2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz

İyi ediyorsun yeBende hazır kahveleri seviyorum en zararlı olanındanama tutuyorum kendimi.Çayda bir tek sabah kahvaltısında içerim düşük riskini artırıyormuşay benim eşim her doktora gidince diyorki neden kilo almıyor diye

Kizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Bende demir 4 çıkti tam yerlerde yani..sonra doktor ilaç yazdı şimdi bilmiyorum ne kadar zaten kalksada çok kalkmaz

Ilerleyen aylarda en çok kilo alan biz oluyormuşuz ay Allah korusun bu sefer bir sürü çatlak oluşur onunla uğraşırız ben çatlak kremi ne başladım çatlamak hiç ama hiç istemiyorum bizde de genetik çatlamayan yok bari ben çatlamayayım çatlaması olası her yerime sürüyorum valla

Ben de aldım çatlak kremi ama henüz sürmeye başlamadım üşendiğim için lierac aldım ben. Siz ne kullanıyorsunuz kızlar

Yok ya ben inanmıyorum çok kilo alak kardeşim bendende zayıftı hamileyken şimdi büyük kızı 10 yaşında kendisi hala zayıf.Bende kreme hiç başlamadım hiç aklımada gelmiyor nedense

Yok ya ben inanmıyorum çok kilo alak kardeşim bendende zayıftı hamileyken şimdi büyük kızı 10 yaşında kendisi hala zayıf.Bende kreme hiç başlamadım hiç aklımada gelmiyor nedense
Benim çatlama korkum olduğu için başladım çünkü ister istemez göğsüm dolgunlaştı karnım hafif belirginleşti genetik faktörün de etkisi olduğu için her an çatlayabilir diye ödüm kopuyor diğer ay da kalçalara başlayacağım o bölge de çok çatlıyormuş bizde çatlamayan yok

Diyetisyene başladım . İlk 4-5 ay kilo vermeymiş amacımız hadi inşallah dedim. Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece 6 aya kadar kilo vermeyi doktorlar da öneriyor .
Ay iyi bari bu beni çok rahatlattı ama sorun şu ki benim zayıflığım riskli biraz daha verirsem çünkü boy 1.70 kilo 50 bunun altına düşmemem gerekiyor artık dediğin gibi bebeğin gelişimi iyi olsun da şu bulantılarım geçsin iyi bakacağım diğer aylarda bebişe

Ben de aldım çatlak kremi ama henüz sürmeye başlamadım üşendiğim için lierac aldım ben. Siz ne kullanıyorsunuz kızlar
Ben de aynı markayı aldım ben alarm kurdum şimdilik günde bir akşam 7de sürüyorum ilerleyen zamanlarda günde ikiye çıkaracağım

Kalsiyumu ceviz bademi eksik etmeyelim de olur gider bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…