2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar dizlerim diz kapaklarım çok ağrıyor. Sizin de ağrıyor mu yoksa kalsiyum eksikliği mi benimkisi. Annem hep derdi onu yeme bunu yeme ileride çok çekeceksin diye o günlere mi geldim
Diz diğilde ama geceler bacaklarımda nöbetler başlamış o kadar şiddetli ağrı oluyorki resmen sanki nefesim kesilecek durumuna geliyorum

Ya ben bir de şunu düşündüm ay ay farklı aldım yani 3 aylık 6 aylık vs. Ben bunları unuturum nasıl hatırlıcam yerleştirince
Canım ben şifonyer alacağım onun için ilk iki çekmeceye 0-3 ayları koyarım dedim ortaya bezleri dizerim ıslak mendilleri falan 2 çekmeceye 3-6 aylıkları birde dolap içi düzenleyiciler varya onlardan alacağım

Ya ben bir de şunu düşündüm ay ay farklı aldım yani 3 aylık 6 aylık vs. Ben bunları unuturum nasıl hatırlıcam yerleştirince
Kuzu ben notlarıma neyden kaç ay kaç tane aldım yazdım yerleştirirken de kızlar buraya atmıştı ya kese gibi kıyafetleri içine koyuyoruz onlardan alacağım onlara yerleştireceğim üstlerine kâğıt not yapıştırıcam 3 aylık kısa kollular diye mesela. Bir de 28. Hafta da yapacağım için dolabı ütüleyip koyacağım üstlerine örtü sereceğim dolap içinde yine de toz tutmasın aç kapat yaparken diye doğuma yakın inşallah örtüleri üstlerinden kaldıracağım

Kuzuuum mesela benim 0-3 aylık var 1-2 aylık var . Ayyyy neyden ne kadar alcaz biz

Planlı programlı ilerlemek yazmak mantıklı ben de yazayım en güzeli

Kızlar bir tarif buldum artık tatlıdan uzaklaştım mantıklı tarif geldi bana denemek isterseniz :) ben bu akşam deneyeceğim inşallah tatlı nefsimi giderir diye düşünüyorum

Bn bunu canım tatlı istedgınde diyetteyken yapıyordum cnm
3-4 malzeme ile yapılan tatlılar buluyordum, şeker olmadan içine bal konulan falan....

Kuzuuum mesela benim 0-3 aylık var 1-2 aylık var . Ayyyy neyden ne kadar alcaz biz
Kuzum ben mesela şöyle telefonun notlarına yazdım unutmayayım ya da fazla almayayım diye aldıkça bu listeye yazıyorum bir de unutup aynı şeyi almayayım diye bir kaç da çevreden gelecek yengemden kıyafet. Bir de daha 15 aralıkta alacağım inşallah şimdilik bunları aldım

Eklentiler

• IMG_2459.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 75
Bn bunu canım tatlı istedgınde diyetteyken yapıyordum cnm
3-4 malzeme ile yapılan tatlılar buluyordum, şeker olmadan içine bal konulan falan....
Evet canım ya çok güzel oldu keşke en başından beri bunları yeseydim son hafta biraz fazla tatil ıyedim kendimi frenleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…