Pıhtılaşma raporunu atarmısın cnmBen bu gebeligimde hiç iğne kullanmadim. Hematoloji doktoru pıhtılaşma sonucuma baktı ve çok hafif düzeyde. Artık yurt dışında bu değerlere bakılmıyor bile dedi ve rapor çıkartmadı o sebeple sadece coraspin kullanıyorum. Ama önceki gebeliklerimde igne raporum vardı o sebeple fazla ücret ödemiyordum
Canım benim doktorum detaylıya kadar seni 2 hafta 1 görmek istiyorum dedi, hep o şekilde oldu kontrollerim hatta Bi keresinde haftada 1,şğkğr detaylım güzel geçti, ama ben yine 2 hafta da 1 giderim sanırımBende oksapar kullanıyorum canım benim doktor detaylı ultrasondan sonra 2 günde bire indirdi iğneyi, öyle devam ediyorum , 28. Haftadan sonra 2 haftada bir olacak kontroller öyle dedi 28. Haftaya kadar ayda bir gidiyorum sizin kontrol sıklığınız nasıl
Evet canım göbeğe yapıyorum, çok alıştım, doktor kol veya bacağa yapabilirsin dedi ama henüz başlamadım, sabahları iğneyi vurduğum için göbeğim çok gergin olmuyor, akşamları vursam olurdu sanırımPekı halaa göbektenmi yapıyorsun, Bn göbeğe çok alıştım ama göbek geriliyor bısey olurmu acaba?
Bu fark ödemeden hiç birşey anlamadım ben canım, ağustosta raporum başlamıştı, sonra tekrar heyet raporu istediler onu da aldım, Doğum kadar hatta ağustosa kadar raporum var, hiç bir kere ücret ödemedim, bazılarımız ödüyor bazılarımız ödemiyor, bende eşimde sigortalıyız bir yerlerden mi düşüyor bilmiyorumBn 10 haftalıkken kullanmaya başladım iğneyi, temmuzda bna doktor rapor çıkarttı ama hiçbir avantajını gormedım
Her saglık ocagına gttıgımde en fazla 2 kutu alabıldım. Ücret ödemıyordum
Aıle hekımı toplu alma belkı bısey olur, elınde kalır yazık gunah, buraya gel Hem hemşireye gözukursun hemde iğne yazdırırsın dedi ama dün gttım raporum bttı tek kutu alabıldım ve 108 tl ücrt ödedim
Eczacı dıyorki bu para zaten eşinizin emekli masasından kesılıyordur o farketmıyordur dedi. Yada sigortamı dısardan ödüyorum yeni başladım Oyuzden muayne ücreti ve ilaç farkı çıktı
T am anlayamadım, ücret öduyomusunuz sz
Maaşımdan son 300TL param kaldı. sdfghjkl Artık bişi alacaksam böbreğimi satmam lazım. Ya da aybaşını beklemem lazımKız anneleri sizi batırmaya and içtimdiyormuşum ama çok tatlı şeyler gördüm size de atim dedim
Necix
Necix's Peanut %100 Pamuk Puantiyeli Organik Soft Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl UB UTKUBABY Organik Müslin KumaÅ Bebe Yaka Ãiçekli Müslin Kız Bebek Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
UB UTKUBABY Organik Müslin KumaÅ Bebe Yaka Ãiçekli Müslin Kız Bebek Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bunlara bayıldım bayıldımmmmmmöNecix
Necix's Soft Kavun Renk Vintage İkili Bebek Elbise Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ay harcamayan var mı acabaMaaşımdan son 300TL param kaldı. sdfghjkl Artık bişi alacaksam böbreğimi satmam lazım. Ya da aybaşını beklemem lazımO değil de bu ay iyi harcadım, baya güzel harcadım dfghjkl
Ben kredi kartı kullanmıyorum ya. Kullansam cart curt alırdım kesin. Bu yüzden engelliyorum kendimi. Hep nakit. Aslında tavsiye ederim. Kapatın kredi kartlarınızı, nakit kullanmaya alışın. Daha fazla hesabı kitabı bilip birikim yapabiliyor insan.Bu ay harcamayan var mı acababen de acayip harcadım ama bunları da alırım bir dahaki ay alırım kredi kartım kesildikten sonra mesela
Kızlar bu ne minicik geldi bu nem ölçerelimde tutmaya korkuyorum içine pil koymamış insafsızlar bir de buna marketten pil bulacağız şimdi püü
Kesinlikle haklısın kuzum. Ama kapatmam mümkün değil öyle doluBen kredi kartı kullanmıyorum ya. Kullansam cart curt alırdım kesin. Bu yüzden engelliyorum kendimi. Hep nakit. Aslında tavsiye ederim. Kapatın kredi kartlarınızı, nakit kullanmaya alışın. Daha fazla hesabı kitabı bilip birikim yapabiliyor insan.
Evet bunlar daha büyük modeller görüş açısından artık olsun aldık kalsın dedik
Bence küçük olması avantaj. Çantaya at çık nereye gidersekEvet bunlar daha büyük modeller görüş açısından artık olsun aldık kalsın dedik
KesinlikleBen kredi kartı kullanmıyorum ya. Kullansam cart curt alırdım kesin. Bu yüzden engelliyorum kendimi. Hep nakit. Aslında tavsiye ederim. Kapatın kredi kartlarınızı, nakit kullanmaya alışın. Daha fazla hesabı kitabı bilip birikim yapabiliyor insan.
Evet öyle düşündük yazlığa falan gidersek yazın kolaylık olur çantada durur Allah nasip etsin inşallahBence küçük olması avantaj. Çantaya at çık nereye gidersek
Çok sevindim güzel geçmesine canım olsun sen yine de tedbirli ol ağır kaldırma çok kendini hırpalayacak hareketler yapma ayakta uzun süre saatlerde oturmadan kalma tabi sürekli yatma dediyse yatma zaten bir bebişin daha var yavaşça onla ilgilen tabikiDoktor çok rahattı şaşırdım yani plesenta konusunda falan da yatma dedizaten yukarı çıkmış ama çıkmamış olsaydı da yatarak çıkmazdı dedi, yatarak riskli gebelik tedavi eden tek ülkeyiz herhalde falan dedi. Hayır Ankara'daki en iyi riskli gebelik doktorlarından biri bu bir de yani, deneyimsiz biri de değil. Anlamadım nasıl bir rahatlık
Sağolasın canım yok ben istediği kadar desin zaten eskisi kadar kendimi yormam. O tedirginlik bana yeter yani. Çok teşekkür ederimÇok sevindim güzel geçmesine canım olsun sen yine de tedbirli ol ağır kaldırma çok kendini hırpalayacak hareketler yapma ayakta uzun süre saatlerde oturmadan kalma tabi sürekli yatma dediyse yatma zaten bir bebişin daha var yavaşça onla ilgilen tabiki
İnşallah kuzum inşallahEvet öyle düşündük yazlığa falan gidersek yazın kolaylık olur çantada durur Allah nasip etsin inşallah
Iki genimde mthfr heterozigot.Pıhtılaşma raporunu atarmısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?