2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Benim ki başından beri kız istiyordu o yüzden uçuyor çok mutlu ismi de yıllar önce game of thrones izlerken Arya ismi de güzel olur diye seçmiştik şimdiye kısmet oldu
Ya varya Arya ismini ilk senden duydum burada. O saatten sonra ne zaman dışarı çıksam Arya isimli kız çocuklarına denk geldim. Meğer ne kadar kullanılan bir isimmiş. Ben bilmiyormuşum.

Kızlar şeker yüklemesinden ben çok korkuyordum yok içemem midem bulanır diye..hiçte öyle diğilmiş saçma sapan kolayı bardak bardak içenler var eskiden bende içiyordum amabu koladan daha iyi hatda eşim bile tadına baktı bana diyor çok güzel tadı varben içerken yanımda 3 kız hemen içti bitirdiama onu söyleyim eğer tatlıya karşı mide bulantısı olan varsa içemez bence

Kesinlikle katılıyorum.

neli içtin kız güzelse deniyim çileklisini öneriyolar

Ya varya Arya ismini ilk senden duydum burada. O saatten sonra ne zaman dışarı çıksam Arya isimli kız çocuklarına denk geldim. Meğer ne kadar kullanılan bir isimmiş. Ben bilmiyormuşum.
Benim etrafımda kimsede yok aslında Nil de çok hoş ama Nil aşırı çok var. Ben çok olmasın istedim hiç etrafta da olmayınca Arya olsun istedim

İşte ben kola içmiyorum mesela normalde de içmem, paketli abur cubur yemem ama annem babam şeker hastası böyle olunca ne diyecek bakalım, baklava da yemem normalde çok nadirdir

Ben de dedim adayım zaten ben. Babamda da var bende e pcos var. Yaptırmazsam sonra sıkıntı çıksa daha mı iyi olacak dedim. Diyo Canan Karatay ı izle. Bahane Canan dan dedim. Ağzı var konuşuyor yani
Ayy annemde öyle hemen canan karatayı izle der. İşte kaynana yoksa anne var
Bısekılde hrkes yorum yapıyor. Aslında söylemıceksın yaptrdıgın testleri, gttiğn kontrollerı, bısey desen hrkesın bi yorumu var cunku.

Canım bende düşünmüyorum yani açıkçası doktor da kesin yaptır demedi, kilon ve suyun iyi dedi. Ama ben bu aralar biraz tatlı ve hamur işini abarttım ve korkmaya başladım acaba yaptırsam mi diye düşünüyorum da ablam da çıkmıştı mesela ama ablam 45 kilo almıştı gebeliğinde yaniii ondan dolayı Hiç de dikkat etmedi sonrasında ama yeğenim çok sağlıklı doğdu sadece 20 gün erken geldi. Ben 3 kilo aldım belki bu hafta almişimdir çünkü sabah çok sağlıklı akşam yemeği de öyle ama akşam çayın yanına kuruyemiş ve çikolatalı şeyler yiyorum mesela. E sonrasında da meyve falan o yüzden bilemedim de ama kararsızım yani

Öfff konu açıldı da söyledim yoksa hiç umrumda değil detayı bilmese de olur. Benim bebeğim benim vücudum benim kararım. Bunu bir türlü kabul ettiremiyorum ama pes de etmiyorum

45 kilo muu nasıl oldu öyle

Karadeniz düşünüyoruz kuzum tayin için inşallah yani e tabi ki olacak yani illa ki siz birşeyler buldunuz mu? Seçenek var mı hiç
Valla hala hiç bi isim böyle içimize sinmiyor. Eşim Elif dedi ben Melis dedim ama hava da kaldılar öyle. Nasılsa zaman var bakalım acele etmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…