2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet kuzum 531 dedi inşallah doğrudur sağlıklı beslenmeye dikkat etcem kuzum. Çünkü ben resmen yemiyorum. Acıkmıyorum da. Şuan hep bebek için yicem yani sonra kafama takmayayım

Amin şifa olsun inşallah zeytin yemiyorum ben mecbur. Tamam ben de birazdan muzlu süt ve kuruyemiş yerim

Tamam kuzum ama işte acıkmıyorum. Hani bu hamilelerdeki iştaha asla sahip değilim. Ama zorla zorla tepcem ağzıma vallahi
Benim de bu sağlıklı şeylere iştahım yok. Yumurta ceviz,kaşar,et isteksiz yiyorum. Canım sürekli pizza,döner,tantuni gibi şeyler çekiyor

Benim de bu sağlıklı şeylere iştahım yok. Yumurta ceviz,kaşar,et isteksiz yiyorum. Canım sürekli pizza,döner,tantuni gibi şeyler çekiyor
İşin garip tarafı benim sağlıksıza da yok tansiyon sorunu olmasa burger yicektim o çıkınca onu da yemedim şöyle şöyle bir şey olsa da yesem desem keşke

Reactions: The
Evet kuzum 531 dedi inşallah doğrudur sağlıklı beslenmeye dikkat etcem kuzum. Çünkü ben resmen yemiyorum. Acıkmıyorum da. Şuan hep bebek için yicem yani sonra kafama takmayayım
Ye zaten canım şifa olsun. Ama ben kafana takma diye diyorum, çünkü burada 10+ kg alanların da bebekleri aynı kilolalarda yani seninki zayıf değil az yemişsin ama yediklerin bebise gitmiş gayet. Bundan sonra daha iyi kilo alır tabi

Amin kuzum inşallah bebişime şifa olsun yediklerim inşallah dün ki ölçüm doğrudur. Haftasonu tekrar gitcem zaten doktora bakalım nolmuş olacak

Ayyy ben yapıyordum eskiden. pandemi dönemi. Çok da güzel olmuştu gerçekten. Ama üşenirim
Kız usencek bişi yok ki ben de evde yaparım genelde. Ekmeğini evde yaparsan uzun sürebilir ama ekmeğini hazır alırsan burger yapmak Max 15 dk alır. Kıyma+tuz+pekmez+hardal+galeta unu al karıştır burger köftesi bir de yeşilliğini ayarlıycan. İlla benzesin diyorsan bir de burger peyniri al adını unuttum bitti gitti yani çok basit

Evet evet onu yedim bunu yedim yapalım
Evet yapalım
Benim de bugün detaylim var kızlar, ben de çok heyecanlıyım hayırlısıyla o da güzel seyler söyler inşallah
Sen de güzel haberler gel canım, dualarım seninle perinatolog da der plesantanın durumunu
Bebişinin pozisyonu da iyi olur da herşeyi gösterir

Canım bence kilosu iyi kuzum. Benim bebişte 537 gramdı. 23 haftalıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…