Başka alternatif yok ki kızlar kesebildiğimüz yere kadar keseceğiz artık bazı kıyafetlerde yoksa kıyafetler sökülür , kaçıncı haftalarda başlayalım yıkama ütüleme dolap yerleştirme işine
Kızlar dizlerim diz kapaklarım çok ağrıyor. Sizin de ağrıyor mu yoksa kalsiyum eksikliği mi benimkisi. Annem hep derdi onu yeme bunu yeme ileride çok çekeceksin diye o günlere mi geldim
Canım ben şifonyer alacağım onun için ilk iki çekmeceye 0-3 ayları koyarım dedim ortaya bezleri dizerim ıslak mendilleri falan 2 çekmeceye 3-6 aylıkları birde dolap içi düzenleyiciler varya onlardan alacağım
Kuzu ben notlarıma neyden kaç ay kaç tane aldım yazdım yerleştirirken de kızlar buraya atmıştı ya kese gibi kıyafetleri içine koyuyoruz onlardan alacağım onlara yerleştireceğim üstlerine kâğıt not yapıştırıcam 3 aylık kısa kollular diye mesela. Bir de 28. Hafta da yapacağım için dolabı ütüleyip koyacağım üstlerine örtü sereceğim dolap içinde yine de toz tutmasın aç kapat yaparken diye doğuma yakın inşallah örtüleri üstlerinden kaldıracağım
Canım ben şifonyer alacağım onun için ilk iki çekmeceye 0-3 ayları koyarım dedim ortaya bezleri dizerim ıslak mendilleri falan 2 çekmeceye 3-6 aylıkları birde dolap içi düzenleyiciler varya onlardan alacağım
Kuzu ben notlarıma neyden kaç ay kaç tane aldım yazdım yerleştirirken de kızlar buraya atmıştı ya kese gibi kıyafetleri içine koyuyoruz onlardan alacağım onlara yerleştireceğim üstlerine kâğıt not yapıştırıcam 3 aylık kısa kollular diye mesela. Bir de 28. Hafta da yapacağım için dolabı ütüleyip koyacağım üstlerine örtü sereceğim dolap içinde yine de toz tutmasın aç kapat yaparken diye doğuma yakın inşallah örtüleri üstlerinden kaldıracağım
Kızlar bir tarif buldum artık tatlıdan uzaklaştım mantıklı tarif geldi bana denemek isterseniz :) ben bu akşam deneyeceğim inşallah tatlı nefsimi giderir diye düşünüyorum
Kuzum ben mesela şöyle telefonun notlarına yazdım unutmayayım ya da fazla almayayım diye aldıkça bu listeye yazıyorum bir de unutup aynı şeyi almayayım diye bir kaç da çevreden gelecek yengemden kıyafet. Bir de daha 15 aralıkta alacağım inşallah şimdilik bunları aldım
ay kızlar baya baya alışverişleri bitiriyorsunuz artık Ben daha başlamadım bile. Sadece 5li hastane çıkışı ve 3 zıbın 3 alt aldım. Babası birsürü tokalar almış geçen gün diyorum ki inşallah kızımız kel olmaz