- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Tam kafamdaki soruyu sordun canım bende daha bebek odası bakıyorum, önden yatak odasına anne yanı aldım aynenKızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik miilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını
İnşallah kuzum inşallahKuzum daha yeni doğum yapan çok yakın arkadaşım olduğu için korkum azaldı benim birazama ben normal doğum istiyorum tabii o sezeryan oldu. İnşallah miniş kızım için de hayırlı olacaksa normal olsun Allahım kolaycacııık hem de
Yaşayıp göreceğizBen sezaryende 1.5 paket bitirdim sonra da uzun pede geçtim, benim kanamam çok olmuştu herkeste aynı mı bilmiyorum
Vakum falan diyorsunuz ben kalpten gitcemHiç bilmiyorum ki balım ama kürtajdan sonra 40 gün azar azar kanamam olmuştu benim sonra normal hayatımın en az olan adet kanamasını geçirmiştim vakumla yaptıkları için rahim içinde birşey kalmamış o zaman sezeyanda da plesantayı falan doktor alacağı için çok kanama olacağını düşünmüyorum
Kuzum ben montessori düşünüyorum buradan taşınınca 15 aylık falan olacak Allah izin verirse. Ondan önce park yatak. Gidince oda yapacağımKızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik miilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını
Benim de normalde çok olmaz kanamam. Bakalım nasıl olacakCanım ben 2 sezeryan 1 de normal doğum geçirdim, ikisinde de kanamam adet kanaması kadar oldu ekstra kanamam olmadı, hiç bunlardan almadım, pedle devam ettim, en uzunundan, bence herkeste farklı oluyor
Normalde de adet kanamaları fazla değil benim
Sigorta ödemeye başladıysanız artık eşinizin sgksından yararlanmıyorsunuz demektir. Çalışanlarda her zaman fark çıkar. Ben hep fark ödüyorum.Bn 10 haftalıkken kullanmaya başladım iğneyi, temmuzda bna doktor rapor çıkarttı ama hiçbir avantajını gormedım
Her saglık ocagına gttıgımde en fazla 2 kutu alabıldım. Ücret ödemıyordum
Aıle hekımı toplu alma belkı bısey olur, elınde kalır yazık gunah, buraya gel Hem hemşireye gözukursun hemde iğne yazdırırsın dedi ama dün gttım raporum bttı tek kutu alabıldım ve 108 tl ücrt ödedim
Eczacı dıyorki bu para zaten eşinizin emekli masasından kesılıyordur o farketmıyordur dedi. Yada sigortamı dısardan ödüyorum yeni başladım Oyuzden muayne ücreti ve ilaç farkı çıktı
T am anlayamadım, ücret öduyomusunuz sz
Bende kesinlikle tavsiye ederim doğumdan sonra 2 3 gün bunu kullanmstm çok rahat oluyorKızlaaaar . Bu çok işe yarıyormuş doğumdan sonra. Almak isteyen varsa
Ayh benim ilk doğumum olacak inşallah. Bakalım artık :)Canım ben 2 sezeryan 1 de normal doğum geçirdim, ikisinde de kanamam adet kanaması kadar oldu ekstra kanamam olmadı, hiç bunlardan almadım, pedle devam ettim, en uzunundan, bence herkeste farklı oluyor
Normalde de adet kanamaları fazla değil benim
Canım 2 model arasında kaldım . İkisinin de yatak ölçüleri aynıTam kafamdaki soruyu sordun canım bende daha bebek odası bakıyorum, önden yatak odasına anne yanı aldım aynen
Ya çok beğendiğim montessori tükendi olarak görünüyorKuzum ben montessori düşünüyorum buradan taşınınca 15 aylık falan olacak Allah izin verirse. Ondan önce park yatak. Gidince oda yapacağım
1 paket yetmisti bana ama kaç adet vqrdi içinde bilmiyorum ama öyle çok degildi çok stoklarınızda gerek yok kizlarAyyy bunu da mı stokluyoruzben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
Dogumu filan çok düşünmeyin derim cnku insan düşündükçe korkuyor ilk dogumumda hiç korku fln yoktu ne olduğunu bilmediğim iicn ama çok zor oldu normaldi ama suanda düşünmemeye calsiyorm bi şekilde o doğum oluyor bitiyor mecbur bebek icerde kalmayacağını göre en önemli olan bana göre doktor ilk doktorum soğuktu Allah a şükür hami kızımda herhangi bir sağlık problemi oluşmadan gerçekleşti ama bana hiç destek olmadi özel hastane olmasına rağmen ebenin yüzünü bile görmek istemiyorum hasta bakıcı bayandan Allah razı olsun o çok destek oldu kızım şöyle yap böyle yap diyerek hep sakinlestrdydiVakum falan diyorsunuz ben kalpten gitcemay Allah ım ben nasıl doğurcam
Bence onu stoklamaya gerek yok. Bana hastanede kendi dependlerini vermişlerdi. Hastaneden sonra da doktorum depend kullanmaya izin vermemiştiAyyy bunu da mı stokluyoruzben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
Kötü bir deneyim olmuş. Özel hastanelerde böyle şeyler pek yaşanmaz genelde şikayet alacakları için. Şahsen benim doktor ve hemşirelerim bana annemden bile daha sabırlıydilarDogumu filan çok düşünmeyin derim cnku insan düşündükçe korkuyor ilk dogumumda hiç korku fln yoktu ne olduğunu bilmediğim iicn ama çok zor oldu normaldi ama suanda düşünmemeye calsiyorm bi şekilde o doğum oluyor bitiyor mecbur bebek icerde kalmayacağını göre en önemli olan bana göre doktor ilk doktorum soğuktu Allah a şükür hami kızımda herhangi bir sağlık problemi oluşmadan gerçekleşti ama bana hiç destek olmadi özel hastane olmasına rağmen ebenin yüzünü bile görmek istemiyorum hasta bakıcı bayandan Allah razı olsun o çok destek oldu kızım şöyle yap böyle yap diyerek hep sakinlestrdydi
Canım 12 yıl önce çilek mobilyadan büyüyebilen beşik almıştık büyük oğlum yedi yıl kullandı şimdi küçük oğlum 5 yıldır kullanıyor maşallah çok sağlam, minnoş bile kullanırAyh benim ilk doğumum olacak inşallah. Bakalım artık :)
Canım 2 model arasında kaldım . İkisinin de yatak ölçüleri aynı
Ya çok beğendiğim montessori tükendi olarak görünüyor
Benim doktorumda aynı şekilde gazlı bez koyduruyorduBence onu stoklamaya gerek yok. Bana hastanede kendi dependlerini vermişlerdi. Hastaneden sonra da doktorum depend kullanmaya izin vermemiştiyani en fazla birkaç tane kullandım. Belki doktorunuz size de onermez. Benim doktorum normal pedin üzerine gazlı bez koymami istemişti, uzun bir süre o şekilde kullandım. Etkisi var mıdır bilmem ama dikislerim çok çok kolay iyilesmisti Cok şükür.
Bnde 74 kılo oldum bnde devam edıcem ama bazı doktorlar 2 hafta kala bıraktrıyor geneli. 1 gun kala bırakmak riskli değilmi acaba?canım bugün başka bir profesöre gittim kilom 70 olmuş kilom nedeniyle sen devam et iğneye doğuma bir gün kala bırak dedi ben artık devam edeceğim kan akışında bugün bir sorun görmedi
Bn aldım gecen hafta trendyoldan 10 tanesi 160 tlKızlaaaar . Bu çok işe yarıyormuş doğumdan sonra. Almak isteyen varsa
Bnımde yasım 39.elimde pıhtılaşma testim olmasına ragmen ve 3 kımyasalım olmasına ragmen perinatolog grek yok dedi ama Bn kullanıyorum. 2 doktor mutlaka kullan dedi, Bi profesor bu kayıpların sebebi pıhtılaşma değil dediCanım benim de yaşım 39, daha önce 2 kaybım var ama gebeliğimin başından beri hiç kan sulandırıcı kullandırtmadı doktorum, özellikle sordum ama gerek yok dedi. Geçen hafta detaylı için gittiğim perinatologda bir ihtiyaç yok dedi. Anlamıyorum bana niye gerek görmediler, biraz zayıfım şu an 54 üm ama burada okuduğum çoğunluğun doktoru kilolu olmasalar bile garantiye almak için kan sulandırıcı kullandırıyor. Hangisi en doğru bilemedim
Cnm Bn en başından beri kabızımBen kabızlık hiç yaşamadım şimdiye kadarneden bilmiyorum herkes öyle yazıyor şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?