Ayyy kuzum maşallah maşallah. Benim düşük hali 13/8Benim de 590 gramdı 4 gün önce 26+0da. İlaç bende çok iyi etkili etti bilmiyorum belki de ilaç değil işi bırakmak etki etti 13/8 in üstüne çıkmıyor tansiyonum 13/8 de nadir görüyorum genelde 12/8 11/8 bantlarında. Yükseliyor derken kaçı görüyorsun ?
Onu daha önce okumuştum hatta grupta biri vardı o denemişti ama sonrasında şeker çıktı diye hatırlıyorum (yanlış hatırlıyorsam bilen düzeltsin lütfen) Tabii o yüzden çıktı diyemeyiz ama paketli şeylerde dikkatli olmakta fayda varKızlar az önce happymom da çok komik bir konuya denk geldim başlıkta nesquik yazıyordu (mısır gevregine bayilirimmm) hemen girdimkakaolu nesquik süt bebeğe kilo atağı yapiyormus resmen böyle bişey olabilir mi ya
Evet okumuştum çok aktif değilim ama görmüştüm öyle bir durum varsa bence çok yüklenme kendineEvet kuzum var aynen duydum. Biliyorsundur belki benim plesanta aşağıdaydi birkaç hafta önce. Doktor geçen hafta artık çıkmış problem yok falan deyince ben rutin hayatıma geri dönmüştüm. Sanırım rutin hayatım diye bir şey yok doğuma kadar.
Çok şükür benimki iyiydii 601 gram olmuşuz 23+1
Maşallah canımÇok şükür benimki iyiydii 601 gram olmuşuz 23+1güzel bir ultrason görüntüsü yakalamaya çalışıyoruz biraz gezip geri gideceğim
Maşallah kuzum nasıl büyümüşÇok şükür benimki iyiydii 601 gram olmuşuz 23+1güzel bir ultrason görüntüsü yakalamaya çalışıyoruz biraz gezip geri gideceğim
Deneyeceğim kuzum
Kızlar Xiaomi oda ısı nem ölçer alan varsa bu özelliği denesin
Benim mi panik aşırı panik direk gidelim diyor
canımm geçmiş olsun. güzell haberlerle gel inşallah. ama çok ayakta kaldığın içindir içini ferah tut ..Kırmızı değil canım dün biraz iş yaptım ondan mı oldu bilmiyorum doktor muayeneye gel dedi bakalım geldim gireceğim birazdan
İyi beslemişsin dedi gayet iyiymisMaşallah canımgünüyle uyumlu mu çıktı
Güzel bir poz da verir inşallah
Çok küçük diye vazgeçmiştim bu video karar değiştirmeme sebeb olduDeneyeceğim kuzum
Aynen canım zaten sürekli yatamıyorum. Gerçekten her yerim ağrıyor çok sıkıntı çekiyorum. Dun bile akşam biraz erken yattım birkaç saat fazla yatmış oldum belim melim her yerim tutulmuş ağrıyordu. Hep böyledir bu bende. Bekarken falan da böyleydim çok yatmaktan nefret ediyorumKuzum dinlen. Bu hep yat demek değil zaten. Doktor bana da böyle diyor ki hep. Dinlen bol bol. Başka çaremiz yok
Kuzum ben xiaomi nin hiçbir ürününden pişman olmadım. Gerçekten kaliteli şeyler. Ben de çok ürünü var memnununm o yüzden böyle tercih ettimÇok küçük diye vazgeçmiştim bu video karar değiştirmeme sebeb oldu
Ayyy ben çok severimAynen canım zaten sürekli yatamıyorum. Gerçekten her yerim ağrıyor çok sıkıntı çekiyorum. Dun bile akşam biraz erken yattım birkaç saat fazla yatmış oldum belim melim her yerim tutulmuş ağrıyordu. Hep böyledir bu bende. Bekarken falan da böyleydim çok yatmaktan nefret ediyorum
Fark ediyor kuzum cihazdan cihaza çok şey farkediyor hem deKızlar bu arada dün cansu sanırım haftada 200 gram almalı demişti . Benimki haftada şu an 640tan 690a çıkmış sadece. Az değil miaynı cihazlar değil ama yine de bilemedim çok da farkeder mi
Kuzum iyi haberler almana çok sevindimAmin canım saat 10 da inşallah
Canım sen olabildiğince dinlen boşver ev dağınık kalsın bende düzen konusunda obsesif takıntılı biriyim gebelik öncesi psikolog ile görüştüm 6 ay çünkü ilk kaybettiğim gebeliğimde her işi yapıyordum engel olamıyordum kendime ama çocuk sağlıklı geldikten sonra bir şekilde o temizliği düzeni yaparsın zaten öyle düşün gelen giden yoksa da rahatsın gelen olsa bile hamile olduğunu bilerek gelsin banane o zaman gelmesin diyorum ben :) geçmiş olsun yorma kendini dikkat etKızlar benden yine kahverengi bir lekelenme geliyor ya hoff çok canım sıkıldı
Onu bende instagramda birinde gördüm ama be kadar sağlıklı emin olamadım paketli içinde ne var ne yok şeker yapar mı kaş yaparken göz çıkarmayalımKızlar az önce happymom da çok komik bir konuya denk geldim başlıkta nesquik yazıyordu (mısır gevregine bayilirimmm) hemen girdimkakaolu nesquik süt bebeğe kilo atağı yapiyormus resmen böyle bişey olabilir mi ya
Ben baby mod denedim suret ifadesi hiç gülen yüz olmadı sinirlerim bozuldu
Kızlar Xiaomi oda ısı nem ölçer alan varsa bu özelliği denesin
Kuzum belki benim durumum farklıdır doktorum prematüre olacaklarını düşünerek artı eksileri baz alarak muayene yapıyor bir görsen şöyle yaparsak bununla karşılaşırız onu toparlaması zor olur şöyle ilerleyelim diğer seçeneğe göre daha az zararla çıkarız diyor yani her muayene böyle geçiyor riskli ve aralarında kilo açıklığı olması endişesi nedeniyle ikizlerde sık görülüyormuş kilo farkı doktorum onu min tutmak istiyor ki içerde kalabildiğinde kalsınlar çünkü biri diğerine göre az kilo alırsa oksijenden de beslenmesini düşüncesiyle daha erken doğum başlatmak zorunda kalırım diyor yani hep kar zarar ilişkisi bakıyor. Tekil gebelikte bu durum nedir bilmiyorum internette yazar ya da doktor söyler zaten kontrolde doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyorsa dert edilecek şeyler değilKızlar bu arada dün cansu sanırım haftada 200 gram almalı demişti . Benimki haftada şu an 640tan 690a çıkmış sadece. Az değil miaynı cihazlar değil ama yine de bilemedim çok da farkeder mi
Evet bende kamera air fryer ve nem ölçeri uygulamadan bir takip ediyorum süper oldu kamerayı da bebekler için kullanırım karlı oldu zamanında almıştık neye niyet neye kısmet kullanmak nasip olsun inşallahKuzum ben xiaomi nin hiçbir ürününden pişman olmadım. Gerçekten kaliteli şeyler. Ben de çok ürünü var memnununm o yüzden böyle tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?