2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ne kadar beklersen o kadar büyümüş görürsün az daha sabret canım hehe valla ben de sanki bugün ilk defa hamile olduğumu anladım, hep tedirgindim herhangi bişey söylemedi, ilaçlarımı azalttı ben de sormadım yiyecekleri falan aklıma gelmedi heyecandan

Benim de heyecandan diyeceklerim hep uçuyor gidiyor

Ama 9 haftada gördüm sonra görmedim bu beni tedirgin ediyor ilk gebeliğimde kalb durması yaşamasaydım rahat olardım
Ben de 7.hafta gördüm o da hemen bıraktı doktor 1 dk bile bakmadı. Zararlı dedi. Hiç böyle doya doya göremiyorum

İnşallah güzel haberler alrsn Allah in izniyle

o çok fazla tüketilirse diye biliyorum çok fazla tüketmiyorum sadece 1 bardağa sıkıyorum ki ayrıca günde 1 bardak limonlu su hamilelere tavsiye edilen bir sey
Ben düşük yaşadığım için ondan korkuyorum tetikler diye yani içmesem ölmem

Ayyy inşallah yaaaa benim diyetisyenimde bebeğin sağlıklı olduğu sürece 6 . aya kadar kilo verebiliriz. 6.aydan sonra da kontrollü kilo alacağız Allah’ın izniyle ben seni maksimum 65 ile doğuma gönderirirm diyordu. Cuma günü diyetisyenimde kontrolüm var şimdiden 60 olduğumu görünce şokingen

Ben 10+1 haftalığım 53 kiloyum. Özellikle kilo vermiştim hamilelik öncesi. Yediklerime oldukça dikkat ediyorum. Ekmek , karbonhidrat ve tatlı yememeye çalışıyorum. Genel olarak sebze ve protein ağırlıklı normal porsiyonlarda yemek yiyorum. Bol bol su içmek sanırım kilo için işe yarıyor. Bu hafta ipin ucunu kaçırmıştım ama yine de almamışım çok şükür.

En büyük hayalimdi hamilelik öncesi kilo vermek ama beklenmeyen sürpriz bir hamilelik oldu bana daha 11.haftamdayım bende. Bence 6.aya kadar listelerime uyarsam veririm kilo yaaa sonuçta bebişimiz daha küçücük . İllaki karnonhidrat ağırlıklı yemeyi kısınca bi değişim olur vücudumda dimi yani lütfen öyle olsun bir de ben çok su içemiyorum yaaa nasıl yapıcam bunu bilmiyorum

Karbonhidratı ve şekeri kesmek çok etkili oluyor. Su içmek çok önemli aslında. Su hayattır su içmeye çalışın. Belki içine az da olsa limon nane falan gibi şeyler atıp aromalandırırsan içebilir misin acaba? Su içince metabolizma hızlanıyor bence. Hani normal zamanda da kilo vermek isteyenlere bol su için diyorlar ya. Sindirimi hızlandırmak için. Ama tabi kiloyu da çok takıntı haline getirmemek lazım ya. Herkesin bünyesi farklı. Sağlıklı ilerleyelim de önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…