2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Benim ki bugün şeker ölçümüme karıştı. Yaptırma diye. Ben de sert çıktım
İyisini yapmıssın, kimseyi karıstırttma. bende dedim ki seker yükleme testine gidicem görümcemle kv ikisi birden kwrşı çıktı. Bende dedim ki benim annemi babamı bırak kücük yasta ablamda ve kardeşimde çıktı şeker ben mecbur yaptırıcam. Yaptırmazsam ve şeker çıksa daha mı iyi dedim ikiside sustu

benim eşim hiç sevmez eski isimleri, anne baba ismi verilmesini. İkimiz ortak seçtik ismi o yüzden kimseye söz söylettirmiyor Ay bide sürekli kızımda kızım diyor hiç beklemiyordum bu adamdna bu performans
Benim ki başından beri kız istiyordu o yüzden uçuyor çok mutlu ismi de yıllar önce game of thrones izlerken Arya ismi de güzel olur diye seçmiştik şimdiye kısmet oldu

Ben de dedim adayım zaten ben. Babamda da var bende e pcos var. Yaptırmazsam sonra sıkıntı çıksa daha mı iyi olacak dedim. Diyo Canan Karatay ı izle. Bahane Canan dan dedim. Ağzı var konuşuyor yani

Benim ki başından beri kız istiyordu o yüzden uçuyor çok mutlu ismi de yıllar önce game of thrones izlerken Arya ismi de güzel olur diye seçmiştik şimdiye kısmet oldu
benimkinin bi tık erkek isteği var gibiydi ama kız olduğunu duyunca da cok sevindi birksç kıyafet getittirmiştik herkese siz benim kızımın kıyafetini gördünüz mü diyor sldşsşslgkö siz bizim kızımızın adını biliyo musunuz diye soruyor ay cok tatlısın kocam ya

Ben de dedim adayım zaten ben. Babamda da var bende e pcos var. Yaptırmazsam sonra sıkıntı çıksa daha mı iyi olacak dedim. Diyo Canan Karatay ı izle. Bahane Canan dan dedim. Ağzı var konuşuyor yani
araştırmalara göre 2 dilim baklavayla eşdeğermiş yani öyle abartılacak bir şry yokkk tatlıları götürrken götürüyolar şeker yüklemeye gelince ay zararlı demeye başlıyolar

araştırmalara göre 2 dilim baklavayla eşdeğermiş yani öyle abartılacak bir şry yokkk tatlıları götürrken götürüyolar şeker yüklemeye gelince ay zararlı demeye başlıyolar
Ya 2 dilim baklava yerken çok güzel de o iğrenç sıvı berbat ya, hiç bulantım olmadı şeker yüklemede kusacaktım nerdeyse benim ailemde de şeker öyküsü var fakat ben bu sefer yaptırmak istemiyorum içmemek için.
Var mı benim gibi olan, yaptırmamayı düşünen?

Maşallah kuzum
Evet evet hiçbir zararı olmadığı ve böyle olduğunu ben de biliyorum. Doktor arkadaşım da kesinlikle yaptır sen dedi

Riskli olmasam ben de yaptırmak istemezdim çünkü ben de kusmaktan korkuyorum

Benim doktorum 28. Haftada öneriyorum ama sana yaptırmayı önermem ikiz gebelik erken doğum olursa şeker kilo aldırır prematüre bebekte kilo erken doğumda iyidir dedi öyle diyince mantıklı geldi. Bilmiyorum daha 1 ay var düşünürüm

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya, yaptırıp da pişman olan çok tanıdığım var. Ki tedavisi de yok bunun, bebeğe o kadar şeker zarar vermez mi hiç kanıtlanmış bi şey de yok. Ben şuan eşim diyette olduğu için ona uyuyorum, pirinç ve unlu şeyleri kestik zaten şekerim çıksa da bunları yasaklayacak doktor o yüzden yaptırmayacağım

Aç karna içince kötü yapıyormuş bende duydum Canım benim hem annemde hem babamda var şeker. Hem de daha kücük yaslarda ablamda ve kardeşimde çıktı doktora anlatınca da doktor kesinlikle yaptırmalısın dedi. Anne adayı çok kilo almıyorsa bebek de haftasına uyumlıusa gerek yok bence ama ben sadece tedbir amaçlı yaptırıcam.

Ben yaptırmadım

Canım yaptırıp yaptırmamak isteğe kalmış ailende falan yoksa yaptırmayabilirsin ama zararlı diye düşünmeyin bunu Gebelikte kola içen tonla tanıdığım var bu içirdikleri şey bir bardak koladan daha az şekerliymiş yani bu kadar zararlı olsa yaptırmaz sanırım doktorlar. Kaldı ki bardak bardak kola içiyolar bir şey olsa onlara olurdu herhalde

Ben 2. Kez yaptırmak zorunda kaldım ailede de şeker var bende de Pcos ve birazda kilo var diye şükür 2. Yüklemede de diyete devam şeklinde ilerleyeceğiz perinatalog insülin gerekmiyor ama diyet önemli dedi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…