2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Olsun kuzum zaten sen az şey aldın ben de kendim böyle ay ay aldım özellikle. Dedim hemen büyüyor diyor herkes
Aynen 10 lu takım 2 tane sadece başka hiç bir şeyi yok..0-3 uzun kol alıcak kesin ama 3-6 kafamı karıştırıyor havalar belli diğil nasıl olucak

Aa evet şimdi hatırladım kuzu m

Aynen 10 lu takım 2 tane sadece başka hiç bir şeyi yok..0-3 uzun kol alıcak kesin ama 3-6 kafamı karıştırıyor havalar belli diğil nasıl olucak
3-6 zıbın aldım vallahi kısa kollu. Koyafeti zamanı gelince düşünürüz dedim

Canım her ihtimale karşı bandana tarzı alın
toka koleksiyonu yapcam daha kızım gelmeden bandana falan da tyde çok güzel modeller var her renkten onlardna getittirmeyi düşünüyorum ben çok seviyprum bebiş süslemeyi
Ben de çok bişey almadım ya herhalde almadım
kesin doldurmussundur dolabı ayy ben bidahaki ay battım

Canım mayısta bebişler 1 aylık oluyo zaten mayıstan sonra da havalar baya ısınır kısa kollu al bence

ilk aylar kusmasıydı gazıydı uykusuydu emmesiydi gözümüz kıyafet görmez diye düşünüyorum yaza daha ele gelir olacaklar bütün güzel kıyafetleri yaza göre almayı düşünüyoruum o yüzden

Kızlar 22+4 üm. Yarım saattir kasığımın sağ ve sol tarafına aniden sancı girip sızlıyor bi anda gidiyor yine tekrar, 2 dk arayla. Bu normal mi? yaşayan var mı, enfeksiyon olabilir mi acaba tedirgin oldum ilk defa yaşıyorum böyle birşey

Ay kızlar benim memelerim çok şişti ya aranızda böyle olan var mı? Bildiğin taş gibiler şu an. Sanki emziriyorum da süt birikmiş gibi. Ben emzirmeyi 4 ay önce falan bırakmıştım,onunla bağlantısı olabilir mi ki

Burada punch yapan bir arkadaş vardı. Ben de evde vakit geçsin diye punch a başladım ama nasıl yapıştıracağımı bilmiyorum. O arkadaş acaba mesajımı görüyorsaa nasıl yapıştırıyor söyleyebilir miii

Ben kuzum. Yapıştırmıyorum ama şöyle yapılıyor izlemiştim. Tutkalı kullanmayacağın tarafına sürüyorsun kumaş yapıştırıyorsun

Sorma sorma kuzum benim de hepsini alasım var ama hakkımı yaza saklıcam. Çünkü yazın böyle daha bir büyük tatlış tatlış giydirir süslerim
Ama biliyormusun şimdi yaz giyimleri indirimde erken giyimlerini bitirirsem yazlık alırım ben şimdiden

Benim fazla büyüdü ama yumuşak canım damlarlar aşırı belirgin ucu aşırı koyu ve ucu büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…