• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar dizlerim diz kapaklarım çok ağrıyor. Sizin de ağrıyor mu yoksa kalsiyum eksikliği mi benimkisi. Annem hep derdi onu yeme bunu yeme ileride çok çekeceksin diye 😂😂 o günlere mi geldim 🙈

Neyseki evin bankası ben olduğum için kartlarla arası yok ekstreleri görmüyor yoksa işimiz işti 🤣 kız cidden bu etiketler nasıl olacak tam dipten kesmek zor olmaz mı elbet kesecek kadar kalır gibi sanki canları acımaz mı
Bizde de banka benim 😂😂 ikimizde matematikçiyiz ama hesap ben de 😂
Ay bilmiyorum birkaç gündür bunu düşünüyorum 😂😂 bir sorayım dedim

Başka alternatif yok ki kızlar kesebildiğimüz yere kadar keseceğiz artık bazı kıyafetlerde yoksa kıyafetler sökülür , kaçıncı haftalarda başlayalım yıkama ütüleme dolap yerleştirme işine 🥰
Ben erken başlamayı planlıyorum açıkçası şimdiden halim yoksa ileriyi düşünemiyorum 🙈 28 de Allah nasip ederse başlarım diyorum. Eşime kalsa şimdi 😂😂

Başka alternatif yok ki kızlar kesebildiğimüz yere kadar keseceğiz artık bazı kıyafetlerde yoksa kıyafetler sökülür , kaçıncı haftalarda başlayalım yıkama ütüleme dolap yerleştirme işine 🥰
Ben aralık sonu ütüleyip dolabına yerleştireyim diyorum ya . Hem kokusu gider iyice 😇

Kızlar lütfen gülmeyin tamam mı 😂 mesela bunlar 2-4 aylık . Bunları giydirirken içinden ip askılı zıbın giydirip üstünden de tişört misali bunu mu giydiriyoruz yoksa bu direkt iç zıbın olarak mı kullanılıyo ya 🤣

Eklentiler

• 02F32855-CC8B-4CDD-9CF8-6D2F8952ECFB.webp
    02F32855-CC8B-4CDD-9CF8-6D2F8952ECFB.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar ben park yatak aldım yenidoğana uygun diye , ama dolap şifonyer de alacağım doğal ladin ahşaptan baktım , bu tarz alan var mı

Eklentiler

• IMG_5197.webp
    IMG_5197.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar lütfen gülmeyin tamam mı 😂 mesela bunlar 2-4 aylık . Bunları giydirirken içinden ip askılı zıbın giydirip üstünden de tişört misali bunu mu giydiriyoruz yoksa bu direkt iç zıbın olarak mı kullanılıyo ya 🤣
Evet biri bizi aydınlatsın bende bilmiyorum hahaha sanırım kordonu düşene kadar müslin zıbın kullanacağız

Back
X