2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Oyyy bende yapmak istiyorum ama beceremem diye korkuyorum izliyorum oysaki elle yapanlar var pratik gibi duruyor ama cesaret edemedim maşallah senin çok tatlı olmuş nasıl yaptın elle mi
Kuzum aşırı kolay. Açtım önüme YouTube u ve yaptım. Yoksa ben de sıfır yetenek. Bu tığsız şişsiz olanlardan. Alize puffy diye geçiyor. YouTube dan izle bak çok kolay

Kuzum aşırı kolay. Açtım önüme YouTube u ve yaptım. Yoksa ben de sıfır yetenek. Bu tığsız şişsiz olanlardan. Alize puffy diye geçiyor. YouTube dan izle bak çok kolay
Ayy bi cesaret geldi kız bakıcam yapınca ağır olmuyor demi kuzum kullanılır bebiş için

Ayy bi cesaret geldi kız bakıcam yapınca ağır olmuyor demi kuzum kullanılır bebiş için
Yok yok kuzum ip o kadar güzel ki eline alınca anlarsın İnan sıfır yetenek ben cesaret ettiysem düşün o kadar kolay ki ip ucuz olsa kendimize bile yaparım bir de çok güzel oyalıyoe kafamı

Alla alla ben yasal doğum iznimiz 32. haftada başlıyor sanıyordum 30. hafta mıymış.

24 Mart kuzum. Ama herhangi bir risk görülürse Allah korusun olmasın böyle bi şey de daha erken olacak işte ama en geç 38 de alırız tansiyon nedenli dedi. İnşallah görürüz 38i dedi
Baya topiikte yazı okudum 36. haftadan sonra hiç bir sıkıntı yaşamıyorlar doğumlarda çok şükür. Hatta 35-36. haftada doğum olanda bile. İnşallah beklicez kızımız haftasını azıcık annesini yormadan.

İnşallah canım ama son zamanlarda hiç 40 gören görmedim bu yıl içinde kuzenim 35 de arkadaşim 34 de kız kardeşim 38 de yaptı hiç biri küvezde bile kalmadı bunlar bile artık çok güzel tarihler olarak geliyor çünkü odamdaki kızın 26 da 600 gram ile olduğunu kendi suyumunda gelip bitmesinden korktuğum için ben artık 34lere bile razı hale geldim inşallah sağlıkla vaktinde hayırla kucaklarımıza alalım keşke martı görebilsek

İnşallah 35-36yı görürüz kuzum dua edin bana yani hiçbir şey diyemiyor doktor da. Olay tamamen tansiyonda. Ve bunun tek sebebi gebelik. Ne yemek ne başka bi şey

Canım yazdıysan görmedim nasılsın ? Bebiş nasıl
Kuzum çok şükür iyi. Bundan sonra 2 haftada bir kontrol edileceğim 28.hafta itibariyle de haftada 1. İlaçla tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışacağız. Şıanlık kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. En geç 38de alırız tarzı konuştu çünkü tansiyon problem dedi. Çok kilo almamış bebeğim bi 50-60 gr yani bunu kafaya takma sorun yok bunda Şuan dedi. Tansiyon takibine devam edeceğim

influce oldum. Alıyorum

İnşallah 35-36yı görürüz kuzum dua edin bana yani hiçbir şey diyemiyor doktor da. Olay tamamen tansiyonda. Ve bunun tek sebebi gebelik. Ne yemek ne başka bi şey
Hepsi tamamen Allah'tan gebelik şekeri, gebelik tansiyonu, su gelmesi, kan akışı olmaması, kasılma, hiç birine müdahale edilemiyor imtihan diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun..

Keşke kuzum keşke. İnan sağlıkla doğsun haftasını sorun yapmayacağım ben de tabi ki. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Hepsi tamamen Allah'tan gebelik şekeri, gebelik tansiyonu, su gelmesi, kan akışı olmaması, kasılma, hiç birine müdahale edilemiyor imtihan diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun..
Aynen öyle kuzum. Hepsi Allah’tan. En güzelini en iyisi Rabbim bilir. Rabbime emanet bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…