2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Sonraki kış için biraz büyüğünü almayı düşünüyorum kuzum ben. Bu sene attık marttan sonra zaten ne kadar giyecek ama sonraki sene daha çok giyer
Valla Nisan ayı geçen sene izmir de soğuk geçti. Full doğalgaz yaktık. Bu mevsimler değişmeye başladı bu yıl nasıl geçecek neyle karşılaşacağız belli değil. Üstelik sen doğudaydın demi ? Senin Haziran'a kadar yolu var gibi sanki.

Sonraki kış için biraz büyüğünü almayı düşünüyorum kuzum ben. Bu sene attık marttan sonra zaten ne kadar giyecek ama sonraki sene daha çok giyer
Yaa ben bebeklere daha cok yakistiriyorum trendyolda da muadili var belki oyle bisey alirim da foto cekmek icin veya dolapta falan bulursam oylede alabilirim

İnşallah olmayız kuzum sen vitamin takviyesi ne kullanıyorsun? Herkes gyno ferro yapıyor diyordu ama bana yapmadı
Bebeişim doktorum bana aşağıda paylaştığımı verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi. İçinden multivitamin ve omega3 çıkıyor. Çok memnunum bir sorun yaşamadım. Fiyatı baya pahalı sadece.

Evet evet kuzum biz yakarız hazirana kadar. Ama şöyle düşündüm mesela 1 yaş alırım Ekim kasımdan sonra giydiririm önce büyük olur sonra tam. Daha uzun süre kullanım gibi olur. Ama şimdiden almak mantıklı gelmiyor çünkü boy kilo önemli. Mesela boyu 28 cm dedi bana kilo zayıftı vallahi kilo alsın diye deli gibi kendimi zorluyorum bu hafta. Sen de yiyemiyorsun kuzum biliyorum et vs ama zorla kendini bebek için olan şeylerden ye sonra benim gibi takma kafana

Demir de var mı içinde kuzum? Benim de hepsi ayrı ayrı milyon tane ilaç içiyorum. Şimdi bunlara ek tansiyon ve coraspin eklendi malum

Kızlar ya lohusa pijama takimi alacak misiniz? Ya dantelli işlemeli seyleri hic sevmiyorum lohusa takimlarda hep oyle tam istedigim 1 tane buldum 1900 tl dediler çüş yani doğum işini de düğün işine döktüler Şuan en icime sinen bu model oldu oglumada bu tulumdan yaptiricam biraz uyumlu oluruz dedim

Eklentiler

• IMG_0137.webp
    13 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_0136.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_0135.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 61
Ben geçen hafta başladım yemeye. Aklıma geldikçe midem bulanıyordu etten ama bir gün canım çok istedi. Hadi deneyelim dedik eşimle. Bonfile aldı küçük parça, hani ağzıma sinir falan gelmesin löp et olsun diye. Valla yedim lezzetli de geldi. Ceviz çok sevdiğim halde içim almıyordu kaç aydır ona da bu hafta başladım. Kuru incir içerisine ceviz koyup tüketiyorum şimdi. Geçen hafta yumurta da yemeye başladım her sabah yiyiyorum. Ama ben hiç zorlamadım kendimi. Midem bulanıyorsa yemiyorum. Böylece o yiyecekten tamamen tiksinmenin önüne geçiyorum. Yeşillik tüketiyorum, ev yemeği zaten tüketiyorum her gün farklı farklı. Sabahları peynir tüketiyorum bolca. Gün içinde de yemek yanında yoğurt, ayran, cacık artık o an canım hangini çekiyorsa.

Yoksa akşam yemeği olarak kaç akşam içim almadı diye bir kaç hafta öncesine kadar salatalık havuç kemiriyordum sadece. Senin de yavaş yavaş düzelecek. Kokmuyorsa bir şey minnak minnak ağzına atıp dene. Koca tabağı yeme mesela, ben öyle öyle açtım iştahımı. Eşim yerken çatalın ucundan alıp attım ağzıma, beğenmedimse devam etmedim beğendiysem bir iki çatal daha aldım bıraktım misal. Darısı senin başına inşallah kuzum.

Ben sezaryende 1.5 paket bitirdim sonra da uzun pede geçtim, benim kanamam çok olmuştu herkeste aynı mı bilmiyorum
Depend mantıklı değil mi canım?
Ben depend kullanırım sonra ped kullanırım diyordum mantıklı değil mi ki beye göre belli oluyor gazlı bez kullanmak yorar çünkü orada pot gibi pedin üstünde gazlı bez rahatsız edici olmaz mı

Reactions: The
Kızlar ya lohusa pijama takimi alacak misiniz? Ya dantelli işlemeli seyleri hic sevmiyorum lohusa takimlarda hep oyle tam istedigim 1 tane buldum 1900 tl dediler çüş yani doğum işini de düğün işine döktüler
Lohusa takımı diyince hem aşırı yüksek fiyat çıkıyor. Hem de gerçekten hep dantelli mantelli bi garip geliyolar bana. Ben normalde de gecelikle uyuyamam. Yaz kız alt üst olmalı. Gecelikle ne zaman uyusam gözümü açtığımda o gecelik başıma çıkmış oluyo. Hiç rahat edemiyorum. Hastane süreci için 2 tane gecelik alacağım yakası düğmeli pijama vari ucuz yollu bişiler. Evdeyken zaten alt üst takımla devam ederim.

Demir de var mı içinde kuzum? Benim de hepsi ayrı ayrı milyon tane ilaç içiyorum. Şimdi bunlara ek tansiyon ve coraspin eklendi malum
İçinde 17mg demir var yazıyor. Ancak doktorum 2 hafta sonra aç gel bir açlık tokluk kanına ve demirine bakalım dedi. Demir eksikliği varsa ekstra demir hapı kullanmaya başlarsın dedi.

Başladım kuzum yemeye ama zorla yiyorum. Ben önceden de yeme konusunda problemli biriydim. Hamilelik daha kötü yaptı. Yediklerimi de yemez oldum. Zorluyorum. Eşime de dedim zorla beni. Sonra kafaya takıyorum çünkü. Zorlaya zorlaya yiyorum bazen yemeği 1 saatte bitiriyorum ama yicem yani

İçinde 17mg demir var yazıyor. Ancak doktorum 2 hafta sonra aç gel bir açlık tokluk kanına ve demirine bakalım dedi. Demir eksikliği varsa ekstra demir hapı kullanmaya başlarsın dedi.
Ben de baktırdım düşük değil ama hamilelik öncesine göre yarı yarıya inmiş tabi. Bazılarına seruma kadar gidiyor inşallah yaşamayalım da

Bence bu çok şık kuzum. Ben çok beğendim böyle oğlunla da uyumlu

Heh aynen bende zaten elbise tarzi giyemem hep alt ust olarak bakiyorum yanlis anlattim heralde bende 2 tane onu dugmeli takim alicam evde zaten ne giyersen giy evde emzirmesi falan kolay ama hastanede fotoğraf cekilmek bisey bakiyodum 2 aile fotosu cekeriz gerci ben fotografciya en cok bebegi cek dicem agzim yuzum sis cekilmek istemiyorum

B Buddy x canım ben regenesis max kullanıyorum , bir de demir için gynoferro ile d vit var , multivitamini gece yatmadan iciyorum sanki midemi bulamdirir gibi oldu ondan mı eminde olamadım hergun icmiyorum . İçeriğinde var hepsi, akşamları hergun çiğ kabak çekirdeği ise yariyor gibi kas kramplari için, henüz yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…