2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet genelde öyle diyorlar erkekler geç dogarmis, kızlar daha erken. Benimki 40+2de zorla doğdu hiç açılma vs yokken suni sancıyla daha bence en az bir hafta dururdu ama doktor doguramazsin daha durursa demişti. Kilosu 4u geçer demişti. 4 e yakın doğdu. Sen küçük bebek görmemişsin bence yani 3un altındaki bebekle 4 kg olan bebek çok farklı oluyor canım yeğenlerimden biliyorum. Hepsi en hayırlı vakitte gelsin inşallah

İnşallah kapatır bebişim bebeklerimiz o farkı ben de stresli bir insanım. Yani bi şey olmasa bile stres yapacak birşey bulabiliyorum. Çabalıyorum kendimi sakinleştirmeye

Maşallah kuzum ben de zorla zorla yemeye çalışıyorum

İlk gebeliğin mi canım? Neden erken geleceğini düşünüyorsun ki belki de tamamlar haftasını.
Evet ilk gebeliğim ay ben dayanamiyorum şimdi doğurabilsem doğururum çok canım kaynıyor hemen doğsun istiyorum

Reactions: The
İnşallah kapatır bebişim bebeklerimiz o farkı ben de stresli bir insanım. Yani bi şey olmasa bile stres yapacak birşey bulabiliyorum. Çabalıyorum kendimi sakinleştirmeye
İnan bende öyleyim saçma sapan şeyleri kendime sorun edip sinirlenip stres yapabilirim ama şuan elimden geleni yapıyorum sakin kalmak için piyano falan dinliyorum huzur verici müzikler falan iyice kafayı yedim

Mutlaka yumurta yoğurt ceviz ve muz ye canım doktorum bunlar hep bebeğe yarar demişti beyazını yiyemiyorsan sarısını ye
Ahhh ahhhh çok zorlanıyorum ama vallahi çabalıyorum yiyorum. Baktım kusacak gibiyim hemen bırakıyorum mesela bu sabah omlet yaptım 2 yumurtadan ama bitiremedim baktım kuscam bıraktım yani napim. Kusup onlar da gitmesin diyorum

İnan bende öyleyim saçma sapan şeyleri kendime sorun edip sinirlenip stres yapabilirim ama şuan elimden geleni yapıyorum sakin kalmak için piyano falan dinliyorum huzur verici müzikler falan iyice kafayı yedim
ben de komik şeyler izliyorum. İyi hissettiren şeyler falan açıyorum çocuk filmleri vs. Bebeğimin kıyafetlerine bakıyorum sakinleşmek için

ben de komik şeyler izliyorum. İyi hissettiren şeyler falan açıyorum çocuk filmleri vs. Bebeğimin kıyafetlerine bakıyorum sakinleşmek için
Ben çocuğumun kıyafetlerini bile kaldırmıştım kaybedeceğim diye sonlandırılmasını önerdiklerinde baktıkça ağlıyordum ah neler yaşadım şimdi tekrar ortada hepsi çok şükür diyorum baktıkça umutlanıyorum küçükler ama çok güçlüler

Ah kuzum ahhh bu doktorların böyle boşboğaz konuşması yok mı beni deli ediyor! Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi. Ama bak senin em büyük şansın istanbuldasın. Benim maalesef olduğum yer de sıkıntı

Ben haşlanmış yiyorum canım tam pişmiş yumurta yiyemiyorum omlet vs birtek haşlanmış yumurta gidiyor bende

Aynen benim ilk kızım 2880 gr doğdu doğduktan sonra da 2650 e filn düştü o ilk şişliği gidince minnacık bakimi da daha zor tabi

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…