2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet bende kamera air fryer ve nem ölçeri uygulamadan bir takip ediyorum süper oldu kamerayı da bebekler için kullanırım karlı oldu zamanında almıştık neye niyet neye kısmet kullanmak nasip olsun inşallah
Ben zamanında bebiş için almıştım kamerayı dedik şimdi köpüşümüze kullanırız ileride bebişimize. Airfrey, robot, süpürge, Akıllı saat, telefonları da başarılı bence benim eski telefonum bozulmadı ama iPhone istediğim için değiştirdim hepsinden çok memnunum vallahi adamlar yapmış

Kız sende baya kayıtlı hakkını vermişsin uygulamanında markanında

Güzel haberlerle geldimmm

Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı detaylı ultrasonda, her şey yolunda güzel derecelerde dedi. Bebişimiz kıpır kıpırdı maşallah Bugün tam 20+0'dım. Bebişim 23cm 340gr çıktı. Bu iş de tamam

Çok şükür benimki iyiydii 601 gram olmuşuz 23+1 güzel bir ultrason görüntüsü yakalamaya çalışıyoruz biraz gezip geri gideceğim
Ohh çok şükür. Benimkinin yandan fotosunu alabildik. üst dudağı büyük eşime benziyo duduşu azıcık da burnu büyük gibi dedi. hemen dedim eşimin de büyük ona benziyodur

Ohh çok şükür. Benimkinin yandan fotosunu alabildik. üst dudağı büyük eşime benziyo duduşu azıcık da burnu büyük gibi dedi. hemen dedim eşimin de büyük ona benziyodur
Hwhwhqhsw sen bensin burnu çok güzel hokka gibi dedi çünkü benim burnuma benziyor dedim büyük olsaydı eşime

Benim de tahmini doğum için 23-24 Nisan dedi bakalım. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. Doktor ileriki haftalarda tekmeleri hissetmeye başlayacaksın dedi, dedim ben hissediyorum, inanmadı çok erken dedi. Valla hissediyorum elimi koyunca dedim. aaaa diyo

MaşAllah canım artık sende rahatla

Aramızda tam bir ay var kuzum ama benim erken olacağı işin bir aydan az olmuş olacak sağlıkla gelsinler inşallah

Aramızda tam bir ay var kuzum ama benim erken olacağı işin bir aydan az olmuş olacak sağlıkla gelsinler inşallah
Aynen kuzum, ama o doğum işi hiçç belli olmuyor ya. Ben asıl şu gebelik şekerinden endişeliyim. Şeker yüklemesinden sonra tam rahatlıcam sanırım.

36-37. haftalarda suyu gelip normal doğuranlar da var baya. Artık nasip kısmet sağlıkla gelsinler de.

Aaa sen nisan annesisisinnnn

Ayyy kuzum maşallah maşallah. Benim düşük hali 13/8 Nadir düşüyor. 14/9 üstü maalesef. Umarım bana da çok iyi gelir bir hafta oldu başlayalı. Ben de raporuyum 10 gündür
Gelir bence ve stres yapma en önemlisi o bırak akışına hayatı hiçbir şey için canını sıkma görme duyma herkes ne yaşıyorsa senden uzakta yaşasın bir süre

Anladım canım bu 27. Hafta yazıyor ben daha 23+6yim. Sanirim ilerki haftalarda daha hızlı kilo alır bilemiyorum ki. Şimdiden haftada 250 gram alsa sanırım doğuma kadar obez olur

Evet şeker çok yüksek varmış içinde hatta çocuklara da icirmeyin diyorlar ama böyle bir etkisi olabilir mi çok şaşırdım

Oy kuzum ben de endişeliyim. Dün akşam Banu çiftçinin kitabını okuyordum konu da tam şeker yüklemesi malum o haftalardayız. Tansiyon bundan da olabilir yazıyordu mesela. Ben de korkuyorum. Zaten yemem çok sorunlu bir de o gelirse meyve de gidecek elimden 16sında benim yüklemem. 3 gün önce biraz dikkat edeceğim. Bakalım yapabilecek miyim kusmadan orası da ayrı dert bana

Gelir bence ve stres yapma en önemlisi o bırak akışına hayatı hiçbir şey için canını sıkma görme duyma herkes ne yaşıyorsa senden uzakta yaşasın bir süre
Öyle yapıyorum kuzum yani yapmaya çalışıyorum da denebilir. Bu perşembe bir okula gidip kendimi denicem belki iş yapmak iyi gelir bana öğrencilerim falan bana aşıklar resmen iyi gelir belki diyorum. Baktım iyi gelmiyor bundan sonra rapor alacağım. Okulun durumdan haberi var zaten. Nöbetlerim de bitti sadece derse gireceğim. İnşallah sorunsuz geçer peki kuzum doktor ne diyor sana bu geri olma konusunda? Bana sorun yok dedi olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…