Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de banka benimNeyseki evin bankası ben olduğum için kartlarla arası yok ekstreleri görmüyor yoksa işimiz iştikız cidden bu etiketler nasıl olacak tam dipten kesmek zor olmaz mı elbet kesecek kadar kalır gibi sanki canları acımaz mı
Ayyyyy yicemmmm çok heyecanlıpeki kızlar bi şey sorsam hani iç etiketi keseceğiz ya onu tamamıyla nasıl kescez bazısı dikişle oluyor mesela
Ama öyle de temas eder acıtmaz mı bebişlerimiziKendi kıyafetimiz gibi düşün kuzum. Kesebildiğimiz yere kadar keseriz![]()
Diğer türlü de giysi kesilmiş olur ama bilemedim ki kuzumAma öyle de temas eder acıtmaz mı bebişlerimizi
Başka alternatif yok ki kızlar kesebildiğimüz yere kadar keseceğiz artık bazı kıyafetlerde yoksa kıyafetler sökülür , kaçıncı haftalarda başlayalım yıkama ütüleme dolap yerleştirme işineDiğer türlü de giysi kesilmiş olur ama bilemedim ki kuzum![]()
Evet ben özellikle mesaneme sanki oraya oturuyor yeminleKızlar merhaba sanki vajinaya vuruyor gibi bebek hareketi hissediyor musunuz
Tecrübeli anneler aydınlatsın biziDiğer türlü de giysi kesilmiş olur ama bilemedim ki kuzum![]()
Ben erken başlamayı planlıyorum açıkçası şimdiden halim yoksa ileriyi düşünemiyorumBaşka alternatif yok ki kızlar kesebildiğimüz yere kadar keseceğiz artık bazı kıyafetlerde yoksa kıyafetler sökülür , kaçıncı haftalarda başlayalım yıkama ütüleme dolap yerleştirme işine![]()
Ben aralık sonu ütüleyip dolabına yerleştireyim diyorum ya . Hem kokusu gider iyiceBaşka alternatif yok ki kızlar kesebildiğimüz yere kadar keseceğiz artık bazı kıyafetlerde yoksa kıyafetler sökülür , kaçıncı haftalarda başlayalım yıkama ütüleme dolap yerleştirme işine![]()
Ay yerimm neler neler aldın canım liste olarak yazabilir misinn Ayları da ben alıyorum alıyorum ama sanki yetmiyorNe var ne yok bi masaya ay ay sınıflandırayım dedim. Baya bir şeyimiz olmuş bizim yahu![]()
Kuzum şuan yazıyorum bitsin atayım sana da . Bende bi bakim dedim kafama göre kıyafet almayayım ne eksikse onu alayımAy yerimm neler neler aldın canım liste olarak yazabilir misinn Ayları da ben alıyorum alıyorum ama sanki yetmiyor
Bu direk iç zıbın kuzumKızlar lütfen gülmeyin tamam mımesela bunlar 2-4 aylık . Bunları giydirirken içinden ip askılı zıbın giydirip üstünden de tişört misali bunu mu giydiriyoruz yoksa bu direkt iç zıbın olarak mı kullanılıyo ya
![]()
O arkadaki tweety li şey neeee çok tatlııııKızlar lütfen gülmeyin tamam mımesela bunlar 2-4 aylık . Bunları giydirirken içinden ip askılı zıbın giydirip üstünden de tişört misali bunu mu giydiriyoruz yoksa bu direkt iç zıbın olarak mı kullanılıyo ya
![]()
Ya ben bir de şunu düşündüm ay ay farklı aldım yani 3 aylık 6 aylık vs. Ben bunları unuturumAy yerimm neler neler aldın canım liste olarak yazabilir misinn Ayları da ben alıyorum alıyorum ama sanki yetmiyor
Evet biri bizi aydınlatsın bende bilmiyorum hahaha sanırım kordonu düşene kadar müslin zıbın kullanacağızKızlar lütfen gülmeyin tamam mımesela bunlar 2-4 aylık . Bunları giydirirken içinden ip askılı zıbın giydirip üstünden de tişört misali bunu mu giydiriyoruz yoksa bu direkt iç zıbın olarak mı kullanılıyo ya
![]()
Yaaa öyle mi diyorsun bana sanki bu iç zıbının üstünden giydireceğimiz bir şey gibi geliyor hala yaBu direk iç zıbın kuzum![]()
Pijama takımı kuzuş . Link atabilirimO arkadaki tweety li şey neeee çok tatlıııı![]()
Ay müslin niye ya. Ben hepsini pamuklu aldımEvet biri bizi aydınlatsın bende bilmiyorum hahaha sanırım kordonu düşene kadar müslin zıbın kullanacağız