2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy kuzum maşallah maşallah. Benim düşük hali 13/8 Nadir düşüyor. 14/9 üstü maalesef. Umarım bana da çok iyi gelir bir hafta oldu başlayalı. Ben de raporuyum 10 gündür

Onu daha önce okumuştum hatta grupta biri vardı o denemişti ama sonrasında şeker çıktı diye hatırlıyorum (yanlış hatırlıyorsam bilen düzeltsin lütfen) Tabii o yüzden çıktı diyemeyiz ama paketli şeylerde dikkatli olmakta fayda var

Evet okumuştum çok aktif değilim ama görmüştüm öyle bir durum varsa bence çok yüklenme kendine

Reactions: The
Çok şükür benimki iyiydii 601 gram olmuşuz 23+1 güzel bir ultrason görüntüsü yakalamaya çalışıyoruz biraz gezip geri gideceğim
Maşallah canım günüyle uyumlu mu çıktı
Güzel bir poz da verir inşallah

Benim mi panik aşırı panik direk gidelim diyor
babaların tatlı telaşı
Kırmızı değil canım dün biraz iş yaptım ondan mı oldu bilmiyorum doktor muayeneye gel dedi bakalım geldim gireceğim birazdan
canımm geçmiş olsun. güzell haberlerle gel inşallah. ama çok ayakta kaldığın içindir içini ferah tut ..

Kızlar bu arada dün cansu sanırım haftada 200 gram almalı demişti . Benimki haftada şu an 640tan 690a çıkmış sadece. Az değil mi aynı cihazlar değil ama yine de bilemedim çok da farkeder mi

Kızlar uykular ne alemde ?? Ben şu 1 haftadır saat başı uyanıyorum ya sağa sola dönerken uyanıyorum tuvalet için uyanıyorum oğluşum bazen çok hareket ediyor uyanıyorum sırtımda sadece 1 nokta var orası ağrıyor uyanıyorum çok verimsiz uyku alıyorum yani

Kuzum dinlen. Bu hep yat demek değil zaten. Doktor bana da böyle diyor ki hep. Dinlen bol bol. Başka çaremiz yok
Aynen canım zaten sürekli yatamıyorum. Gerçekten her yerim ağrıyor çok sıkıntı çekiyorum. Dun bile akşam biraz erken yattım birkaç saat fazla yatmış oldum belim melim her yerim tutulmuş ağrıyordu. Hep böyledir bu bende. Bekarken falan da böyleydim çok yatmaktan nefret ediyorum

Ayyy ben çok severim olsun hep yat değil de dikkat et ev işini sal. Bir yap on otur mesela. Bak mesela benim Şuan mutfak felaket halde. Akşama belki toplarım

Amin canım saat 10 da inşallah
Kuzum iyi haberler almana çok sevindim
Kızlar benden yine kahverengi bir lekelenme geliyor ya hoff çok canım sıkıldı
Canım sen olabildiğince dinlen boşver ev dağınık kalsın bende düzen konusunda obsesif takıntılı biriyim gebelik öncesi psikolog ile görüştüm 6 ay çünkü ilk kaybettiğim gebeliğimde her işi yapıyordum engel olamıyordum kendime ama çocuk sağlıklı geldikten sonra bir şekilde o temizliği düzeni yaparsın zaten öyle düşün gelen giden yoksa da rahatsın gelen olsa bile hamile olduğunu bilerek gelsin banane o zaman gelmesin diyorum ben :) geçmiş olsun yorma kendini dikkat et
Onu bende instagramda birinde gördüm ama be kadar sağlıklı emin olamadım paketli içinde ne var ne yok şeker yapar mı kaş yaparken göz çıkarmayalım

Kızlar Xiaomi oda ısı nem ölçer alan varsa bu özelliği denesin
Ben baby mod denedim suret ifadesi hiç gülen yüz olmadı sinirlerim bozuldu doğuma yakın alışmam lazım o moda. Mi uygulamasından çok güzel takip de ediliyor aslında güzel bir şey düşünmüşler
Kızlar bu arada dün cansu sanırım haftada 200 gram almalı demişti . Benimki haftada şu an 640tan 690a çıkmış sadece. Az değil mi aynı cihazlar değil ama yine de bilemedim çok da farkeder mi
Kuzum belki benim durumum farklıdır doktorum prematüre olacaklarını düşünerek artı eksileri baz alarak muayene yapıyor bir görsen şöyle yaparsak bununla karşılaşırız onu toparlaması zor olur şöyle ilerleyelim diğer seçeneğe göre daha az zararla çıkarız diyor yani her muayene böyle geçiyor riskli ve aralarında kilo açıklığı olması endişesi nedeniyle ikizlerde sık görülüyormuş kilo farkı doktorum onu min tutmak istiyor ki içerde kalabildiğinde kalsınlar çünkü biri diğerine göre az kilo alırsa oksijenden de beslenmesini düşüncesiyle daha erken doğum başlatmak zorunda kalırım diyor yani hep kar zarar ilişkisi bakıyor. Tekil gebelikte bu durum nedir bilmiyorum internette yazar ya da doktor söyler zaten kontrolde doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyorsa dert edilecek şeyler değil Dün Banu çiftçi uygulamasında da öyle bir yazıya denk geldim 200 gr ile ilgili o da mesela böyle yazmış foto ekliyorum. Diyeceğim o ki Endişe etme hepimizin durumu farklı

Eklentiler

• IMG_2456.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 48
Kuzum ben xiaomi nin hiçbir ürününden pişman olmadım. Gerçekten kaliteli şeyler. Ben de çok ürünü var memnununm o yüzden böyle tercih ettim
Evet bende kamera air fryer ve nem ölçeri uygulamadan bir takip ediyorum süper oldu kamerayı da bebekler için kullanırım karlı oldu zamanında almıştık neye niyet neye kısmet kullanmak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…