- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ben 59.6 ile hamile kaldım. 56 Lara kadar düştüm. Şu ara yine 59lara geldimBenim gibi 4 kilo ya da daha fazla kilo kaybeden hiç yok bizim bu grupta sanırım inşallah ben de alırım artık ama tiksinti ve bulantı henüz geçmedi inşallah ilerleyen haftalarda alırım ben de
İyi ediyorsun yeZaten hamileyken insanın canı gerçekten olmadık şeyler çekiyor ben zor tutuyorum kendimi kola içmemek için ama yarın eşime aldırıp bir yudum da olsa içeceğim nefsim körlenir en azındanben kahve sevmiyorum çay çok içiyordum onu da öğretmenliğe başlayınca alıştım arada onu da arıyorum ama günde 1 bardak açık olacak şekilde dedi doktorum. Bir de pilavla makarnayı ben de yasaklamadım ama dediğim gibi yemeklerin yanında sevemiyorum bir türlü ama arada yiyorum eşimin zoruyla
Ayy çok yakın vermişiz kilo ben de 54lere geliyordum 50 oldum şu an kaçıncı haftadasınBen 59.6 ile hamile kaldım. 56 Lara kadar düştüm. Şu ara yine 59lara geldim
Bende demir 4 çıkti tam yerlerde yani..sonra doktor ilaç yazdı şimdi bilmiyorum ne kadar zaten kalksada çok kalkmazKizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Ilerleyen aylarda en çok kilo alan biz oluyormuşuz ay Allah korusun bu sefer bir sürü çatlak oluşur onunla uğraşırızİyi ediyorsun yeBende hazır kahveleri seviyorum en zararlı olanından ama tutuyorum kendimi.Çayda bir tek sabah kahvaltısında içerim düşük riskini artırıyormuş ay benim eşim her doktora gidince diyorki neden kilo almıyor diye
11+1Ayy çok yakın vermişiz kilo ben de 54lere geliyordum 50 oldum şu an kaçıncı haftadasın
Aynıyız seninle hafta olarak sen iyi alma evresine geçmişsin ben daha verme evresindeyin11+1umarım çok kilo almayız. Doktorum hiç istemiyor almamı
Ben de aldım çatlak kremi ama henüz sürmeye başlamadım üşendiğim içinIlerleyen aylarda en çok kilo alan biz oluyormuşuz ay Allah korusun bu sefer bir sürü çatlak oluşur onunla uğraşırızben çatlak kremi ne başladım çatlamak hiç ama hiç istemiyorum bizde de genetik çatlamayan yok bari ben çatlamayayım çatlaması olası her yerime sürüyorum valla
Diyetisyene başladım . İlk 4-5 ay kilo vermeymiş amacımızAynıyız seninle hafta olarak sen iyi alma evresine geçmişsin ben daha verme evresindeyin
Yok ya ben inanmıyorum çok kilo alak kardeşim bendende zayıftı hamileyken şimdi büyük kızı 10 yaşında kendisi hala zayıf.Bende kreme hiç başlamadım hiç aklımada gelmiyor nedenseIlerleyen aylarda en çok kilo alan biz oluyormuşuz ay Allah korusun bu sefer bir sürü çatlak oluşur onunla uğraşırızben çatlak kremi ne başladım çatlamak hiç ama hiç istemiyorum bizde de genetik çatlamayan yok bari ben çatlamayayım çatlaması olası her yerime sürüyorum valla
Benim çatlama korkum olduğu için başladım çünkü ister istemez göğsüm dolgunlaştı karnım hafif belirginleşti genetik faktörün de etkisi olduğu için her an çatlayabilir diye ödüm kopuyorYok ya ben inanmıyorum çok kilo alak kardeşim bendende zayıftı hamileyken şimdi büyük kızı 10 yaşında kendisi hala zayıf.Bende kreme hiç başlamadım hiç aklımada gelmiyor nedense
Ay iyi bari bu beni çok rahatlattı ama sorun şu ki benim zayıflığım riskli biraz daha verirsem çünkü boy 1.70 kilo 50 bunun altına düşmemem gerekiyor artık dediğin gibi bebeğin gelişimi iyi olsun da şu bulantılarım geçsin iyi bakacağım diğer aylarda bebişeDiyetisyene başladım . İlk 4-5 ay kilo vermeymiş amacımızhadi inşallah dedim. Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece 6 aya kadar kilo vermeyi doktorlar da öneriyor .
Ben de aynı markayı aldımBen de aldım çatlak kremi ama henüz sürmeye başlamadım üşendiğim içinlierac aldım ben. Siz ne kullanıyorsunuz kızlar
ben de lierac aldım. https://www.hepsiburada.com/lierac-...vantaj-set-p-HBCV0000309H0P?magaza=eczasepeti 430₺ ye aldım. Çatlağa eğilimli biriyim. sürekli kullanıyorum bazen de hindistan cevizi yağı sürüyorum.Ben de aldım çatlak kremi ama henüz sürmeye başlamadım üşendiğim içinlierac aldım ben. Siz ne kullanıyorsunuz kızlar
yok daha önce olmadı. kendi doktoruna görün derim.Kizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Ay seninle çok benzerizBen de aynı markayı aldımben alarm kurdum şimdilik günde bir akşam 7de sürüyorum ilerleyen zamanlarda günde ikiye çıkaracağım
Sürekli derken ? Günde ne kadar kullanmalıyız acababen de lierac aldım. https://www.hepsiburada.com/lierac-...vantaj-set-p-HBCV0000309H0P?magaza=eczasepeti 430₺ ye aldım. Çatlağa eğilimli biriyim. sürekli kullanıyorum bazen de hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Kalsiyumu ceviz bademi eksik etmeyelim de olur gider bir şekildeAy iyi bari bu beni çok rahatlattı ama sorun şu ki benim zayıflığım riskli biraz daha verirsem çünkü boy 1.70 kilo 50 bunun altına düşmemem gerekiyor artık dediğin gibi bebeğin gelişimi iyi olsun da şu bulantılarım geçsin iyi bakacağım diğer aylarda bebişe
ben günde 2 kere sürdüğüm oluyorSürekli derken ? Günde ne kadar kullanmalıyız acababen daha 11.haftamdayım. Günde 1 yeterli olur sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?