2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Tamam bir tanecik alırız o zaman

Benim yüksek ihtimal sezeryan olacak. Riskli gebeliklerde öyle olurmuş diye okudum. Tabi bilmiyorum düşünmemeye çabalıyorum

Siesta bence kuzum. Ama bunlar montessori değil ki

Amin inşallah zamanında sağlıkla gelsin düşünmeyeceğim zaten daha önümde şeker testi de var o da risk ben de Allah ım sen yardım et ne diyim
Balım düşünme gebelikte herşey stres sebebi zaten baksana beta düzgün artacak mı kesesi görünecek mi kalp atışını duyalım rahatlayalim ay düşük tehlikeli zaman bı geçsin aman ikili test aman detaylı aman şeker aman doğum derken stres çok yıpratıyor ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyor herşey çok şükür

kızlar ben de kabızım afedersiniz kan bile görüyordum evde sudo krem vardı onu sürdüm sonrasında hiç kanama olmadı çok rahatladım eğer geçmezse hastaneye gidecektim ama bunun için de muyane olmak istemiyorum o yüzden evde ki çözümleri denedim 3 gün sudo krem kullandım yetti ayrıca her sabah 3 tane kayısı üstüne ılık su içiyorum çok şükür geçti tavsiye ederim kayısı ve sıcak suya devam edeceğim bir süre daha

Ayyy bunu da mı stokluyoruz ben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
Stoklamaya gerek yok bunu. HErkesteki kanama farklı oluyor. Benim 1 arkadaşım tam 1 paketi kullanmış sonra normal pede dönmüş. Diğeri 1 paketi bitirememiş normal pede dönmüş.

Ahhh kuzum ahhhh keşke düşünmesek

Stoklamaya gerek yok bunu. HErkesteki kanama farklı oluyor. Benim 1 arkadaşım tam 1 paketi kullanmış sonra normal pede dönmüş. Diğeri 1 paketi bitirememiş normal pede dönmüş.
Tamam kuzum 1 paket alacağım dursun yedek. Ben normal regl olurken büyükleri bile kullanmazdım küçük yeterdi bana

Kuzum bence en iyi koleksiyonlar Zara ve hm. Hele Zara bayılma sebebi ama fiyatları giyebileceğini bilsem tamam alayım ama birkaç giyme için çok para be
Evet yaaa benH&M in peluş ayıcık tulumu var cok begeniyodum ama 600tl olmus 1 2 ay olani alicam ama kiyamiyorum da 3 5 giyme için

Evet yaaa benH&M in peluş ayıcık tulumu var cok begeniyodum ama 600tl olmus 1 2 ay olani alicam ama kiyamiyorum da 3 5 giyme için
Sonraki kış için biraz büyüğünü almayı düşünüyorum kuzum ben. Bu sene attık marttan sonra zaten ne kadar giyecek ama sonraki sene daha çok giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…