2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
markette reyon önü baktığım şeyi unttum dün allahtan reyonun önüne kadar gitmeyi unutmadım aradda evde telefon kaybediyorum..

Senin 3. ne olacak canım o da mı erkek

İyi canım ondan al sen..hiç olmayınca sanıyorumki yetmez diye bol bol almayı düşünüyordum yeni doğan şimdi annem diyorki yenidoğan yeter diyor 2 takım

Kuzum yenidoğan yerine 0-3 al. Çünkü Yenidoğanlar 50 cm. Belki daha uzun doğar bebiş
50 cm oluyormuş benim hiç haberim yok yao zaman 0-3 alayım ben annemde diyor bebiş uzun ola bilir ve diyor her gün büyüyorlar bezde takdığın için küçük olucak diyor

İyi canım ondan al sen..hiç olmayınca sanıyorumki yetmez diye bol bol almayı düşünüyordum yeni doğan şimdi annem diyorki yenidoğan yeter diyor 2 takım
En olası ihtimal doğduklarında da alırız diye düşün canım şimdilik al eksik olursa doğunca da hemen alır yıkar ütülersin

Reactions: The
Kuzum senin kan değerlerinle alakalı olabilir ya demir ilacı içiyo musun bir de D vitamini kaç damla alıyorsun
Kuzum benim d vitamini dil altı fısfıs şeklinde ama o bitti. Şimdi damla başlıcam 9 damla şeklinde. Demir de kullanıyorum. Bir ay bir süre kullanamamıştım ama kullandığımı kusmuştum yazmıştım buraya da

50 cm oluyormuş benim hiç haberim yok yao zaman 0-3 alayım ben annemde diyor bebiş uzun ola bilir ve diyor her gün büyüyorlar bezde takdığın için küçük olucak diyor
Evet kuzum ben bir tane almıştım sonra iade ettim. Belli mi olur dedim. Büyük gelsin o sorum değil de olmaması sorun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…