Bence onu stoklamaya gerek yok. Bana hastanede kendi dependlerini vermişlerdi. Hastaneden sonra da doktorum depend kullanmaya izin vermemişti yani en fazla birkaç tane kullandım. Belki doktorunuz size de onermez. Benim doktorum normal pedin üzerine gazlı bez koymami istemişti, uzun bir süre o şekilde kullandım. Etkisi var mıdır bilmem ama dikislerim çok çok kolay iyilesmisti Cok şükür.
Dogumu filan çok düşünmeyin derim cnku insan düşündükçe korkuyor ilk dogumumda hiç korku fln yoktu ne olduğunu bilmediğim iicn ama çok zor oldu normaldi ama suanda düşünmemeye calsiyorm bi şekilde o doğum oluyor bitiyor mecbur bebek icerde kalmayacağını göre en önemli olan bana göre doktor ilk doktorum soğuktu Allah a şükür hami kızımda herhangi bir sağlık problemi oluşmadan gerçekleşti ama bana hiç destek olmadi özel hastane olmasına rağmen ebenin yüzünü bile görmek istemiyorum hasta bakıcı bayandan Allah razı olsun o çok destek oldu kızım şöyle yap böyle yap diyerek hep sakinlestrdydi
Balım düşünme gebelikte herşey stres sebebi zaten baksana beta düzgün artacak mı kesesi görünecek mi kalp atışını duyalım rahatlayalim ay düşük tehlikeli zaman bı geçsin aman ikili test aman detaylı aman şeker aman doğum derken stres çok yıpratıyor ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyor herşey çok şükür
kızlar ben de kabızım afedersiniz kan bile görüyordum evde sudo krem vardı onu sürdüm sonrasında hiç kanama olmadı çok rahatladım eğer geçmezse hastaneye gidecektim ama bunun için de muyane olmak istemiyorum o yüzden evde ki çözümleri denedim 3 gün sudo krem kullandım yetti ayrıca her sabah 3 tane kayısı üstüne ılık su içiyorum çok şükür geçti tavsiye ederim kayısı ve sıcak suya devam edeceğim bir süre daha
Stoklamaya gerek yok bunu. HErkesteki kanama farklı oluyor. Benim 1 arkadaşım tam 1 paketi kullanmış sonra normal pede dönmüş. Diğeri 1 paketi bitirememiş normal pede dönmüş.
Balım düşünme gebelikte herşey stres sebebi zaten baksana beta düzgün artacak mı kesesi görünecek mi kalp atışını duyalım rahatlayalim ay düşük tehlikeli zaman bı geçsin aman ikili test aman detaylı aman şeker aman doğum derken stres çok yıpratıyor ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyor herşey çok şükür
Kuzum bence en iyi koleksiyonlar Zara ve hm. Hele Zara bayılma sebebi ama fiyatları giyebileceğini bilsem tamam alayım ama birkaç giyme için çok para be
Stoklamaya gerek yok bunu. HErkesteki kanama farklı oluyor. Benim 1 arkadaşım tam 1 paketi kullanmış sonra normal pede dönmüş. Diğeri 1 paketi bitirememiş normal pede dönmüş.
Kuzum bence en iyi koleksiyonlar Zara ve hm. Hele Zara bayılma sebebi ama fiyatları giyebileceğini bilsem tamam alayım ama birkaç giyme için çok para be