2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bebek ufak zayıf dedi, eğer bu fark açılırsa o zaman kötü olur dedi o yüzden takip verdi. Bu da beni üzüyor endişelendiriyor açıkçası.

Kuzum ben işte ben örneğim. Ben 22+6 da gittim 426 gr 28 cm’di. Bugün 23+6 da gittim 400 küsür bi şey dedi ama unuttum 470di galiba. Bende de tansiyon sorunu var ve yiyemiyordum. Yeni yiyorum. Ama doktor geçen haftada bugün de sorun yok kafana bunu takma dedi

Kızlar bir soru 11 ocakta nasipse 30 haftalık oluyorum yasal izin hakkım başlıyor çalışamaz raporu verecek doktorum. Şimdi 4 aralık 2023 den 10 Ocak 2024 e kadar heyet raporu alabilir miyim? Yeni yıl olduğu için bölerek mi almam lazım ? Yoksa heyet raporu şeklinde doktor direk uzun verebilir mi?

Bebişim normalde 40. haftan ne zamana denk geliyordu? İnşallah göreceksin Mart ayını.
24 Mart kuzum. Ama herhangi bir risk görülürse Allah korusun olmasın böyle bi şey de daha erken olacak işte ama en geç 38 de alırız tansiyon nedenli dedi. İnşallah görürüz 38i dedi

yaa, peki ekstra bir şey yazdımı doktor. yada nasıl bir yol izliyorsunuz şuan

Benim eşimde öyle çok rahat içim rahat diyor
Sende öyle ol balım vallahi bak bu günleri çok arayacaksın keşke stres yapmasam diyeceksin bebeğinin tekmelerinin tadını çıkar görürsün birşey olmayacak olsa genetik testinde çıkardı detaylida çıkardı inan bana

Bencede bir sorun olsaydı çıkardı bir yerde ufakta olsa kendini gösterirdi..30 görsem rahatlıcam azcık.Dua edek bir birimize erken doğum olmadan kucağımıza alak doya doya büyütek cocuklarımızı

Kuzum işte tansiyon ilacı ve coraspin. Tansiyon ilacı günde 3 tane. Coraspin 1 tane. Şuan kan akışı iyi ama bozulabilir dedi
bende coraspin kullanıyorum. İnşaAllah hiçbir sıkıntı çıkmaz canım gönlünü ferah tut. Ama kendimden biliyorum ki ne yapsak da endişelerimize mani olamıyoruz, en azından iyi düşünelim elimizden geleni yapıyoruz çünkü.

Sen okul işini nasıl yaptın peki canım gitmeyeceksin değil mi artık okula?
Bu hafta doktor rapor vermişti perşembe bitiyor. Çalışabilirsin diyor ama okula gidince tansiyonum yükselirse uzanamıcam da diye eşim rapor alalım tekrar diyor. Doktor da baktık yükseliyor o zaman çalışmazsın dedi bugün

Evet kuzum elimizden gelemi yapacağız bakalım. İp aldım kendime Alize pufy. Bebeğime battaniye öreyim vakit geçsin oyalanim dedim. Bi şeyler bulmam lazım

Bende doktordan çıktım kızlar bugün 26+1 sata göre ama ultrasonda 25+3 onu sorun etmiyorum , hep baş geliş pozisyondaydı bu kez makat geliş ve sırt üstü durdu yüzünü göstermedi yine , doktor vişne suyu iç çikolatalı bir şey ye tekrar bakalım dedi ama inatçı dönmedi göremedik , kilosu 856 gr boy 31 cm olmuş , bende de coraspirine ve oksapara devam vitamin ve demir dışında

Maşallah canım, benim oğlan yüzünü kabak gibi gösteriyor, kız mı senin kızlar genelde nazlı, sağlıklı olsunlar da
Sana da doğuma kadar oksapar ve coraspirin kullan dedi mi, bana perinatolog gerek yok, kadın doğum doktorum yaş ve kilodan kullanmamı istedi, bende kullanmaya devam ediyorum

Maşallah kuzum

Maşallah nerdeyse 1 kg olmuş

Erkek canım geçen yan duruyordu elleri ile yandan yüzünü kapattı , şimdi yüzükoyun yatıyor dönmedi benim perinatolog devam et doğuma kadar dedi oksapara coraspirine bende de hem kan pıhtılaşması var hem yaş, hem kilo da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…