Benim kadın doğum doktoru da doğuma kadar demişti, detaylıda perinatolog gerek yok dedi ama bende kullanırım ben de 36 yaşı dayım, ileri yaş sayılıyor benimdebana da bugün doğuma kadar devam dediler ama kilom 70 ve bir kaybım var diyeyaşım da var 39 hepsi birleşince devam dendi
canım sen de balık etlisin diye hatırlıyorum ben 70 im doktor kızdı şekeri olur suyun artsr erken doğum olur diyetisyene hemen başla dedi en fazla 3 kg al çok dikkat et dedi sen de bebişe kilo aldıracağım diye şeker tehlikesinden aman uzak dur o da apayrı tehlikeli meyveye günde 1 porsiyon diyorlarAmin şifa olsun inşallahzeytin yemiyorum ben mecbur. Tamam ben de birazdan muzlu süt ve kuruyemiş yerim
Bu arada bende 70 kilo olmuşumcanım sen de balık etlisin diye hatırlıyorum ben 70 im doktor kızdı şekeri olur suyun artsr erken doğum olur diyetisyene hemen başla dedi en fazla 3 kg al çok dikkat et dedi sen de bebişe kilo aldıracağım diye şeker tehlikesinden aman uzak dur o da apayrı tehlikeli meyveye günde 1 porsiyon diyorlar
25+2 de yaptırdım şeker yüklemesiniŞeker yüklemesini kaçıncı hafta yaptınız peki ? Kızlar
canım onu sordum ben imkansız keseye çarpması ona değecek iğne aşırı uzun bulması bizim için bile zor bir iğne oluyor hiç merak etme rahat rahat karına devam biz sezeryan da kaç kat kesiyor da anca ulaşıyoruz dediPekı halaa göbektenmi yapıyorsun, Bn göbeğe çok alıştım ama göbek geriliyor bısey olurmu acaba?
Evet kuzum ben de kilolu hamile kaldım ama ben şimdiye kadar hiç kilo almadım. Kusarken zayıfladım sonra başlangıç kiloma geri döndüm. Ama şeker riskim var pcos var çünkü ben decanım sen de balık etlisin diye hatırlıyorum ben 70 im doktor kızdı şekeri olur suyun artsr erken doğum olur diyetisyene hemen başla dedi en fazla 3 kg al çok dikkat et dedi sen de bebişe kilo aldıracağım diye şeker tehlikesinden aman uzak dur o da apayrı tehlikeli meyveye günde 1 porsiyon diyorlar
Canım benim de yaşım 39, daha önce 2 kaybım var ama gebeliğimin başından beri hiç kan sulandırıcı kullandırtmadı doktorum, özellikle sordum ama gerek yok dedi. Geçen hafta detaylı için gittiğim perinatologda bir ihtiyaç yok dedi. Anlamıyorum bana niye gerek görmediler, biraz zayıfım şu an 54 üm ama burada okuduğum çoğunluğun doktoru kilolu olmasalar bile garantiye almak için kan sulandırıcı kullandırıyor. Hangisi en doğru bilemedimbana da bugün doğuma kadar devam dediler ama kilom 70 ve bir kaybım var diyeyaşım da var 39 hepsi birleşince devam dendi
canım zayıf olsaydın kullandırmazdım dedi doktor bana da kilo da pıhtılaşma problemi daha çok oluyormuş ama beni de çok tatmin ediyor mu hayır cünkü detaylımı yapan acıbadem profu hayır iğneye gerek yok bugün de başka bir acıbadem profu var dedi bence kimse de net bir cevap yokCanım benim de yaşım 39, daha önce 2 kaybım var ama gebeliğimin başından beri hiç kan sulandırıcı kullandırtmadı doktorum, özellikle sordum ama gerek yok dedi. Geçen hafta detaylı için gittiğim perinatologda bir ihtiyaç yok dedi. Anlamıyorum bana niye gerek görmediler, biraz zayıfım şu an 54 üm ama burada okuduğum çoğunluğun doktoru kilolu olmasalar bile garantiye almak için kan sulandırıcı kullandırıyor. Hangisi en doğru bilemedim
Canım ben Aydan biri'ye gittim. Koru hastanesi ile anlaşmalı kendisi hastanenin sahibi mıymış neymiş hatta sanırım öyle bir şeyler demişlerdi. Fiyatı da çok makul değil ve işte aşırı rahat bir kadın yani öyle aman aman memnun kalmadım sanırım ya, öneremiyorum o yüzdenGözün aydın canım maaşallah bebişeAnkara da hangi perinatolağa gittin? Ben 2 hafta önce kendi doktorumun önerisiyle perinatolog Sertaç Esin’e gitmiştim, biraz soğuk ve hafiften felaket tellalıydı açıkçası. Beni korkutan birkaç şey söyledi, burada kimse etkilenmesin diye yazmadım. Sonrasında kendi doktorumla konuştuğumda şu an için endişelenecek bir durum olmadığı takip edeceğimizi söyleyerek rahatlatmıştı beni.
Çok şükür canımKızlar çıktım çok şükür her şeyi güzeldi bebisimin. 614 gram 28 cm dedi, plesentanin yeri de güzelmişyüzünü falan çok net gösterdi. Aynı oğlum
İnşallah inşallah canımÇok şükür canım,maşallah hep böyle iyi haberlerle çıkalım Dr dan
Kuzum bi arkadaşımın oğlunda da hamilelikte kalpte sorun çıkmıştı . Doğduktan sonra da bi süre hastaneye getirip götürdüler çocuğu. Kardiyoloji doktoru demiş ki ; bu rahatsızlıklar belki sizde de vardı , bende de vardı. Ama bu denli detaylı bi araştırma yapılmadığı için bilinmiyordu. O yüzden takılacak hiçbir şey yok rahat olun demişti . İnşallh hiçbir problem olmadan sağlıkla alalım evlatlarımızıAmin canım inşallah farkında olmadan bununla yaşayan insanlarda varmış öyle dedi doktorumuz. Onu rahatsız etmeyecek olursa hiçbir sıkıntı olmayacak tek duam bu süreci sıkıntısız atlatmamız.
Ay şu da çıkmasın ay bu da olmasın diye diye bu günlere geldim meğer buna gerek yokmuş. Akışında rahat olunmadıkça hep başka şeyler çıkıyormuş en güzeli hamilelik sürecini rahat ve çok irdelemeden yaşamakmış. Sağol canım inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı.
Ben kabızlık hiç yaşamadım şimdiye kadarKızlar nasılsınız?detaylıdan gecen vardı sanki unutmuşumgözü aydın kimdise ben bu gün bitmiş haldeyim mecbur evden çıktım evrak işlerim vardı gitdik onu Hall etmeye ordanda gitdik mobilya bakmaya sözde dediler kesin orda bulacaksınız keşki gitmeseydim sonuçta bulamadım bile ama sonuçta kasık bel bacak kalça her yerim ağrıyor ve + kabızlık yaşadım hala gaz var dün fasulye salatanın sonu bu
Benim eskidende vardır şimdi daha çok artmış sadece şimdi olunca sancılarım oluyor o zamanda korkuyorumki acaba kasılmamıBen kabızlık hiç yaşamadım şimdiye kadarneden bilmiyorum herkes öyle yazıyor şaşırıyorum
Ay evet bunu alıyorlar ben de görüyorumKızlaaaar . Bu çok işe yarıyormuş doğumdan sonra. Almak isteyen varsa
Şimdiden stoklamak lazımAy evet bunu alıyorlar ben de görüyorum
Ben normal adetlerimde de bebek bezinin kenar lastiklerini keserek kullanıyordum kanamam çok fazla olur benim hatta tüp bebek doktoruna kanamam çok deyince birşey olmaz demişti bir gördü ki yerlere akıyor muayene ederken gerçekten çok fazlaymış demişti dogumda nasıl olur bilmiyorum kendime bebek bezi alacam mecbur 3 numarası baya rahat oluyor ped gibi sızma olmuyorKızlaaaar . Bu çok işe yarıyormuş doğumdan sonra. Almak isteyen varsa
Yaaa kıyamam.. doğumdan sonra kanama kimisinin azıcık oluyomuş kimisinin çok . Bizim nasıl olcak bakalımBen normal adetlerimde de bebek bezinin kenar lastiklerini keserek kullanıyordum kanamam çok fazla olur benim hatta tüp bebek doktoruna kanamam çok deyince birşey olmaz demişti bir gördü ki yerlere akıyor muayene ederken gerçekten çok fazlaymış demişti dogumda nasıl olur bilmiyorum kendime bebek bezi alacam mecbur 3 numarası baya rahat oluyor ped gibi sızma olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?