2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum, Atlasta haftada 50 gram falan alıyor. Doktor buna normal demişti. Olsun kafana takma sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar canım banada perinatolog 38 de sen doğum yaparsın dedi, bu bebek bir iki hafta erken doğar demişti. Zaten kuzum sezeryanları çok bekletmiyorlar onuda kafana asla takma sana heyet raporu verseler okula devam etmesen.

Vermedi kuzum. Perşembeye kadar raporuyum zaten. Sonra da gidip parça parça alırım diyorum.

Yok vallahi takmayacağım. Taka taka bireyleri daha kötü oldum. Sağlıklı beslenmeye çabalayacağım. Prillama geri dönmem gerekiyor çünkü 2 gündür kusuyorum. Sağlıklı olsun kan akışı azalmasın da inşallah

Kizlar inşallah vaktinde sağlıcakla dogururz, diğer gruplara bennde bı göz atayım dedim,en önemli konulardan biri besleme cok önemli herşeyi etkiliyor yatırımı buna yapalım , anne sütü kaşığı enjektör bir de eds sistemi var, ilk bı kaç gün pompadan ziyade meme süt uyarımı için elle sağma önermiş bı yenidoğan hemşiresi. Masaj gibi öncelik sonra teknik anlatmış, azar azar sık sık, inşallah yara olmadan bebek de beslenip cisini kakasını yaparsa sarılık olmaz, beslenirse uyurda biraz rahat ederiz kendimizi toplarız.

Aynen canım , o stres anında nefesi bile unutyoruz bol bol derin nefesler al canım , havalar soğudu ama temiz havada yürüyüş bana çok iyi geliyor

Aynen ben sanırım ilk başta biberon vermeyeceğim kaşık biberon alacağım ikiz yeğenlerimde de kaşık biberon kullandık

Ben de her akşam 10-15 dk yürüyeceğim. Fazlasına gerek yok doktor da öyle dedi. Hareket çok edince de yükseliyor tansiyonum
Çok sıcaksa ev o da tansiyon arttırıyor canım dikkat et sıcak duş sıcak ortam çok olmasın buz gibi de olmasın tabi ayarında olsun bulunduğun ortam

Çok sıcaksa ev o da tansiyon arttırıyor canım dikkat et sıcak duş sıcak ortam çok olmasın buz gibi de olmasın tabi ayarında olsun bulunduğun ortam
Aşırı çok sıcak değil kuzum zaten biz soğuk yerde yaşıyoruz biliyorsun. Yani doğalgazı yakıyorum baya çünkü üşüyorum

Güzel anneler bugun az girdim buralara simdi eskiye donup okudum da Allahım en kısa surede güzel haberler almanızı nasip etsin insallaaaahh pozitif tarafından bakarsak en azından kötüye giden bişey yok çok şükür birdahaki gittiğinizde de iyiye doğru gidicek inanıyorum dualarimdasiniz Niqu T tweeetyyy

Amin canım.Sağol duaların içinEvet bu günümüze şükür edicez umut ediyorum birdahaki kontrolümden iyi haberle gelirim bura

Aynen ben sanırım ilk başta biberon vermeyeceğim kaşık biberon alacağım ikiz yeğenlerimde de kaşık biberon kullandık
Ben de öyle düşünüyorum ilk zaman bıberon vermeyeceğim,enjektör e uyum sağlarsa onu düşünüyorum katması vermesi pratik, o olmazsa eds serçe parmakla birlikteherşey umdugumuzdan daha güzel geçsin güzel anneler

Ben de her akşam 10-15 dk yürüyeceğim. Fazlasına gerek yok doktor da öyle dedi. Hareket çok edince de yükseliyor tansiyonum
Dolaşımı canlandiriyor,,Evet benimde yürüdükçe yuruyesim geliyor ama dönüş e başlayınca yorulma başlıyor , beni 30 40dk kesiyor şuan , agirlasimca nasıl olurum bilmioyrum ama

Oyyy çok sağol kuzum inşallah inşallah daha güzel haber olsun bundan sonraki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…