Ben zamanında bebiş için almıştım kamerayıEvet bende kamera air fryer ve nem ölçeri uygulamadan bir takip ediyorum süper oldu kamerayı da bebekler için kullanırım karlı oldu zamanında almıştık neye niyet neye kısmet kullanmak nasip olsun inşallah
Kız sende baya kayıtlı hakkını vermişsin uygulamanında markanındaBen zamanında bebiş için almıştım kamerayıdedik şimdi köpüşümüze kullanırız ileride bebişimize. Airfrey, robot, süpürge, Akıllı saat, telefonları da başarılı bence benim eski telefonum bozulmadı ama iPhone istediğim için değiştirdim hepsinden çok memnunum vallahi adamlar yapmış
Evet kuzumKız sende baya kayıtlı hakkını vermişsin uygulamanında markanında
Güzel haberlerle geldimmmÇiçeğim haberler ne A Afratafrac
Maşallah kuzumGüzel haberlerle geldimmm
Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı detaylı ultrasonda, her şey yolunda güzel derecelerde dedi.Bebişimiz kıpır kıpırdı maşallah Bugün tam 20+0'dım. Bebişim 23cm 340gr çıktı. Bu iş de tamam
Ohh çok şükür.Çok şükür benimki iyiydii 601 gram olmuşuz 23+1güzel bir ultrason görüntüsü yakalamaya çalışıyoruz biraz gezip geri gideceğim
Hwhwhqhsw sen bensin burnu çok güzel hokka gibi dedi çünkü benim burnuma benziyor dedimOhh çok şükür.Benimkinin yandan fotosunu alabildik. üst dudağı büyük eşime benziyo duduşu azıcık da burnu büyük gibi dedi. hemen dedim eşimin de büyük ona benziyodur
Benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi bakalım. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. Doktor ileriki haftalarda tekmeleri hissetmeye başlayacaksın dedi, dedim ben hissediyorum, inanmadıMaşallah kuzum
MaşAllah canım artık sende rahatlaGüzel haberlerle geldimmm
Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı detaylı ultrasonda, her şey yolunda güzel derecelerde dedi.Bebişimiz kıpır kıpırdı maşallah Bugün tam 20+0'dım. Bebişim 23cm 340gr çıktı. Bu iş de tamam
Aramızda tam bir ay var kuzum ama benim erken olacağı işin bir aydan az olmuş olacakBenim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi bakalım. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. Doktor ileriki haftalarda tekmeleri hissetmeye başlayacaksın dedi, dedim ben hissediyorum, inanmadıçok erken dedi. Valla hissediyorum elimi koyunca dedim. aaaa diyo
Aynen kuzum, ama o doğum işi hiçç belli olmuyor ya. Ben asıl şu gebelik şekerinden endişeliyim. Şeker yüklemesinden sonra tam rahatlıcam sanırım.Aramızda tam bir ay var kuzum ama benim erken olacağı işin bir aydan az olmuş olacaksağlıkla gelsinler inşallah
Benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi bakalım. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. Doktor ileriki haftalarda tekmeleri hissetmeye başlayacaksın dedi, dedim ben hissediyorum, inanmadıçok erken dedi. Valla hissediyorum elimi koyunca dedim. aaaa diyo
Gelir bence ve stres yapma en önemlisi o bırak akışına hayatı hiçbir şey için canını sıkma görme duyma herkes ne yaşıyorsa senden uzakta yaşasın bir süreAyyy kuzum maşallah maşallah. Benim düşük hali 13/8Nadir düşüyor. 14/9 üstü maalesef. Umarım bana da çok iyi gelir bir hafta oldu başlayalı. Ben de raporuyum 10 gündür
Evet bebişim. Ama 2 başlıkta da aktifimAaa sen nisan annesisisinnnn
Anladım canım bu 27. Hafta yazıyor ben daha 23+6yim. Sanirim ilerki haftalarda daha hızlı kilo alır bilemiyorum ki. Şimdiden haftada 250 gram alsa sanırım doğuma kadar obez olurKuzum iyi haberler almana çok sevindim
Canım sen olabildiğince dinlen boşver ev dağınık kalsın bende düzen konusunda obsesif takıntılı biriyim gebelik öncesi psikolog ile görüştüm 6 ay çünkü ilk kaybettiğim gebeliğimde her işi yapıyordum engel olamıyordum kendime ama çocuk sağlıklı geldikten sonra bir şekilde o temizliği düzeni yaparsın zaten öyle düşün gelen giden yoksa da rahatsın gelen olsa bile hamile olduğunu bilerek gelsin banane o zaman gelmesin diyorum ben :) geçmiş olsun yorma kendini dikkat et
Onu bende instagramda birinde gördüm ama be kadar sağlıklı emin olamadım paketli içinde ne var ne yok şeker yapar mı kaş yaparken göz çıkarmayalım
Ben baby mod denedim suret ifadesi hiç gülen yüz olmadı sinirlerim bozuldudoğuma yakın alışmam lazım o moda. Mi uygulamasından çok güzel takip de ediliyor aslında güzel bir şey düşünmüşler
Kuzum belki benim durumum farklıdır doktorum prematüre olacaklarını düşünerek artı eksileri baz alarak muayene yapıyor bir görsen şöyle yaparsak bununla karşılaşırız onu toparlaması zor olur şöyle ilerleyelim diğer seçeneğe göre daha az zararla çıkarız diyor yani her muayene böyle geçiyor riskli ve aralarında kilo açıklığı olması endişesi nedeniyle ikizlerde sık görülüyormuş kilo farkı doktorum onu min tutmak istiyor ki içerde kalabildiğinde kalsınlar çünkü biri diğerine göre az kilo alırsa oksijenden de beslenmesini düşüncesiyle daha erken doğum başlatmak zorunda kalırım diyor yani hep kar zarar ilişkisi bakıyor. Tekil gebelikte bu durum nedir bilmiyorum internette yazar ya da doktor söyler zaten kontrolde doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyorsa dert edilecek şeyler değilDün Banu çiftçi uygulamasında da öyle bir yazıya denk geldim 200 gr ile ilgili o da mesela böyle yazmış foto ekliyorum. Diyeceğim o ki Endişe etme hepimizin durumu farklı
Baya bir kişi yazmış içtikten sonra kilo atağı yaptı bebek falan diye bı bak sende kuzum forumlara aslı astarı var mı bilemedimAyyy doğruysa içeyimmmmm
Evet şeker çok yüksek varmış içinde hatta çocuklara da icirmeyin diyorlar ama böyle bir etkisi olabilir mi çok şaşırdımOnu daha önce okumuştum hatta grupta biri vardı o denemişti ama sonrasında şeker çıktı diye hatırlıyorum (yanlış hatırlıyorsam bilen düzeltsin lütfen) Tabii o yüzden çıktı diyemeyiz ama paketli şeylerde dikkatli olmakta fayda var
Oy kuzum ben de endişeliyim. Dün akşam Banu çiftçinin kitabını okuyordum konu da tam şeker yüklemesi malum o haftalardayız. Tansiyon bundan da olabilir yazıyordu mesela. Ben de korkuyorum. Zaten yemem çok sorunlu bir de o gelirse meyve de gidecek elimdenAynen kuzum, ama o doğum işi hiçç belli olmuyor ya. Ben asıl şu gebelik şekerinden endişeliyim. Şeker yüklemesinden sonra tam rahatlıcam sanırım.
36-37. haftalarda suyu gelip normal doğuranlar da var baya. Artık nasip kısmetsağlıkla gelsinler de.
Öyle yapıyorum kuzum yani yapmaya çalışıyorum da denebilir. Bu perşembe bir okula gidip kendimi denicem belki iş yapmak iyi gelir bana öğrencilerim falan bana aşıklar resmen iyi gelir belki diyorum. Baktım iyi gelmiyor bundan sonra rapor alacağım. Okulun durumdan haberi var zaten. Nöbetlerim de bitti sadece derse gireceğim. İnşallah sorunsuz geçerGelir bence ve stres yapma en önemlisi o bırak akışına hayatı hiçbir şey için canını sıkma görme duyma herkes ne yaşıyorsa senden uzakta yaşasın bir süre
İçeyim ben bir iki kez mademBaya bir kişi yazmış içtikten sonra kilo atağı yaptı bebek falan diye bı bak sende kuzum forumlara aslı astarı var mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?