden park yatak aldım. Kanz aldım. İndirimdeydi. Bebek arabasını bagi neo aldım aşırı beğeniyorum sürüşü kayıp gidiyor biz çok beğendik eşimle rengarenk olanı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…