Bebek ufak zayıf dedi, eğer bu fark açılırsa o zaman kötü olur dedi o yüzden takip verdi. Bu da beni üzüyor endişelendiriyor açıkçası.Canım doktor senin üzülmeni gerektirecek bişi mi dedi? BEn çok anlamıyorum bu kilo işlerinden hangi hafta ne olmalı ancak doktor korkulacak bir durum olsa söylerdi mutlaka, içini ferah tut. Bak ne güzel coraspin'e de başlamışsın.
Kuzum ben işte ben örneğim. Ben 22+6 da gittim 426 gr 28 cm’di. Bugün 23+6 da gittim 400 küsür bi şey dedi ama unuttum 470di galiba. Bende de tansiyon sorunu var ve yiyemiyordum. Yeni yiyorum. Ama doktor geçen haftada bugün de sorun yok kafana bunu takma dediArkadaşlar merhaba 22+1de doktora gitmiştim kilosu 427 gramdı doktor ufak bir bebek dedi boyuda 29 cm olması gereken yerde 24 cmdi. Cuma günü tekrar çağırmıştı gittim kiloda 10 gram bile artma yok resmen 434 gram olmuş boyuda 25 cm. Çok üzülüyorum normalde 23. haftam bitmek üzere yani 24. haftaya giriyorum kilosunun 500 küsür olması gerekiyor boyunun 30 31 cm olması gerekiyormuş ama benim bebeğim öyle değil. Bir rahim damarımdan az kan gidiyormuş bir kaç haftadır coraspin başladık ama değişen birşey yok sankiÇok mu kötü sizce kilosu boyu. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık beslenmemde iyi, ne yapsam da bu bebeğe kilo aldırsam. Benimle aynı durumda olan bir var mı? Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Şuan 22+5deyiz.
24 Mart kuzum. Ama herhangi bir risk görülürse Allah korusun olmasın böyle bi şey de daha erken olacak işteBebişim normalde 40. haftan ne zamana denk geliyordu? İnşallah göreceksin Mart ayını.
yaa, peki ekstra bir şey yazdımı doktor. yada nasıl bir yol izliyorsunuz şuanKuzum ben işte ben örneğim. Ben 22+6 da gittim 426 gr 28 cm’di. Bugün 23+6 da gittim 400 küsür bi şey dedi ama unuttum 470di galiba. Bende de tansiyon sorunu var ve yiyemiyordum. Yeni yiyorum. Ama doktor geçen haftada bugün de sorun yok kafana bunu takma dedi
Sende öyle ol balım vallahi bak bu günleri çok arayacaksın keşke stres yapmasam diyeceksin bebeğinin tekmelerinin tadını çıkar görürsün birşey olmayacak olsa genetik testinde çıkardı detaylida çıkardı inan banaBenim eşimde öyle çok rahat içim rahat diyor
Bencede bir sorun olsaydı çıkardı bir yerde ufakta olsa kendini gösterirdi..30 görsem rahatlıcam azcık.Dua edek bir birimize erken doğum olmadan kucağımıza alak doya doya büyütek cocuklarımızıSende öyle ol balım vallahi bak bu günleri çok arayacaksın keşke stres yapmasam diyeceksin bebeğinin tekmelerinin tadını çıkar görürsün birşey olmayacak olsa genetik testinde çıkardı detaylida çıkardı inan bana
Doktorun kim canımBursa’da hayat hastanesi
Kuzum işte tansiyon ilacı ve coraspin. Tansiyon ilacı günde 3 tane. Coraspin 1 tane. Şuan kan akışı iyi ama bozulabilir dediyaa, peki ekstra bir şey yazdımı doktor. yada nasıl bir yol izliyorsunuz şuan
Sen okul işini nasıl yaptın peki canım gitmeyeceksin değil mi artık okula?Kuzum işte tansiyon ilacı ve coraspin. Tansiyon ilacı günde 3 tane. Coraspin 1 tane. Şuan kan akışı iyi ama bozulabilir dedi
bende coraspin kullanıyorum. İnşaAllah hiçbir sıkıntı çıkmaz canım gönlünü ferah tut. Ama kendimden biliyorum ki ne yapsak da endişelerimize mani olamıyoruz, en azından iyi düşünelim elimizden geleni yapıyoruz çünkü.Kuzum işte tansiyon ilacı ve coraspin. Tansiyon ilacı günde 3 tane. Coraspin 1 tane. Şuan kan akışı iyi ama bozulabilir dedi
Kendini sürekli motive et inan daha güzel olur her şeyÇalıştığım kadarıyla sakin kalmaya çalışıyorum tutuyorum kendimi ağlamıyorumki bebeğim etkilenmesin
Genelde doktordan sonra kötü oluyorum sonra sanki kendimi motive etmeye çalışıyorumKendini sürekli motive et inan daha güzel olur her şey
Bu hafta doktor rapor vermişti perşembe bitiyor. Çalışabilirsin diyor ama okula gidince tansiyonum yükselirse uzanamıcam da diye eşim rapor alalım tekrar diyor. Doktor da baktık yükseliyor o zaman çalışmazsın dedi bugünSen okul işini nasıl yaptın peki canım gitmeyeceksin değil mi artık okula?
Evet kuzum elimizden gelemi yapacağız bakalım. İp aldım kendime Alize pufy. Bebeğime battaniye öreyim vakit geçsin oyalanim dedim. Bi şeyler bulmam lazımbende coraspin kullanıyorum. İnşaAllah hiçbir sıkıntı çıkmaz canım gönlünü ferah tut. Ama kendimden biliyorum ki ne yapsak da endişelerimize mani olamıyoruz, en azından iyi düşünelim elimizden geleni yapıyoruz çünkü.
Maşallah canım, benim oğlan yüzünü kabak gibi gösteriyor, kız mı senin kızlar genelde nazlı, sağlıklı olsunlar daBende doktordan çıktım kızlar bugün 26+1 sata göre ama ultrasonda 25+3 onu sorun etmiyorum , hep baş geliş pozisyondaydı bu kez makat geliş ve sırt üstü durdu yüzünü göstermedi yine , doktor vişne suyu iç çikolatalı bir şey ye tekrar bakalım dedi ama inatçı dönmedi göremedik , kilosu 856 gr boy 31 cm olmuş , bende de coraspirine ve oksapara devam vitamin ve demir dışında
Maşallah kuzumBende doktordan çıktım kızlar bugün 26+1 sata göre ama ultrasonda 25+3 onu sorun etmiyorum , hep baş geliş pozisyondaydı bu kez makat geliş ve sırt üstü durdu yüzünü göstermedi yine , doktor vişne suyu iç çikolatalı bir şey ye tekrar bakalım dedi ama inatçı dönmedi göremedik , kilosu 856 gr boy 31 cm olmuş , bende de coraspirine ve oksapara devam vitamin ve demir dışında
Maşallah nerdeyse 1 kg olmuşBende doktordan çıktım kızlar bugün 26+1 sata göre ama ultrasonda 25+3 onu sorun etmiyorum , hep baş geliş pozisyondaydı bu kez makat geliş ve sırt üstü durdu yüzünü göstermedi yine , doktor vişne suyu iç çikolatalı bir şey ye tekrar bakalım dedi ama inatçı dönmedi göremedik , kilosu 856 gr boy 31 cm olmuş , bende de coraspirine ve oksapara devam vitamin ve demir dışında
Erkek canım geçen yan duruyordu elleri ile yandan yüzünü kapattı , şimdi yüzükoyun yatıyor dönmediMaşallah canım, benim oğlan yüzünü kabak gibi gösteriyor, kız mı senin kızlar genelde nazlı, sağlıklı olsunlar da
Sana da doğuma kadar oksapar ve coraspirin kullan dedi mi, bana perinatolog gerek yok, kadın doğum doktorum yaş ve kilodan kullanmamı istedi, bende kullanmaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?