Evet genelde öyle diyorlar erkekler geç dogarmis, kızlar daha erken. Benimki 40+2de zorla doğdu hiç açılma vs yokken suni sancıyla2 arkadaşım 3 ay arayla doğum yaptı bebeişleri ikisinin de 4 kilonun üstünde doğdular maşallah. ama bana o kadar minik geldiler ki gözüme. Nası 4 kilo bunlar dedimbana hepsi minicik geliyo. İnşallah kendi istedikleri zamanda gelsinler bakallım kız çocukları 9 ay 10 günü beklemez diyorlar. Ama hurafe sanırım o da.
İnşallah kapatır bebişim bebeklerimiz o farkıÇalışmak herkese iyi gelmiyor bu süreçte bana gelmedi mesela stresli bir işim vardı ve bebeğimin 2 hafta geriden gelmesinin tamamen stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer sana da iyi gelmeyecek ise bırak gitme tamamen stressiz plansız gelişi güzel bi hayata geç dingin. Çevrendeki herkese de dünya bile yansa kapımın önününde birşey görmüyorsam bana söylemeyin dedim sende öyle yap2 haftaya kadar geriden gelme olabilir dedi bana da hatta açığı son haftalarda kapatabilir diyor.
Maşallah kuzumHer sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta bir kase yoğurt ceviz ve muz yiyorum ekmek çok tüketmiyorum çok sık besleniyorum tıka basa yemiyorum günde 5 6 öğün yiyorum öğlen ara öğün olarak meyve yiyorum akşam yemeklerinde mutlaka et tavuk yada balık tüketiyorum bakliyat veya sebze yapsam bile yanında etli yada tavuklu yemek yapıyorum kendim için
Evet inşallah öyle olur bizimkilerdeBenim diğer gebeliğimde de bebek hep normal kilolarda ilerledi . Ama son birkaç haftada epey kilo almıştı dediğin gibi. Kapatabilir yani canım can sıkmaya gerek yok :)
Evet ilk gebeliğim ay ben dayanamiyorum şimdi doğurabilsem doğururum çok canım kaynıyor hemen doğsun istiyorumİlk gebeliğin mi canım? Neden erken geleceğini düşünüyorsun kibelki de tamamlar haftasını.
Mutlaka yumurta yoğurt ceviz ve muz ye canım doktorum bunlar hep bebeğe yarar demişti beyazını yiyemiyorsan sarısını yeMaşallah kuzumben de zorla zorla yemeye çalışıyorum
İnan bende öyleyim saçma sapan şeyleri kendime sorun edip sinirlenip stres yapabilirimİnşallah kapatır bebişim bebeklerimiz o farkıben de stresli bir insanım. Yani bi şey olmasa bile stres yapacak birşey bulabiliyorum. Çabalıyorum kendimi sakinleştirmeye
Ahhh ahhhh çok zorlanıyorum ama vallahi çabalıyorum yiyorum. Baktım kusacak gibiyim hemen bırakıyorumMutlaka yumurta yoğurt ceviz ve muz ye canım doktorum bunlar hep bebeğe yarar demişti beyazını yiyemiyorsan sarısını ye
İnan bende öyleyim saçma sapan şeyleri kendime sorun edip sinirlenip stres yapabilirimama şuan elimden geleni yapıyorum sakin kalmak için piyano falan dinliyorum huzur verici müzikler falan iyice kafayı yedim
Ben çocuğumun kıyafetlerini bile kaldırmıştım kaybedeceğim diye sonlandırılmasını önerdiklerinde baktıkça ağlıyordum ah neler yaşadımben de komik şeyler izliyorum. İyi hissettiren şeyler falan açıyorum çocuk filmleri vs. Bebeğimin kıyafetlerine bakıyorum sakinleşmek için
Ah kuzum ahhh bu doktorların böyle boşboğaz konuşması yok mı beni deli ediyor! Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi. Ama bak senin em büyük şansın istanbuldasın. Benim maalesef olduğum yer de sıkıntıBen çocuğumun kıyafetlerini bile kaldırmıştım kaybedeceğim diye sonlandırılmasını önerdiklerinde baktıkça ağlıyordum ah neler yaşadımşimdi tekrar ortada hepsi çok şükür diyorum baktıkça umutlanıyorum küçükler ama çok güçlüler
Ben haşlanmış yiyorum canım tam pişmiş yumurta yiyemiyorum omlet vs birtek haşlanmış yumurta gidiyor bendeAhhh ahhhh çok zorlanıyorum ama vallahi çabalıyorum yiyorum. Baktım kusacak gibiyim hemen bırakıyorummesela bu sabah omlet yaptım 2 yumurtadan ama bitiremedim baktım kuscam bıraktım yani napim. Kusup onlar da gitmesin diyorum
Dua yerine falan geçer kız Allah korusun daha çok erkenEvet ilk gebeliğim ay ben dayanamiyorum şimdi doğurabilsem doğururum çok canım kaynıyor hemen doğsun istiyorum
Aynen benim ilk kızım 2880 gr doğdu doğduktan sonra da 2650 e filn düştü o ilk şişliği gidince minnacık bakimi da daha zor tabiEvet genelde öyle diyorlar erkekler geç dogarmis, kızlar daha erken. Benimki 40+2de zorla doğdu hiç açılma vs yokken suni sancıyladaha bence en az bir hafta dururdu ama doktor doguramazsin daha durursa demişti. Kilosu 4u geçer demişti. 4 e yakın doğdu. Sen küçük bebek görmemişsin bence yani 3un altındaki bebekle 4 kg olan bebek çok farklı oluyor canım yeğenlerimden biliyorum. Hepsi en hayırlı vakitte gelsin inşallah
Kuzum ben eskiden de sevmezdim yumurta o yüzden zor oluyor banaBen haşlanmış yiyorum canım tam pişmiş yumurta yiyemiyorum omlet vs birtek haşlanmış yumurta gidiyor bende
Kaç haftalık 600 gram canım,600 gram canım
Herkes öyle diyor Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah sağlıklı sıhhatli olsun daDua yerine falan geçer kız Allah korusun daha çok erkenen hayırlı vakitte gelsin inşallah
Benimde bazen yerken midem bulanıyor ama bebitom için napalimKuzum ben eskiden de sevmezdim yumurta o yüzden zor oluyor banadeğiştireyim alternatif yapayım diye omlet yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?