2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Doktorun baktık lafına aldırma ısrar et canım rapor al, orda ölsen bitsen acımazlar sana rapor vermeye, doktor da onların zihniyet zaten neyse Batı’da milletin midesi bulansa 9 ay gitmiyor kimse de bi şey demiyor, senin durumun ciddi mutlaka rapor al, sürecini dinlenerek geçir

Sağlık ocağından alcam kuzum eşim izin vermiyor gitmeme. Zaten derslerimi böldüler diğer hocalara. Sağlık ocağındaki doktorumuz da iyi inşallah verir vallahi daha ne bekliyor ben ee anlamadım hem riskliyim hem devam edebilirsin hayatına diyor anlamadım ben birşey

Yaa kıyamam ne tatlı ben kan pıhtılaşmasına dair test yaptırmadım, iki sağlıklı doğumum var diye bazıları gerek yok, bazıları da kullan diyor

Aynen kumaş da terletiyor hep birlikte aldığımız o hamilelik külotları da sentetik

Aynen kumaş da terletiyor hep birlikte aldığımız o hamilelik külotları da sentetik
Hangi birine dikkat edeyim yardım çığlıkları pijama değişikliğiyle olmazsa iç çamaşırı değişikliğine gideyim şimdilik çamaşırı ütülemekle yetineyim

Çünkü kadına acıma diye bir şey yok ki milli eğitiminden tut, doktoruna kadar. Ben karda bir sürü yol yürüyüp nefes nefese okula dağın tepesine çıkardım bir de üstüne haftada iki kez nöbet, bi kere birkaç hafta kaldı zaten nöbet iznine dedim rapor verseniz zor oluyor haftada iki kere tutmak, veremem dedi Kendi gönüllerince rapor almak için kan revan içinde olmak gerekiyor Allah korusun. Sağlık ocağını dene vermezse başka verecek doktor bul canım kimse kusura bakmasın senden önemli değil okul

Bi araştırma yapıp doktorunu mu değiştirsen acaba bazı doktorlar cidden çok negatif oluyor
Malesef burda o kadar iyi doktor yok ve resmen hepsinin yanında olduğum var bu doktor iyi aslında sadece ben çok fazla soru veriyorum yoksa kendisi hep olumlu konuşuyor sadece dedi senden diyet istiyorum ve sık sık takip edicem

Kızlar pompam geldi inceledim birazcık ilk görüşümü yazayım ben beğendim sesi çok az şarjlı olması zaten büyük avantaj emzirme atletiyle sabitleyip is yaparken kullanılıyor önerilerde ilk 2 3 dk masaj başlığı ve masaj ayarıyla göğüsü uyarmak daha çok süt gelmesini sağlıyormuş sonra sağım ayarına geçip yavaştan hızlıya yükseltmek gerekiyormuş 1den 9a kadar seviyesi var mesela 5er dakika 3 6 9 ayarıyla sağım yapılabilir ben annemin kolunda denedim emiş gücünü çok güzel vakum yapıyor beğendim Almak veya bakmak isteyenler ben internette en uygun A101in sitesinde buldum ilk basta trendyoldan 750 tlye almıştım sonrasında A101de 450tlye görünce onu iade edip bunu aldım aynısı nede olsa

Eklentiler

• IMG_0200.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0194.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 43
  • ADD25AF5-E08C-4F0E-ACDA-6BB1F08607F8.webp
    105,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 7B9452E9-CA68-4E5C-8715-CB966AEAD720.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 7BB15FF7-1CBF-408C-8F8D-50752D090C98.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 99
Kesinlikle öyle. Umrumda değil vallahi kimse de okul da bebeğim iyi olsun da inşallah alırız diye düşünüyorum sağlık ocağından burada herşey torpil ve tanıdık. Buralı olsan doktor da tanıdık olsa nasıl güzel rapor veriliyor. Bizim buradan hoca heyet aldı mesela doğumdan sonra dönmedi 2-3 kere

Cnm genetik test sonucunu atablırmsın

Aynen öyle gerekirse parayla

Kızlar aranızda kendine triko takım alanlar vardı sanki nerden aldiniz ve memnun musunuz:)

Kızlar aranızda kendine triko takım alanlar vardı sanki nerden aldiniz ve memnun musunuz:)
Ben trendyolun klasik triko alt üst takımını almıştım canım ama 1.75 boy 79 kg bana paçaları bileğin üstünde kaldı kısa geldi baya hem XL hem L aldım ikisinde aynı şekildi ikisini de iade ettim olmadı bana boydan beli de aşırı sıktı beni neden bilmiyorum XL nin beli L den daha çok sıkıyordu aynı renkte ikisi de siyahtı beş dengesizlik vardı bana gelenlerde

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…