Gayet iyi nem oranı evinin canım ama bebeği uyutacagin oda için ayrı bir ölçüm cihazı gerekir benim evimin holünde var bir nem ölçer birde bizim oda için alacağım
Ben telefonuma not ediyorum bazen, yoksa ben de unutuyorum doktor bana 4un üstüne iyi deriz, 2.5 altına da sıkıntılı deriz falan demişti işte. aklında kalmasın sor bence telefonla vs görüsebiliyorsan
Ben telefonuma not ediyorum bazen, yoksa ben de unutuyorum doktor bana 4un üstüne iyi deriz, 2.5 altına da sıkıntılı deriz falan demişti işte. aklında kalmasın sor bence telefonla vs görüsebiliyorsan
Araştırma hastanesiydi ya ilk defa bir devlet hastanesi böyle iyi ilgilendi ve çok güzel konuştu sağolsun ulaşamam tekrar özele gideyim bı bakalım o ne diyecek
Canım ben özele gidiyorum normalde ama işte doktor başlamadi bende araştırdım senin kullandığın en iyisi sanırım ondan alıp başlıcam doktora da haftaya randevum var sorarım yine de tabi ama inşAllah geçer yaaa
Yok kuzum denemedim ama sorduğumda kadın yatak ne ise iç yatağı da öyle almak lazım dedi bend e öyle aldım. Zaten yanları fileli falan ya her türlü olur.
Yok kuzum denemedim ama sorduğumda kadın yatak ne ise iç yatağı da öyle almak lazım dedi bend e öyle aldım. Zaten yanları fileli falan ya her türlü olur.
Benimde ilk gebeliğim inanın hiçbirşey sürmedim çünkü çatlayacağı varsa çatlıyor ben gebelikten önce de hafif çatlamıştı basenlerim çünkü birden kilo almıştım yani eğer vücut çatlamaya el verişli ise ne yapsanız çatlıyor inanın benim belimde de bacaklarimda da karnımda da çatlaklarım oluştu hiçbiri umrumda değil yavrucağım iyi olsun