Kuzum benim d vitamini dil altı fısfıs şeklinde ama o bitti. Şimdi damla başlıcam 9 damla şeklinde. Demir de kullanıyorum. Bir ay bir süre kullanamamıştım ama kullandığımı kusmuştum yazmıştım buraya da
toka koleksiyonu yapcam daha kızım gelmeden bandana falan da tyde çok güzel modeller var her renkten onlardna getittirmeyi düşünüyorum ben çok seviyprum bebiş süslemeyi
ilk aylar kusmasıydı gazıydı uykusuydu emmesiydi gözümüz kıyafet görmez diye düşünüyorum yaza daha ele gelir olacaklar bütün güzel kıyafetleri yaza göre almayı düşünüyoruum o yüzden
Kızlar 22+4 üm. Yarım saattir kasığımın sağ ve sol tarafına aniden sancı girip sızlıyor bi anda gidiyor yine tekrar, 2 dk arayla. Bu normal mi? yaşayan var mı, enfeksiyon olabilir mi acaba tedirgin oldum ilk defa yaşıyorum böyle birşey
toka koleksiyonu yapcam daha kızım gelmeden bandana falan da tyde çok güzel modeller var her renkten onlardna getittirmeyi düşünüyorum ben çok seviyprum bebiş süslemeyi
kesin doldurmussundur dolabı ayy ben bidahaki ay battım
Ay kızlar benim memelerim çok şişti ya aranızda böyle olan var mı? Bildiğin taş gibiler şu an. Sanki emziriyorum da süt birikmiş gibi. Ben emzirmeyi 4 ay önce falan bırakmıştım,onunla bağlantısı olabilir mi ki
Burada punch yapan bir arkadaş vardı. Ben de evde vakit geçsin diye punch a başladım ama nasıl yapıştıracağımı bilmiyorum. O arkadaş acaba mesajımı görüyorsaa nasıl yapıştırıyor söyleyebilir miii
Burada punch yapan bir arkadaş vardı. Ben de evde vakit geçsin diye punch a başladım ama nasıl yapıştıracağımı bilmiyorum. O arkadaş acaba mesajımı görüyorsaa nasıl yapıştırıyor söyleyebilir miii
Ay kızlar benim memelerim çok şişti ya aranızda böyle olan var mı? Bildiğin taş gibiler şu an. Sanki emziriyorum da süt birikmiş gibi. Ben emzirmeyi 4 ay önce falan bırakmıştım,onunla bağlantısı olabilir mi ki