Trendyolmşlla takımları kuzum alt üst takım yaz. Çok aşırı rahatlar ben hep kullanırdım yıllardırKızlar aranızda kendine triko takım alanlar vardı sanki nerden aldiniz ve memnun musunuz:)
bebişime battaniye kuzumNe oruyorsun canım:)
Kuzum aşırı kolay. Açtım önüme YouTube u ve yaptım. Yoksa ben de sıfır yetenek. Bu tığsız şişsiz olanlardan. Alize puffy diye geçiyor. YouTube dan izle bak çok kolayOyyy bende yapmak istiyorum ama beceremem diye korkuyorum izliyorum oysaki elle yapanlar var pratik gibi duruyor ama cesaret edemedim maşallah senin çok tatlı olmuş nasıl yaptın elle mi
Vermiyorlar kuzum parayla da. 1-2 senedir. Meymiş bakanlıktan yazı gelmişmiş falanmış filanmışAynen öyle gerekirse parayla
Benim zamanımda da 1-2 senedir vermiyorlar diyorlardıVermiyorlar kuzum parayla da. 1-2 senedir. Meymiş bakanlıktan yazı gelmişmiş falanmış filanmış
Ayy bi cesaret geldi kız bakıcamKuzum aşırı kolay. Açtım önüme YouTube u ve yaptım. Yoksa ben de sıfır yetenek. Bu tığsız şişsiz olanlardan. Alize puffy diye geçiyor. YouTube dan izle bak çok kolay
Kandırıyorlar diyorsun yaniBenim zamanımda da 1-2 senedir vermiyorlar diyorlardı
Yok yok kuzum ip o kadar güzel ki eline alınca anlarsınAyy bi cesaret geldi kız bakıcamyapınca ağır olmuyor demi kuzum kullanılır bebiş için
Bence bu takiple birlikte toparlayacak gör bakBebek ufak zayıf dedi, eğer bu fark açılırsa o zaman kötü olur dedi o yüzden takip verdi. Bu da beni üzüyor endişelendiriyor açıkçası.
Alla alla ben yasal doğum iznimiz 32. haftada başlıyor sanıyordum 30. hafta mıymış.Kızlar bir soru11 ocakta nasipse 30 haftalık oluyorum yasal izin hakkım başlıyor çalışamaz raporu verecek doktorum. Şimdi 4 aralık 2023 den 10 Ocak 2024 e kadar heyet raporu alabilir miyim? Yeni yıl olduğu için bölerek mi almam lazım ? Yoksa heyet raporu şeklinde doktor direk uzun verebilir mi?
Baya topiikte yazı okudum 36. haftadan sonra hiç bir sıkıntı yaşamıyorlar doğumlarda çok şükür. Hatta 35-36. haftada doğum olanda bile. İnşallah beklicez kızımız haftasını azıcık annesini yormadan.24 Mart kuzum. Ama herhangi bir risk görülürse Allah korusun olmasın böyle bi şey de daha erken olacak işteama en geç 38 de alırız tansiyon nedenli dedi. İnşallah görürüz 38i dedi
Canım yazdıysan görmedim nasılsın ? Bebiş nasılDua edin kızlar banadoktordayım sıra bekliyorum
İnşallah canım ama son zamanlarda hiç 40 gören görmedim bu yıl içinde kuzenim 35 de arkadaşim 34 de kız kardeşim 38 de yaptı hiç biri küvezde bile kalmadı bunlar bile artık çok güzel tarihler olarak geliyor çünkü odamdaki kızın 26 da 600 gram ile olduğunu kendi suyumunda gelip bitmesinden korktuğum için ben artık 34lere bile razı hale geldim inşallah sağlıkla vaktinde hayırla kucaklarımıza alalım keşke martı görebilsekŞuanlık bir sorun yokmuş kozlar. Artık 2 haftada bir kontrol edilcem. Sonra olmadı haftada 1. Gidebildiği yere kadar götürmeye çalışcaz dedi. 40ı görmeyiz amacımız 38 inşallah dedi. Şuan kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. Kilolu da değil bebek çok kilo almamış yani yine 400 küsür bişey dedi. Çok sorun değil bu kafana takma bunu dedi. Tansiyon takibi devam. Küçük 90ı geçmemeli dedi. İlaçla çok düşsün de istemiyoruz ama senin zaten çok düşmüyor dedi. İnşallah martı görürüm
İnşallah 35-36yı görürüz kuzumBaya topiikte yazı okudum 36. haftadan sonra hiç bir sıkıntı yaşamıyorlar doğumlarda çok şükür. Hatta 35-36. haftada doğum olanda bile. İnşallah beklicez kızımız haftasını azıcık annesini yormadan.
İkizler de 30. Hafta kuzumAlla alla ben yasal doğum iznimiz 32. haftada başlıyor sanıyordum 30. hafta mıymış.
Kuzum çok şükür iyi. Bundan sonra 2 haftada bir kontrol edileceğim 28.hafta itibariyle de haftada 1. İlaçla tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışacağız. Şıanlık kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. En geç 38de alırız tarzı konuştu çünkü tansiyon problem dedi. Çok kilo almamış bebeğim bi 50-60 gr yaniCanım yazdıysan görmedim nasılsın ? Bebiş nasıl
influce oldum. AlıyorumKızlar pompam geldiinceledim birazcık ilk görüşümü yazayım ben beğendim sesi çok az şarjlı olması zaten büyük avantaj emzirme atletiyle sabitleyip is yaparken kullanılıyor önerilerde ilk 2 3 dk masaj başlığı ve masaj ayarıyla göğüsü uyarmak daha çok süt gelmesini sağlıyormuş sonra sağım ayarına geçip yavaştan hızlıya yükseltmek gerekiyormuş 1den 9a kadar seviyesi var mesela 5er dakika 3 6 9 ayarıyla sağım yapılabilir ben annemin kolunda denedim emiş gücünü çok güzel vakum yapıyor beğendim Almak veya bakmak isteyenler ben internette en uygun A101in sitesinde buldum ilk basta trendyoldan 750 tlye almıştım sonrasında A101de 450tlye görünce onu iade edip bunu aldım aynısı nede olsa
Hepsi tamamen Allah'tan gebelik şekeri, gebelik tansiyonu, su gelmesi, kan akışı olmaması, kasılma, hiç birine müdahale edilemiyor imtihan diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun..İnşallah 35-36yı görürüz kuzumdua edin bana yani hiçbir şey diyemiyor doktor da. Olay tamamen tansiyonda. Ve bunun tek sebebi gebelik. Ne yemek ne başka bi şey
Keşke kuzum keşke. İnan sağlıkla doğsun haftasını sorun yapmayacağım ben de tabi ki. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeİnşallah canım ama son zamanlarda hiç 40 gören görmedim bu yıl içinde kuzenim 35 de arkadaşim 34 de kız kardeşim 38 de yaptı hiç biri küvezde bile kalmadı bunlar bile artık çok güzel tarihler olarak geliyor çünkü odamdaki kızın 26 da 600 gram ile olduğunu kendi suyumunda gelip bitmesinden korktuğum için ben artık 34lere bile razı hale geldim inşallah sağlıkla vaktinde hayırla kucaklarımıza alalım keşke martı görebilsek
Aynen öyle kuzum. Hepsi Allah’tan. En güzelini en iyisi Rabbim bilir. Rabbime emanet bebeklerimizHepsi tamamen Allah'tan gebelik şekeri, gebelik tansiyonu, su gelmesi, kan akışı olmaması, kasılma, hiç birine müdahale edilemiyor imtihan diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?