- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.424
- 248
Kesinlikle. Ben şimdiden oyuncaklarını falan toplamayı, yediği şeyi kaldırmayı öğretiyorum. Bunlar hep aileden gelen şeylerAnneler yapıyor. Oğullarınızı güçlü yetiştirin kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Ben şimdiden oyuncaklarını falan toplamayı, yediği şeyi kaldırmayı öğretiyorum. Bunlar hep aileden gelen şeylerAnneler yapıyor. Oğullarınızı güçlü yetiştirin kızlar![]()
Pekmezini atıyorum ağzıma bazen. onu bile kusuyorum ama değişik anlamadım bu işi ben yaKeçiboynuzu tozu falan verirler ya kilo alsin iştah açsın diye acaba keçiboynuzu mu yesenhem lezzetli de.
Kesinlikle katılıyorum. Yani herşeyi çocuk yapamaz ben yapim olayı çok saçma. Sağolsunlar o yüzden biz çekiyoruzKesinlikle. Ben şimdiden oyuncaklarını falan toplamayı, yediği şeyi kaldırmayı öğretiyorum. Bunlar hep aileden gelen şeyler![]()
Allah Allah ya. Prilami ikiye çıkardın mi canım?1Pekmezini atıyorum ağzıma bazen. onu bile kusuyorum ama değişik anlamadım bu işi ben ya
babalar da çok önemli bu konuda küçükken söz geçirebiliyoruz da ergenliğe girerken babayı taklit ediyor sıpalar biz de yeğenimi öyle yetiştirdik ama armut dibine düşüyor maalesefKesinlikle katılıyorum. Yani herşeyi çocuk yapamaz ben yapim olayı çok saçma. Sağolsunlar o yüzden biz çekiyoruz
Tam onu diyecektim Samsun’dan nasıl bilmem ya hiç bilmiyorum aslında Trabzon Ordu Karadeniz bölgelerinde baya biliniyormuş baktım faydalı yazıyor internette de unutmam artıkYok kuzum ne hakkı. Öyle çok canı çeken biri değilim biliyorsun hiç sorun yoksen Samsunlu olarak nasıl bilmezsin bunu
gerçi annemler Ordu perşembeden getirtirmişler bizim için ama Samsun’da da var
Baba da örnek olacak evet önünde. Yoksa babam yapmıyor da diyebilir yani çocukbabalar da çok önemli bu konuda küçükken söz geçirebiliyoruz da ergenliğe girerken babayı taklit ediyor sıpalar biz de yeğenimi öyle yetiştirdik ama armut dibine düşüyor maalesef
Evet evet faydalı kuzum biz çok yerdik küçükken. Çok da lezzetli olur yani. Neyse hamilelikte yiyip ondan da soğumamam lazımTam onu diyecektim Samsun’dan nasıl bilmem ya hiç bilmiyorum aslında Trabzon Ordu Karadeniz bölgelerinde baya biliniyormuş baktım faydalı yazıyor internette de unutmam artık![]()
Yani ben de prilami 14. Haftalarda falan bıraktım kuzum , uzun zaman kullandım ve 1 içtiğimde falan bulantım asla geçmiyordu. İki içince çok rahattım. Yerinde olsam bir denerim doktoruma sorup.1 içiyorum kuzum 2 içsem açılır mı iştahım
Çok şeker aslında ama bence de 5 yaşına kadar kullanamaz. Bence Max 3. Hele ki böyle dönmeyi falan seven bir bebekse. Eğer tek çocuksa ve evin müsaitse yerinde olsam Montessori tarzı alırdım, yatağı 90*190 vs olanlardan.Yatak aldınız mı kızlar? Ben şunu aldım ama pişman oldum bi tanıdık dedi ki 5 yaşa kadar kullanamaz, ben uzun süre kullanır diye almıştım, iade edicem. Ama yerine ne alayım bulamadım. Doğal malzemeden olsun istiyorum. Var mı tavsiye
Stokke Sleepi Natural V3
Tamam kuzum. Peki 2 alırken gece 2 miydi? Ben öyle yapıyordum yatmadan gece 2 kereYani ben de prilami 14. Haftalarda falan bıraktım kuzum , uzun zaman kullandım ve 1 içtiğimde falan bulantım asla geçmiyordu. İki içince çok rahattım. Yerinde olsam bir denerim doktoruma sorup.
Aynen canım ben o şekilde kullanıyordumTamam kuzum. Peki 2 alırken gece 2 miydi? Ben öyle yapıyordum yatmadan gece 2 kere
Bakayım canım bi, onlar yenidoğan için de uygun mu?Çok şeker aslında ama bence de 5 yaşına kadar kullanamaz. Bence Max 3. Hele ki böyle dönmeyi falan seven bir bebekse. Eğer tek çocuksa ve evin müsaitse yerinde olsam Montessori tarzı alırdım, yatağı 90*190 vs olanlardan.
Ah sanırım hayırBakayım canım bi, onlar yenidoğan için de uygun mu?
Kızlar bir tarif buldum artık tatlıdan uzaklaştım mantıklı tarif geldi bana denemek isterseniz :) ben bu akşam deneyeceğim inşallah tatlı nefsimi giderir diye düşünüyorum
Montesorri düşünebilirsin canım ben park yatak düşünüyorum ama bu linkteki çok kullanışlı değil diyebiliyorum tercih meselesi tabi kaç yaşa kadar kullanacağın falan da önemliYatak aldınız mı kızlar? Ben şunu aldım ama pişman oldum bi tanıdık dedi ki 5 yaşa kadar kullanamaz, ben uzun süre kullanır diye almıştım, iade edicem. Ama yerine ne alayım bulamadım. Doğal malzemeden olsun istiyorum. Var mı tavsiye
Stokke Sleepi Natural V3