2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım her ihtimale karşı bandana tarzı alın

Ay süpersinnnn bende hemen böyle bir şey yapıyorum .

henüz o kadar gitmemiştir kafalarımız ya
Kız gidikkk geçen musluğu açık bırakmışım ellerimi yıkadıktan sonra geldim yattım diyorum 10 dk dır su sesi geliyor duvarlar bu kadar ince mi komşunun sesi geliyor sanıyorum sonra yok makina mı açtık acaba dedim 15. Dk kalktım bakındım musluğu açık bırakmışım… diyeceklerim bu kadar

Sanırım bir tek ben yenidoğan fazla almayı düşünüyorum 2 tane 10 lu takım aldım şimdi yenidoğan body zıbın ve alt üst takım almayı düşünüyorum yetmez diye korkuyorum ondan yeni doğan alıyorum ya..0-3 başlamadım bile

Ahahhahahahahhahahahahaha senin ikiz bence ondan güldüm

Ay ben hep içine birşey giydiriliyor diye düşündüm benim aldığım hastane çıkışında iç zıbın yok onu ayri aldım o yüzden sende varsa almayabilirsin ben 5 li aldım o yüzden
Ben bilmiyorum ki annem aldı çocuk üşüyecek diye ödüm kopuyor

Bende yenidoğan ve 6/9 ay fazla alacağım tam o geçiş dönemi 3 aylık yengemdekileri alacağım yani yengem öyle yap daha mantıklı hızlı büyüyecekler 6 aydan sonra heves ettiklerini al daha iyi olur dedi canım

Kuzum yenidoğan yerine 0-3 al. Çünkü Yenidoğanlar 50 cm. Belki daha uzun doğar bebiş

Tecrübeli anneler aydınlatsın bizi etiketleri nasıl kıyafeti kesmeden koparıp kesebiliriz? @The Tikabasa @aslikeremuco başka kimler biliyorsa
Cnm dikiş yerınden ya kesılecek ya da dikişin ipi koparılacak tek tek, yani dikişler koparılacak, kesıldıgınde sert kalabılıyor, ince işçilik isteyen iş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…