- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Ne kadar beklersen o kadar büyümüş görürsün az daha sabret canımYaaaaaa ağlarımmmmmm bak sen bunu yazdın ben yine ağlıyorumofff çok gitmek istiyorum bu doktor yok zararlı yok gelme vs dedi eşim götürmüyor onun yüzünden. Yap yapma birşeyler dedi mi kuzum bi de yemek üzerine bişeyler dedi mi
Ama 9 haftada gördüm sonra görmedim bu beni tedirgin ediyor ilk gebeliğimde kalb durması yaşamasaydım rahat olardımOffff kuzum gerçekten aklım çıkıyor benim desen hemen hemen kritik haftaları geçirdin kuzum çok şükür
o çok fazla tüketilirse diye biliyorum çok fazla tüketmiyorum sadece 1 bardağa sıkıyorum ki ayrıca günde 1 bardak limonlu su hamilelere tavsiye edilen bir seyLimon düşüğe sebeb oluyormuş ondan ben kesinlikle limon yemiyorum
İnşallah bakalım bende olmadi öyle yapayım yarın akşam 5te ipe çekiyorm kontrolü sizin ne zmnInsallah hareketlerinide görürüz ablasıda sevinirçikolata yemeyi dusunuyorum giderken belki biraz hareketlenir
Benim de heyecandan diyeceklerim hep uçuyor gidiyorNe kadar beklersen o kadar büyümüş görürsün az daha sabret canımhehe valla ben de sanki bugün ilk defa hamile olduğumu anladım, hep tedirgindim herhangi bişey söylemedi, ilaçlarımı azalttı ben de sormadım yiyecekleri falan aklıma gelmedi heyecandan
Ben de 7.hafta gördüm o da hemen bıraktı doktor 1 dk bile bakmadı. Zararlı dedi. Hiç böyle doya doya göremiyorumAma 9 haftada gördüm sonra görmedim bu beni tedirgin ediyor ilk gebeliğimde kalb durması yaşamasaydım rahat olardım
Oglen benim 1.30daİnşallah bakalım bende olmadi öyle yapayım yarın akşam 5te ipe çekiyorm kontrolü sizin ne zmn
İnşallah güzel haberler alrsn Allah in izniyleBenimde işimde bir kuşku var sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum sabahtan beri ağlıyorum çok etken kalktım uyku da tutmadı içim çok huzursuz ağrılarım da çok belim ve rahim bölgem ağrıyor perşembe gideceğime şimdi doktor randevumu erkene aldım hastaneye gidiyorum en azından iyi mi bebekler bi bileyim içim rahatlasın niye böyle hissediyorum bilmiyorum çok mutsuzum
Ben düşük yaşadığım için ondan korkuyorum tetikler diye yani içmesem ölmemo çok fazla tüketilirse diye biliyorum çok fazla tüketmiyorum sadece 1 bardağa sıkıyorum ki ayrıca günde 1 bardak limonlu su hamilelere tavsiye edilen bir sey
Benim doktorumda zararlı diyor mesela diyorlar haraketli ben hiç haraketini göremedim bileBen de 7.hafta gördüm o da hemen bıraktı doktor 1 dk bile bakmadı. Zararlı dedi. Hiç böyle doya doya göremiyorum
AA ne güzel hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz ozmnOglen benim 1.30da
Ayyy inşallah yaaaatabiki verilir üzmeyin kendinizi benim çok kilolu olup ilk 3 ayda +9 kilo alan bir tanıdığım vardı kendisi doğuma giderken hamile kaldığı ilk günden çok daha zayıftı :) diyetisyeni öyle güzel liste yapmıştı ki ona kendisi resmen zayıfladı bebeği 3,5 kilo civarında doğmuştu :)
Sağlıklı güzel haberler alın inşallah. Benim de perşembe günü kontrolüm var. İkili tarama testi yapılacak. Görüş günüm resmenOglen benim 1.30da
Oof gercekten oyle oluyoSağlıklı güzel haberler alın inşallah. Benim de perşembe günü kontrolüm var. İkili tarama testi yapılacak. Görüş günüm resmençok özledim
En büyük hayalimdi hamilelik öncesi kilo vermek ama beklenmeyen sürpriz bir hamilelik oldu banaBen 10+1 haftalığım 53 kiloyum. Özellikle kilo vermiştim hamilelik öncesi. Yediklerime oldukça dikkat ediyorum. Ekmek , karbonhidrat ve tatlı yememeye çalışıyorum. Genel olarak sebze ve protein ağırlıklı normal porsiyonlarda yemek yiyorum. Bol bol su içmek sanırım kilo için işe yarıyor. Bu hafta ipin ucunu kaçırmıştım ama yine de almamışım çok şükür.
Ben en son gittiğimde çok hareketliydi. Resmen ağlayacaktımOof gercekten oyle oluyobide kıpır kıpır görsek de icimiz rahatlasa
Burda birileri kontrole gidip iyi olduklarını yazınca kendim kontrole gitmiş gibi oluyorumOof gercekten oyle oluyobide kıpır kıpır görsek de icimiz rahatlasa
Karbonhidratı ve şekeri kesmek çok etkili oluyor. Su içmek çok önemli aslında. Su hayattırEn büyük hayalimdi hamilelik öncesi kilo vermek ama beklenmeyen sürpriz bir hamilelik oldu banadaha 11.haftamdayım bende. Bence 6.aya kadar listelerime uyarsam veririm kilo yaaa sonuçta bebişimiz daha küçücük . İllaki karnonhidrat ağırlıklı yemeyi kısınca bi değişim olur vücudumda dimi yani lütfen öyle olsun bir de ben çok su içemiyorum yaaa nasıl yapıcam bunu bilmiyorum
Yaaa masallaaaah Allahım nazarlardan korusun kac haftalikti o zamanBen en son gittiğimde çok hareketliydi. Resmen ağlayacaktımsürekli elini kolumu kaldırıyordu havaya. Doktor bile şaşırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?