2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Pıhtılaşma raporunu atarmısın cnm

Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı sonuçlarınızı söyler misiniz

Canım benim doktorum detaylıya kadar seni 2 hafta 1 görmek istiyorum dedi, hep o şekilde oldu kontrollerim hatta Bi keresinde haftada 1,şğkğr detaylım güzel geçti, ama ben yine 2 hafta da 1 giderim sanırım
Pekı halaa göbektenmi yapıyorsun, Bn göbeğe çok alıştım ama göbek geriliyor bısey olurmu acaba?
Evet canım göbeğe yapıyorum, çok alıştım, doktor kol veya bacağa yapabilirsin dedi ama henüz başlamadım, sabahları iğneyi vurduğum için göbeğim çok gergin olmuyor, akşamları vursam olurdu sanırım
Bu fark ödemeden hiç birşey anlamadım ben canım, ağustosta raporum başlamıştı, sonra tekrar heyet raporu istediler onu da aldım, Doğum kadar hatta ağustosa kadar raporum var, hiç bir kere ücret ödemedim, bazılarımız ödüyor bazılarımız ödemiyor, bende eşimde sigortalıyız bir yerlerden mi düşüyor bilmiyorum
Aile hekimi bana hep 1 aylık veriyor Oksaparı

Maaşımdan son 300TL param kaldı. sdfghjkl Artık bişi alacaksam böbreğimi satmam lazım. Ya da aybaşını beklemem lazım O değil de bu ay iyi harcadım, baya güzel harcadım dfghjkl

Maaşımdan son 300TL param kaldı. sdfghjkl Artık bişi alacaksam böbreğimi satmam lazım. Ya da aybaşını beklemem lazım O değil de bu ay iyi harcadım, baya güzel harcadım dfghjkl
Bu ay harcamayan var mı acaba ben de acayip harcadım ama bunları da alırım bir dahaki ay alırım kredi kartım kesildikten sonra mesela

Bu ay harcamayan var mı acaba ben de acayip harcadım ama bunları da alırım bir dahaki ay alırım kredi kartım kesildikten sonra mesela
Ben kredi kartı kullanmıyorum ya. Kullansam cart curt alırdım kesin. Bu yüzden engelliyorum kendimi. Hep nakit. Aslında tavsiye ederim. Kapatın kredi kartlarınızı, nakit kullanmaya alışın. Daha fazla hesabı kitabı bilip birikim yapabiliyor insan.

Kesinlikle haklısın kuzum. Ama kapatmam mümkün değil öyle dolu

Kesinlikle

Doktor çok rahattı şaşırdım yani plesenta konusunda falan da yatma dedi zaten yukarı çıkmış ama çıkmamış olsaydı da yatarak çıkmazdı dedi, yatarak riskli gebelik tedavi eden tek ülkeyiz herhalde falan dedi. Hayır Ankara'daki en iyi riskli gebelik doktorlarından biri bu bir de yani, deneyimsiz biri de değil. Anlamadım nasıl bir rahatlık

Çok sevindim güzel geçmesine canım olsun sen yine de tedbirli ol ağır kaldırma çok kendini hırpalayacak hareketler yapma ayakta uzun süre saatlerde oturmadan kalma tabi sürekli yatma dediyse yatma zaten bir bebişin daha var yavaşça onla ilgilen tabiki

Reactions: The
Sağolasın canım yok ben istediği kadar desin zaten eskisi kadar kendimi yormam. O tedirginlik bana yeter yani. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…