2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik mi ilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını
Tam kafamdaki soruyu sordun canım bende daha bebek odası bakıyorum, önden yatak odasına anne yanı aldım aynen

İnşallah kuzum inşallah kolaycacık doğuralım hepimiz

Vakum falan diyorsunuz ben kalpten gitcem ay Allah ım ben nasıl doğurcam

Kızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik mi ilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını
Kuzum ben montessori düşünüyorum buradan taşınınca 15 aylık falan olacak Allah izin verirse. Ondan önce park yatak. Gidince oda yapacağım

Benim de normalde çok olmaz kanamam. Bakalım nasıl olacak

Sigorta ödemeye başladıysanız artık eşinizin sgksından yararlanmıyorsunuz demektir. Çalışanlarda her zaman fark çıkar. Ben hep fark ödüyorum.

Ayh benim ilk doğumum olacak inşallah. Bakalım artık :)

Tam kafamdaki soruyu sordun canım bende daha bebek odası bakıyorum, önden yatak odasına anne yanı aldım aynen
Canım 2 model arasında kaldım . İkisinin de yatak ölçüleri aynı

Kuzum ben montessori düşünüyorum buradan taşınınca 15 aylık falan olacak Allah izin verirse. Ondan önce park yatak. Gidince oda yapacağım
Ya çok beğendiğim montessori tükendi olarak görünüyor

Vakum falan diyorsunuz ben kalpten gitcem ay Allah ım ben nasıl doğurcam
Dogumu filan çok düşünmeyin derim cnku insan düşündükçe korkuyor ilk dogumumda hiç korku fln yoktu ne olduğunu bilmediğim iicn ama çok zor oldu normaldi ama suanda düşünmemeye calsiyorm bi şekilde o doğum oluyor bitiyor mecbur bebek icerde kalmayacağını göre en önemli olan bana göre doktor ilk doktorum soğuktu Allah a şükür hami kızımda herhangi bir sağlık problemi oluşmadan gerçekleşti ama bana hiç destek olmadi özel hastane olmasına rağmen ebenin yüzünü bile görmek istemiyorum hasta bakıcı bayandan Allah razı olsun o çok destek oldu kızım şöyle yap böyle yap diyerek hep sakinlestrdydi

Ayyy bunu da mı stokluyoruz ben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
Bence onu stoklamaya gerek yok. Bana hastanede kendi dependlerini vermişlerdi. Hastaneden sonra da doktorum depend kullanmaya izin vermemişti yani en fazla birkaç tane kullandım. Belki doktorunuz size de onermez. Benim doktorum normal pedin üzerine gazlı bez koymami istemişti, uzun bir süre o şekilde kullandım. Etkisi var mıdır bilmem ama dikislerim çok çok kolay iyilesmisti Cok şükür.

Kötü bir deneyim olmuş. Özel hastanelerde böyle şeyler pek yaşanmaz genelde şikayet alacakları için. Şahsen benim doktor ve hemşirelerim bana annemden bile daha sabırlıydilar ha içlerinden sövmüş olabilirler onu da bilmiyorum

Ayh benim ilk doğumum olacak inşallah. Bakalım artık :)

Canım 2 model arasında kaldım . İkisinin de yatak ölçüleri aynı

Ya çok beğendiğim montessori tükendi olarak görünüyor
Canım 12 yıl önce çilek mobilyadan büyüyebilen beşik almıştık büyük oğlum yedi yıl kullandı şimdi küçük oğlum 5 yıldır kullanıyor maşallah çok sağlam, minnoş bile kullanır ama bazı arkadaşlar da büyüyen beşikten memnun değillerdi, ikeanın büyüyen eşiğinden memnun olan çok var, ilk 2 yıl da park beşik kullandık, bir onları vermemişim kimseye iyi ki
Benim doktorumda aynı şekilde gazlı bez koyduruyordu

Reactions: The
canım bugün başka bir profesöre gittim kilom 70 olmuş kilom nedeniyle sen devam et iğneye doğuma bir gün kala bırak dedi ben artık devam edeceğim kan akışında bugün bir sorun görmedi
Bnde 74 kılo oldum bnde devam edıcem ama bazı doktorlar 2 hafta kala bıraktrıyor geneli. 1 gun kala bırakmak riskli değilmi acaba?

Bnımde yasım 39.elimde pıhtılaşma testim olmasına ragmen ve 3 kımyasalım olmasına ragmen perinatolog grek yok dedi ama Bn kullanıyorum. 2 doktor mutlaka kullan dedi, Bi profesor bu kayıpların sebebi pıhtılaşma değil dedi
Mecbur kullanıyoruz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…