2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet amin kuzum neler yaşadık eşimle çok zordu. Evet haklısın senin doktor hastane konusunda zor çok yer yok olsun doktorun iyiyse sorun etme

Ben de yap kızım aferin diyorum çünkü o hareket ettikçe iyi diyorum içim rahatlıyor. Uyuma kızım diyorum bazen de
Ahahaah yiycem ya benim ki böyle 19:00-22:00 arası sakin oluyor genelde uyuyor herhalde o saatler kalan tüm zamanlar yokluğunu aratmıyor çok şükür sakin olduğu zamanlarda sırt üstü duruyorum başlıyor hareketlenmeye geçen gittiğimizde çapada ultrasonla bakılırken hıçkırıyordu aşkım hıçkırması da sağlıklı büyümesini destekleyen birşey miş doktor dedi

Peki o hıçkırıkken hissettin mi nasıl bir his? Hep aynı yerde baloncuk gibi şeyler hissediyorum bazen o mu acaba

O an doktor demese hissetmiyordum valla. Ama şimdi böyle çok hızlı attığı zamanlar oluyor birde bi kaç saniye sürmüyor ozaman hıçkırdığını düşünüyorum ben
Anladım kuzum belki benim ki de öyledir o zaman. Sonuçta tekme hep aynı yerde olmaz herhalde

Kuzum ben eskiden de sevmezdim yumurta o yüzden zor oluyor bana değiştireyim alternatif yapayım diye omlet yaptım
Ben pizza yapıp yiyiyordum bir ara öyle deneyebilirsin. Yulafı tavada kavuruyordum üstüne yumurta ekliyordum. Kenarda önceden doğradığım hazır malzemeleri sıralıyordum. Tencere kapağını kapatıyordum üstüne ki buharıyla üsttekiler de güzelce pişsin diye. Normalde eşim yulaf falan sevmez ama bayılarak yedi kaç defa yapınca Baya pizza oluyor.

O an doktor demese hissetmiyordum valla. Ama şimdi böyle çok hızlı attığı zamanlar oluyor birde bi kaç saniye sürmüyor ozaman hıçkırdığını düşünüyorum ben
Bu sabah doktora gitmeden önce oldu bana. 1 dk boyunca arka arkaya tık tık tık tık tık hep aynı noktadan vurdu. İlk kez oldu.

Ay bu çok pratik tarifmiş, muzur bişiy yemek istediğimde böyle yaparım ben de mis gibi. Sağol caniko

Bunun yarısını bile içmedim canım istedi yaptım istemedi içmedim çok komik bir midem var

Denim kuzum bunu teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…