2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Benim de iç çamaşırım ıslanıyor akıntı değil ama terliyor gibiyim annem dedi aldığın sentetik kilotlar yapabilir diye
Canım aklıma geldi fark ettim gece aşırı terliyorum bacak aralarım kapalı olunca hep bi bacağımı aralama gereği duyuyorum gece bi dokundum ıpıslak altım terlemişim sanırım kv bana bol pijamalar almıştı ama pamuklu değil berden almış bilmiyorum sanırım pazardan onlar da böyle yünlü gibi mi desem değişik bir kumaş biraz da kaşındırıyordu takmıyordum ne zaman eşimin pijamalarını giymeyi bıraktım kv aldıklarını giyiyorum hep böyle oralarım terli sanırım pijamadan da olabilir giymicem bir daha bakalım işe yarayacak mı eşiminkiler pamuklu tiril tiril diğer türlü giymez o ondan onunkiler güzel
Bu mantıklıymış ya hiç bilmiyordum bunu canım çok sağol denicem bi fitil baya iyi geldi ilk defa bu sabah koku yoktu

Özelde yaptım canım benim bir arkadaşım devlette yapmış resmen baştan etmişler sonra mecbur olmuş gitmiş özele..tabi her yer öyle diğil
Bulabildiğim yerden aldım bende devlette inan eşim çocuğun birşeyi yok sağlıkla gelsin hiç kafana takma diyor ona kalsa doğuma kadar doktora gitmeyelim ben merakımdan gidiyorum

Ped dış yüzeyi ne kadar pamuklu deselerde değil balım en güzeli bu olur senin için koca kişisi pijamaları da çok güzel bende giyiyorum en güzeli pamuklu nene donları püfür püfür iyi oluyor

Genellikle 38 de doğum yapıyorlar zaten canım çok sorun etme bebiton sağlıklı sen sağlıklı ol da gerisi önemli değil çok dikkat et kendine kaç haftaliksin şuan

Ahhh kuzum anlıyorum ama nolur sakin ol benim ihtimallerim kötü Allah korusun hiçbirini yaşamayayım ama özellikle söylemek dillendirmek istemiyorum inşallah hepimiz sağsalim alalım kucağımıza

Genellikle 38 de doğum yapıyorlar zaten canım çok sorun etme bebiton sağlıklı sen sağlıklı ol da gerisi önemli değil çok dikkat et kendine kaç haftaliksin şuan
Yok kuzum 38i inan hiç sorun etmiyorum benim sorunum tansiyon. Ve düzenleyemezsek bu daha da erken olacak maalesef 38 değil de umarım düzenli kalır ilaçla 23+6 bugün kuzum

Niqucum sen böyle stres yaptıkça bebiş daha çok etkilenecek. Biraz sakin kalmaya ve araştırma yapmamaya çalış lütfen. Biz bişeylere baktıkça araştırdıkça başımıza geliyor iyi düşünelim iyi olsun lütfen kendini de bebişi de strese sokma

Oyyy kuzum eskiden de böyle miydin peki? Yoksa hamile kalınca aşerme gibi mi oldu bunlar sana
Cnm eskıdende boyleydım, ama hamile kalmadan önce bn 10 kılo verdım bılınçlı, iyi de ettım aslında, dun aksam bıraz gezindım internette diyetle ilgılı, kimisi çok Dikkat etmiş yınede çok kılo almış kimisi çok yıyormuş almıyormuş, bunye meselesi yani dıyorlar.

Kimisi yağ sürmedıgı halde çatlağı olmuyor, kimisi göbüşünü yağlıyor yınede çatlağı oluyor.. Bunye meselesi

Aşerme degıl aslında kndımı tutsam yemem, ama nasıl olca verırım dogumdan sonra bısekılde dıyerekten rahat davranıyorum dıyelım

Yok kuzum 38i inan hiç sorun etmiyorum benim sorunum tansiyon. Ve düzenleyemezsek bu daha da erken olacak maalesef 38 değil de umarım düzenli kalır ilaçla 23+6 bugün kuzum
Yengem de tansiyon hastasıydı çok şükür 38de sağlıkla doğurdu. Doğumda 22lere çıkmıştı tansiyonu. Bi sabah uyandı ölçüm yaptı 18i görünce doktor acil sezaryene aldı. Rabbim ne derse o olur sen elinden geldiğince bebeği beslemeye çalış tansiyonunu ihmal etme hiçbir şey olmaz

Cnm çok şukur bak bebişn ıyı. Kıloyu takma cnm önemlı olan her gttıgınde kılo alıyor olması
Bnım oğluma her kontrole gttgımde hep gerıden gelıyor, kılosu az dıye dıye okdr üzülüyordum ki 3 kg doğdu sonuç olarak ve son hafta gttıgımde 50 gr almıştı

Wallahi okuduklarımdan sonra 36yı görsek yıne iyi dıyorum. Dün akşam instada bazı dogum hıkayelerıne baktım, 32. Haftada sancı vs bıtakım sıkıntıları olanlar yınede 37,38 e bısekılde dınlenrek ulaşmışlar

Kuzum dikkat et bence. Ama kilo için değil. Tatlı vs yiyorum diyorsun ya ondan diyorum yoksa sağlıklı besleneceksen istediğin kadar ye bence kuzum

İnşallah inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım dikkat edeceğim hep

Vallahi ben de biraz baktım Kasım aralık gruplarına. Gerçekten hep erken doğurmuşlar sağlıklı olsun da kiloyu sorun etmeyeceğim bu hafta hep onun için yedim. Mesela sabah kustum. Ve Şuan hiç istemeyerek yumurta yicem. Kilo alsın biraz sağlıkla doğsun zamanında gelsin

Arkadaşlar merhaba 22+1de doktora gitmiştim kilosu 427 gramdı doktor ufak bir bebek dedi boyuda 29 cm olması gereken yerde 24 cmdi. Cuma günü tekrar çağırmıştı gittim kiloda 10 gram bile artma yok resmen 434 gram olmuş boyuda 25 cm. Çok üzülüyorum normalde 23. haftam bitmek üzere yani 24. haftaya giriyorum kilosunun 500 küsür olması gerekiyor boyunun 30 31 cm olması gerekiyormuş ama benim bebeğim öyle değil. Bir rahim damarımdan az kan gidiyormuş bir kaç haftadır coraspin başladık ama değişen birşey yok sanki Çok mu kötü sizce kilosu boyu. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık beslenmemde iyi, ne yapsam da bu bebeğe kilo aldırsam. Benimle aynı durumda olan bir var mı? Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Şuan 22+5deyiz.

Bebişim normalde 40. haftan ne zamana denk geliyordu? İnşallah göreceksin Mart ayını.

Benim de o haftalarda tespit edilen bir gerilik vardı. Ayrıntılı ultrasondan sonra özellikle beni endiselendiren durumlar oldu hem kendi doktorum hem gittiğim başka doktor çok büyük bir fark değil dediler. İki hafta kendimi yedim bitirdim. Farklı bir doktor da aynı yaklaşımı gösterince içimi rahatlatmaya çalıştım. Hala ara ara endişe geliyor ama daha iyi hissediyorum. Şimdi 26.haftadayim gelişimi devam ediyor ama haftasına göre yine biraz daha geriden geliyor. Burada bence önemli nokta gelişiminin devam etmesi. Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi orada nasıl degerlendirdiler

Canım doktor senin üzülmeni gerektirecek bişi mi dedi? BEn çok anlamıyorum bu kilo işlerinden hangi hafta ne olmalı ancak doktor korkulacak bir durum olsa söylerdi mutlaka, içini ferah tut. Bak ne güzel coraspin'e de başlamışsın.

Çalıştığım kadarıyla sakin kalmaya çalışıyorum tutuyorum kendimi ağlamıyorumki bebeğim etkilenmesin

Evet yaklaşık 18. haftamdan beridir 4 defa ayrıntılı ultrasona girdim. Kızım kendini tam olarak göstermediği için hep yarım kalıyordu. Her defasında da ufak bir bebek diyordu ama gelişimi devam ediyor dedi sadece geriden geliyor. Yaklaşık 1 ay takip edildi. Ama değişen birşey yok. Detaylı ultrasonda sağ rahim damarından yeterince kan gitmiyor dedi bu da bebeğin zayıf olmasına sebep olur demişti. İşte o yüzden coraspin başlamıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…