2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Evet canım doktorda öyle söyledi. Yani bunu bilmeyip böyle yaşayan insanlarsa var dedi. Bu hastalıkla ilgili çok detaylı bilgi de yok biraz araştırdım bulamadım. Kk de bi arkadaşın başından geçmiş tel nosunu bırakmış yarın birde onunla görüşeceğim. Bakalım inşallah herşey güzel olur bu durumda gelip geçer sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz canım, çok sağol desteğin için

Ayyyy her aşaması beni korkutuyor mesela 14 haftan kalmış kuzum ne hissediyorsun
Ayyy öyle mi kalmış kıııız ben dillendirmiyordum daha çok var gibi oluyordu yaaa ben kızçemle kavuşmak istiyorum ama vaktinde gelsin tabiiii ayyy uygulamada da hamileliğin %61 i bitti gösteriyor. Dım dım dım dımmmm

Vallahi korkmasam dicem olsun bitsin doğuralım ama bir yandan korkuyorum

Vallahi korkmasam dicem olsun bitsin doğuralım ama bir yandan korkuyorum
Kuzum daha yeni doğum yapan çok yakın arkadaşım olduğu için korkum azaldı benim biraz ama ben normal doğum istiyorum tabii o sezeryan oldu. İnşallah miniş kızım için de hayırlı olacaksa normal olsun Allahım kolaycacııık hem de

Mesela sezeryan da mı böyle çok kanamalı oluyor?
Hiç bilmiyorum ki balım ama kürtajdan sonra 40 gün azar azar kanamam olmuştu benim sonra normal hayatımın en az olan adet kanamasını geçirmiştim vakumla yaptıkları için rahim içinde birşey kalmamış o zaman sezeyanda da plesantayı falan doktor alacağı için çok kanama olacağını düşünmüyorum

Kızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik mi ilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını

Kızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik mi ilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını
Bende ikisi arasında kalmıştım sonra büyüyen beşik takımı daha pahalı diye montessoriyeye karar verdim. Pek bi mantığı kalmıyo çünkü oda korumalı sonuçta yıllar sonra yatağı büyütmek için fazla ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bide iki kere yatak masrafı da cabası olacak. Tabiki görsel olarak büyüyen beşik ama mantık olarak montessori

Montessori olarak düşünüyorum bende :) nereden aldın canım ?

Kuzum bu kısmı bende bilmiyorum açıkçası. Sanırım herkesin değişiyor ya
Canım ben 2 sezeryan 1 de normal doğum geçirdim, ikisinde de kanamam adet kanaması kadar oldu ekstra kanamam olmadı, hiç bunlardan almadım, pedle devam ettim, en uzunundan, bence herkeste farklı oluyor
Normalde de adet kanamaları fazla değil benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…