- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ya varya Arya ismini ilk senden duydum burada. O saatten sonra ne zaman dışarı çıksam Arya isimli kız çocuklarına denk geldim. Meğer ne kadar kullanılan bir isimmiş. Ben bilmiyormuşum.Benim ki başından beri kız istiyordu o yüzden uçuyor çok mutluismi de yıllar önce game of thrones izlerken Arya ismi de güzel olur diye seçmiştik şimdiye kısmet oldu
Kesinlikle katılıyorum.Canım yaptırıp yaptırmamak isteğe kalmış ailende falan yoksa yaptırmayabilirsin ama zararlı diye düşünmeyin bunuGebelikte kola içen tonla tanıdığım var bu içirdikleri şey bir bardak koladan daha az şekerliymiş yani bu kadar zararlı olsa yaptırmaz sanırım doktorlar. Kaldı ki bardak bardak kola içiyolar bir şey olsa onlara olurdu herhalde
neli içtin kızKızlar şeker yüklemesinden ben çok korkuyordum yok içemem midem bulanır diye..hiçte öyle diğilmiş saçma sapan kolayı bardak bardak içenler var eskiden bende içiyordum amabu koladan daha iyi hatda eşim bile tadına baktı bana diyor çok güzel tadı var ben içerken yanımda 3 kız hemen içti bitirdi ama onu söyleyim eğer tatlıya karşı mide bulantısı olan varsa içemez bence
Benim etrafımda kimsede yokYa varya Arya ismini ilk senden duydum burada. O saatten sonra ne zaman dışarı çıksam Arya isimli kız çocuklarına denk geldim. Meğer ne kadar kullanılan bir isimmiş. Ben bilmiyormuşum.
Benimki elmalıydıneli içtin kızgüzelse deniyim çileklisini öneriyolar
Aaaa aroma da mı varneli içtin kızgüzelse deniyim çileklisini öneriyolar
Arya çoook güzwl isim. İsmi gibi güzel ömrü oksun prensesinBenim etrafımda kimsede yokaslında Nil de çok hoş ama Nil aşırı çok var. Ben çok olmasın istedim hiç etrafta da olmayınca Arya olsun istedim
ay inşallah ben cok korkuyorumAaaa aroma da mı varay inşallah kusmadan bitirelim yarabbim kötü olmayalım
İşte ben kola içmiyorum mesela normalde de içmem, paketli abur cubur yemem ama annem babam şeker hastası böyle olunca ne diyecek bakalım, baklava da yemem normalde çok nadirdirCanım yaptırıp yaptırmamak isteğe kalmış ailende falan yoksa yaptırmayabilirsin ama zararlı diye düşünmeyin bunuGebelikte kola içen tonla tanıdığım var bu içirdikleri şey bir bardak koladan daha az şekerliymiş yani bu kadar zararlı olsa yaptırmaz sanırım doktorlar. Kaldı ki bardak bardak kola içiyolar bir şey olsa onlara olurdu herhalde
Amin kuzum amin inşallahArya çoook güzwl isim. İsmi gibi güzel ömrü oksun prensesin
O zaman İzmir e gelmeyinBenim etrafımda kimsede yokaslında Nil de çok hoş ama Nil aşırı çok var. Ben çok olmasın istedim hiç etrafta da olmayınca Arya olsun istedim
İnşallah 50lik yapar 75lik değil deay inşallah ben cok korkuyorumçileklisine güzel diyolar baya ama o an baika canım çekerse ondan alırım
Ayy annemde öyle hemen canan karatayı izle der. İşte kaynana yoksa anne varBen de dedim adayım zaten ben. Babamda da var bende e pcos var. Yaptırmazsam sonra sıkıntı çıksa daha mı iyi olacak dedim. Diyo Canan Karatay ı izle. Bahane Canan dan dedim. Ağzı var konuşuyor yani
Canım bende düşünmüyorum yani açıkçası doktor da kesin yaptır demedi, kilon ve suyun iyi dedi. Ama ben bu aralar biraz tatlı ve hamur işini abarttım ve korkmaya başladım acaba yaptırsam mi diye düşünüyorum daYa 2 dilim baklava yerken çok güzel de o iğrenç sıvı berbat ya, hiç bulantım olmadı şeker yüklemede kusacaktım nerdeyse benim ailemde de şeker öyküsü var fakat ben bu sefer yaptırmak istemiyorum içmemek için.
Var mı benim gibi olan, yaptırmamayı düşünen?
Karadeniz düşünüyoruz kuzum tayin içinO zaman İzmir e gelmeyinArya şehri
Öfff konu açıldı da söyledim yoksa hiç umrumda değil detayı bilmese de olur. Benim bebeğim benim vücudum benim kararım. Bunu bir türlü kabul ettiremiyorum ama pes de etmiyorumAyy annemde öyle hemen canan karatayı izle der. İşte kaynana yoksa anne var
Bısekılde hrkes yorum yapıyor. Aslında söylemıceksın yaptrdıgın testleri, gttiğn kontrollerı, bısey desen hrkesın bi yorumu var cunku.
45 kilo muuCanım bende düşünmüyorum yani açıkçası doktor da kesin yaptır demedi, kilon ve suyun iyi dedi. Ama ben bu aralar biraz tatlı ve hamur işini abarttım ve korkmaya başladım acaba yaptırsam mi diye düşünüyorum daablam da çıkmıştı mesela ama ablam 45 kilo almıştı gebeliğinde yaniii ondan dolayı Hiç de dikkat etmedi sonrasında ama yeğenim çok sağlıklı doğdu sadece 20 gün erken geldi. Ben 3 kilo aldım belki bu hafta almişimdir çünkü sabah çok sağlıklı akşam yemeği de öyle ama akşam çayın yanına kuruyemiş ve çikolatalı şeyler yiyorum mesela. E sonrasında da meyve falan o yüzden bilemedim de ama kararsızım yani
Aynen detaylara girme cnmÖfff konu açıldı da söyledim yoksa hiç umrumda değil detayı bilmese de olur. Benim bebeğim benim vücudum benim kararım. Bunu bir türlü kabul ettiremiyorum ama pes de etmiyorum
Valla hala hiç bi isim böyle içimize sinmiyor. Eşim Elif dedi ben Melis dedim ama hava da kaldılar öyle. Nasılsa zaman var bakalım acele etmiyoruz.Karadeniz düşünüyoruz kuzum tayin içininşallah yani e tabi ki olacak yani illa ki siz birşeyler buldunuz mu? Seçenek var mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?