2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar akşam ben çok üşüdüm. Halbuki kalorifer baya yanıyordu hava da daha eksilere düşmedi yani tamam 0 dereceydi ama burada daha soğukları görcez biz. Neyse titredim resmen. Sonra uyumaya çalışıyorum bir anda bu sefer yanma geldi çok acayipti halim yani anlamadım noldu öyle bana

Sen prilam'ı gerekirse günde 2 defa iç. Gece yatarken ve sabahtan iç. Prilam doğal bir mide bulantısı ilacı zaten zararı yok gebelikte. Hem beslenmeyi daha da düzene sokuyor. İnşallah şu şeker yüklemesini de atlatalım da rahatlayalım.

İçeyim ben bir iki kez madem denemiş olurum akşam istim eşim gelirken alsın
Normalde hep kötü tadi olan şeyler iyi geliyor ya bunu duyunca çok şaşırdım şeker testini bekle ama sen yine kuzum iceceksen de bir tane iç riske atma çocuklara bile vermeyin içinde çok şeker var diyorlar kaş yapayım derken göz cikarmayalim

Acaba bu menapoz denen şey hamileliğe mi benziyor. Öyle ise yandık. Bana da arada oluyo ateş basıyorum bazen üşüme geliyo.

Çalışmak herkese iyi gelmiyor bu süreçte bana gelmedi mesela stresli bir işim vardı ve bebeğimin 2 hafta geriden gelmesinin tamamen stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer sana da iyi gelmeyecek ise bırak gitme tamamen stressiz plansız gelişi güzel bi hayata geç dingin. Çevrendeki herkese de dünya bile yansa kapımın önününde birşey görmüyorsam bana söylemeyin dedim sende öyle yap 2 haftaya kadar geriden gelme olabilir dedi bana da hatta açığı son haftalarda kapatabilir diyor.

Benimde 1 Nisan tahmini ama martta gelecek sanki o yüzden genelde burda aktifim
BEnce de Mart ayında gelir senin bebiş. 40. haftayı görenler baya nadir. Heee görülüyor mu görülüyor normal doğumda ancak umarım o kadar beklemeyiz. Ben 38'e kabulüm sonrası niyeyse çok geliyo.

Sen martta doğurursun bence de kuzum
Peki bebişe ne yediriyorsun bize bunları anlat maşallah çok iyi bakmışsın
Her sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta bir kase yoğurt ceviz ve muz yiyorum ekmek çok tüketmiyorum çok sık besleniyorum tıka basa yemiyorum günde 5 6 öğün yiyorum öğlen ara öğün olarak meyve yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka et tavuk yada balık tüketiyorum bakliyat veya sebze yapsam bile yanında etli yada tavuklu yemek yapıyorum kendim için

T tweeetyyy Bebişim bu arada bir kalp doktoru vardı. Nar yemek en doğal tansiyon düşürücülerden biriymiş. Fırsat buldukça nar tüket. Hem antioksidan.

Benim diğer gebeliğimde de bebek hep normal kilolarda ilerledi . Ama son birkaç haftada epey kilo almıştı dediğin gibi. Kapatabilir yani canım can sıkmaya gerek yok :)

Öyle yapıyorum kuzum. Amin kuzum amin inşallah

BEnce de Mart ayında gelir senin bebiş. 40. haftayı görenler baya nadir. Heee görülüyor mu görülüyor normal doğumda ancak umarım o kadar beklemeyiz. Ben 38'e kabulüm sonrası niyeyse çok geliyo.
Ay hayırlısıyla ben tamamlasin istiyorum 40i ya ne bileyim son zamanlarda daha çok kilo vs alıyorlar ya böyle kilosu iyi olan bebeğe bakmasi da kolay oluyor, dünyaya daha kolay adapte oluyorlar bence. Minicik olursa korkarım gibime geliyor beslerken falan:)

Aynen bende öyle düşünüyorum martın son haftaları aramıza katılır bence bana da çok geliyor hahaha hemen doğuriyim isterim

Haklısın kuzum bence de o geçince içeyim

Aynen bende öyle düşünüyorum martın son haftaları aramıza katılır bence bana da çok geliyor hahaha hemen doğuriyim isterim
İlk gebeliğin mi canım? Neden erken geleceğini düşünüyorsun ki belki de tamamlar haftasını.

2 arkadaşım 3 ay arayla doğum yaptı bebeişleri ikisinin de 4 kilonun üstünde doğdular maşallah. ama bana o kadar minik geldiler ki gözüme. Nası 4 kilo bunlar dedim bana hepsi minicik geliyo. İnşallah kendi istedikleri zamanda gelsinler bakallım kız çocukları 9 ay 10 günü beklemez diyorlar. Ama hurafe sanırım o da.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…