Ah ya ben niye öyle olamıyorum bilmiyorum. Takıntılı gibiyim salamiyorum. Şimdi gelirken bile evi az toplayıp geldim. Eşim diyor napiyorsun biraksana. Gerçekten takıntı gibi oldu bendeki.Kuzum kesinlikle ondan. Sakin ol birşey olmayacak. Bi kere ben yapınca da olmuştu. Ben herşeyi saldım açıkçası. Bir yemek yapıyorum
Kuzum boşver kimse bizi garipsemesin hamileyiz yani napalım. Benim de o ilk tansiyonumun çıktuğı gün ev çok dağınıktı eşim ona mı taktın vallahi toplıcam falan dedi. Boşver b iu dönemde herşeyi önemli olan bebişlerimizAh ya ben niye öyle olamıyorum bilmiyorum. Takıntılı gibiyim salamiyorum. Şimdi gelirken bile evi az toplayıp geldim. Eşim diyor napiyorsun biraksana. Gerçekten takıntı gibi oldu bendeki.
Bişey olmamıştır canım sıkma canını hamilelik boyunca yaşayanlar var bunuKırmızı değil canım dün biraz iş yaptım ondan mı oldu bilmiyorum doktor muayeneye gel dedi bakalım geldim gireceğim birazdan
Kimsenin garipsedigi yok ne eşim iş bekliyor benden ne de gelip gidenim var zaten ama işte diyorum ya bu evin toplu durması konusunda takıntılıyım biraz. Bakalım ne diyecek doktor. ben de salacağım inşallah artıkKuzum boşver kimse bizi garipsemesin hamileyiz yani napalım
Evet kuzum var aynen duydum. Biliyorsundur belki benim plesanta aşağıdaydi birkaç hafta önce. Doktor geçen hafta artık çıkmış problem yok falan deyince ben rutin hayatıma geri dönmüştüm. Sanırım rutin hayatım diye bir şey yok doğuma kadar.Bişey olmamıştır canım sıkma canını hamilelik boyunca yaşayanlar var bunu
İnan ben de çok rahatsız oluyorum gördükçe böyle deliriyorum hatta ama yapmamız lazımKimsenin garipsedigi yok ne eşim iş bekliyor benden ne de gelip gidenim var zaten ama işte diyorum ya bu evin toplu durması konusunda takıntılıyım biraz. Bakalım ne diyecek doktor. ben de salacağım inşallah artık
Kuzum bir onceki kanamandan kalan kan olabilir mi acaba kahve rengi ya eski kandır belki inşallah bir sıkıntı yokturEvet kuzum var aynen duydum. Biliyorsundur belki benim plesanta aşağıdaydi birkaç hafta önce. Doktor geçen hafta artık çıkmış problem yok falan deyince ben rutin hayatıma geri dönmüştüm. Sanırım rutin hayatım diye bir şey yok doğuma kadar.
Bende sizin gbiyim sizi çok iyi anlıyorum hamile kaldığımdan beri şurayı yapayım burayı yapayım mutfak dolaplarimi boyattk evi badana yaptk hole niş yaptk temizlik desen yine aynı ama çocuk olunca ilk 2 3 sene daha xor oluyorKimsenin garipsedigi yok ne eşim iş bekliyor benden ne de gelip gidenim var zaten ama işte diyorum ya bu evin toplu durması konusunda takıntılıyım biraz. Bakalım ne diyecek doktor. ben de salacağım inşallah artık
Ondan kesinlikle yani bak bana 16 haftadan sonra rahatla söyledi doktor ama ben yine dikkat ediyorum ya yine lekelenmem olursa iğnelerimi fitilimi kesmemiş mesela sende dikkat edicen artıkKucağıma almadım kuzum ama evime geçtim annemde değilim. Hâliyle eskisi gibi dinlenme fırsatım olmuyor. Dün de biraz ev sildim balkon yıkadım ee yemek falan filan derken çok ayakta kaldım galiba. Yani inşallah ondandır bakalım ne diyecek
Ayyy doğruysa içeyimmmmmKızlar az önce happymom da çok komik bir konuya denk geldim başlıkta nesquik yazıyordu (mısır gevregine bayilirimmm) hemen girdimkakaolu nesquik süt bebeğe kilo atağı yapiyormus resmen böyle bişey olabilir mi ya
Moralini bazma, dinlenerek yine iyi olursun, perinotologlar çok rahat, onlara kalsa yatmamıza hiç gerek yok, iğneler coraspirinler hep gereksizKızlar tam bı şu yüzden demedi rahimde faaliyetler var dedi. Rahim uzunluğu, plesenta yeri vs sıkıntı yok. Enfeksiyon varmış onun için fitil ve probiyotik verdi. Cinselliği yasakladı
Progestani muhtemelen 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Ve genel olarak yat dinlen dedi
Amin kuzum sende hayırlı haberlerle döneceksin inşallah gerçekten zor bugün 26+4 olduk sen kaçıncı haftandasınNe kadar zor ya, Rabbim yardımcımız olsun sana yavruna şifa versin kuzum. Çok zor çok. Böyle insanın kalbine acı saplanıyor, bir oh diyemedim bir rahat geçiremedim kuzum ya. Sen kaç haftalık oldun Canım .
Lekelenmem olduktan ilişki tamamen yasaklanmış bizde ondanda ola bilir fitili yaparsan dinlenirken gecicek.Ben ilk gebelikte lekelenmem oluyordu ama hep evde iş görüyordum birde evde çocukta yok sonra ama iş işten geçince çok peşman oldum şimdi hiçbir şeyi umursamıyorum hep diyorum kendime az kaldı sabr et.Kızlar tam bı şu yüzden demedi rahimde faaliyetler var dedi. Rahim uzunluğu, plesenta yeri vs sıkıntı yok. Enfeksiyon varmış onun için fitil ve probiyotik verdi. Cinselliği yasakladı
Progestani muhtemelen 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Ve genel olarak yat dinlen dedi
Benim de 590 gramdı 4 gün önce 26+0da. İlaç bende çok iyi etkili etti bilmiyorum belki de ilaç değil işi bırakmak etki etti 13/8 in üstüne çıkmıyor tansiyonum 13/8 de nadir görüyorum genelde 12/8 11/8 bantlarında. Yükseliyor derken kaçı görüyorsun ?Kuzum kilo olarak 1 hafta 10 gün geri benim de. Bazen iyi bazen yükseliyor kuzum. Senin nasıl?
Kuzum dinlen. Bu hep yat demek değil zaten. Doktor bana da böyle diyor ki hep. Dinlen bol bol. Başka çaremiz yokKızlar tam bı şu yüzden demedi rahimde faaliyetler var dedi. Rahim uzunluğu, plesenta yeri vs sıkıntı yok. Enfeksiyon varmış onun için fitil ve probiyotik verdi. Cinselliği yasakladı
İstavrit yiyorum gidip balıkçı da muhteşem bayılırımKızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?