Benimde 1 Nisan tahmini ama martta gelecek sanki o yüzden genelde burda aktifimEvet bebişim. Ama 2 başlıkta da aktifimNisan başlığında pek kimse yok. Ben de çoğu şeyi buradan öğreniyorum.
Sen martta doğurursun bence de kuzumBenimde 1 Nisan tahmini ama martta gelecek sanki o yüzden genelde burda aktifim
Sen prilam'ı gerekirse günde 2 defa iç. Gece yatarken ve sabahtan iç. Prilam doğal bir mide bulantısı ilacı zaten zararı yok gebelikte. Hem beslenmeyi daha da düzene sokuyor. İnşallah şu şeker yüklemesini de atlatalım da rahatlayalım.Oy kuzum ben de endişeliyim. Dün akşam Banu çiftçinin kitabını okuyordum konu da tam şeker yüklemesi malum o haftalardayız. Tansiyon bundan da olabilir yazıyordu mesela. Ben de korkuyorum. Zaten yemem çok sorunlu bir de o gelirse meyve de gidecek elimden16sında benim yüklemem. 3 gün önce biraz dikkat edeceğim. Bakalım yapabilecek miyim kusmadan orası da ayrı dert bana
Maşallah maşallahSen martta doğurursun bence de kuzum
Peki bebişe ne yediriyorsun bize bunları anlat maşallah çok iyi bakmışsın
Normalde hep kötü tadi olan şeyler iyi geliyor ya bunu duyunca çok şaşırdımİçeyim ben bir iki kez mademdenemiş olurum akşam istim eşim gelirken alsın
Acaba bu menapoz denen şey hamileliğe mi benziyor. Öyle ise yandık. Bana da arada oluyo ateş basıyorum bazen üşüme geliyo.Kızlar akşam ben çok üşüdüm. Halbuki kalorifer baya yanıyordu hava da daha eksilere düşmedi yani tamam 0 dereceydi ama burada daha soğukları görcez biz. Neyse titredim resmen. Sonra uyumaya çalışıyorum bir anda bu sefer yanma geldi çok acayipti halim yani anlamadım noldu öyle bana
Çalışmak herkese iyi gelmiyor bu süreçte bana gelmedi mesela stresli bir işim vardı ve bebeğimin 2 hafta geriden gelmesinin tamamen stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer sana da iyi gelmeyecek ise bırak gitme tamamen stressiz plansız gelişi güzel bi hayata geç dingin. Çevrendeki herkese de dünya bile yansa kapımın önününde birşey görmüyorsam bana söylemeyin dedim sende öyle yapÖyle yapıyorum kuzum yani yapmaya çalışıyorum da denebilir. Bu perşembe bir okula gidip kendimi denicem belki iş yapmak iyi gelir bana öğrencilerim falan bana aşıklar resmen iyi gelir belki diyorum. Baktım iyi gelmiyor bundan sonra rapor alacağım. Okulun durumdan haberi var zaten. Nöbetlerim de bitti sadece derse gireceğim. İnşallah sorunsuz geçerpeki kuzum doktor ne diyor sana bu geri olma konusunda? Bana sorun yok dedi olabilir dedi
BEnce de Mart ayında gelir senin bebiş. 40. haftayı görenler baya nadir. Heee görülüyor mu görülüyor normal doğumda ancak umarım o kadar beklemeyiz. Ben 38'e kabulümBenimde 1 Nisan tahmini ama martta gelecek sanki o yüzden genelde burda aktifim
Her sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta bir kase yoğurt ceviz ve muz yiyorum ekmek çok tüketmiyorum çok sık besleniyorum tıka basa yemiyorum günde 5 6 öğün yiyorum öğlen ara öğün olarak meyve yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka et tavuk yada balık tüketiyorum bakliyat veya sebze yapsam bile yanında etli yada tavuklu yemek yapıyorum kendim içinSen martta doğurursun bence de kuzum
Peki bebişe ne yediriyorsun bize bunları anlat maşallah çok iyi bakmışsın
Benim diğer gebeliğimde de bebek hep normal kilolarda ilerledi . Ama son birkaç haftada epey kilo almıştı dediğin gibi. Kapatabilir yani canım can sıkmaya gerek yok :)Çalışmak herkese iyi gelmiyor bu süreçte bana gelmedi mesela stresli bir işim vardı ve bebeğimin 2 hafta geriden gelmesinin tamamen stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer sana da iyi gelmeyecek ise bırak gitme tamamen stressiz plansız gelişi güzel bi hayata geç dingin. Çevrendeki herkese de dünya bile yansa kapımın önününde birşey görmüyorsam bana söylemeyin dedim sende öyle yap2 haftaya kadar geriden gelme olabilir dedi bana da hatta açığı son haftalarda kapatabilir diyor.
Öyle yapıyorum kuzum. Amin kuzum amin inşallahSen prilam'ı gerekirse günde 2 defa iç. Gece yatarken ve sabahtan iç. Prilam doğal bir mide bulantısı ilacı zaten zararı yok gebelikte. Hem beslenmeyi daha da düzene sokuyor. İnşallah şu şeker yüklemesini de atlatalım da rahatlayalım.
Ay hayırlısıyla ben tamamlasin istiyorum 40i ya ne bileyimBEnce de Mart ayında gelir senin bebiş. 40. haftayı görenler baya nadir. Heee görülüyor mu görülüyor normal doğumda ancak umarım o kadar beklemeyiz. Ben 38'e kabulümsonrası niyeyse çok geliyo.
Aynen bende öyle düşünüyorum martın son haftaları aramıza katılır bence bana da çok geliyor hahaha hemen doğuriyim isterimBEnce de Mart ayında gelir senin bebiş. 40. haftayı görenler baya nadir. Heee görülüyor mu görülüyor normal doğumda ancak umarım o kadar beklemeyiz. Ben 38'e kabulümsonrası niyeyse çok geliyo.
Haklısın kuzumNormalde hep kötü tadi olan şeyler iyi geliyor ya bunu duyunca çok şaşırdımşeker testini bekle ama sen yine kuzum iceceksen de bir tane iç riske atma çocuklara bile vermeyin içinde çok şeker var diyorlar kaş yapayım derken göz cikarmayalim
İlk gebeliğin mi canım? Neden erken geleceğini düşünüyorsun kiAynen bende öyle düşünüyorum martın son haftaları aramıza katılır bence bana da çok geliyor hahaha hemen doğuriyim isterim
2 arkadaşım 3 ay arayla doğum yaptı bebeişleri ikisinin de 4 kilonun üstünde doğdular maşallah. ama bana o kadar minik geldiler ki gözüme. Nası 4 kilo bunlar dedimAy hayırlısıyla ben tamamlasin istiyorum 40i ya ne bileyimson zamanlarda daha çok kilo vs alıyorlar ya böyle kilosu iyi olan bebeğe bakmasi da kolay oluyor, dünyaya daha kolay adapte oluyorlar bence. Minicik olursa korkarım gibime geliyor beslerken falan:)
Vallahi bir gariptimAcaba bu menapoz denen şey hamileliğe mi benziyor. Öyle ise yandık. Bana da arada oluyo ateş basıyorum bazen üşüme geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?