2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Kesinlikle önemli olan sağlıklı olmaları. Hem fit hem bakımlı bir hamilelik dönemi geçirmek en büyük hayalimdi şuan ikisini de sağladığım söylenemez yüzüme sürmek için pudra alcam mesela. Daha hangisini almam gerektiğini bilemiyorum ve ruh gibi gidiyorum işe

Yardımcı olmak isterdim ama benim de çok anladığım bir alan değil. Ama yves rocher markası genel olarak doğal ürünler kullanıyor diye biliyorum. Bi bakmak lazım.

Benimde öyleydi hala da çok azalmış sayılmaz 11+4 üm zaman zaman azalıp zaman zaman artabiliyor önemli birşey olduğunu düşünmüyorum hiç akıntısı olmayanlar bile var
Vallahi endişe ettim ama niqu da hiç olmamış. O yüzden rahatladım. Mide bulantım devam zaten sabahları hele yumurta kokusuna

kızlar ben çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım günde 1 adet öğle yemeğinden sonra özellikle maden suyuna yarım limon sıkıp içiyorum mideme çok iyi geliyor bir zararı olur mu sizce?
Ben günde 1 bardak limonata içtim ev yapımı her gün neredeyse bulantılarıma çok iyi geliyordu arada da limonlu maden suyu içtim hiçbir şey de olmadı bence sakıncası yok kişiden kişiye değişir belki de 12.haftama gireceğim bir sorun yok çok şükür

Ben de süslü Hamiş olacaktım bol foto çekilecektim daha bir tane bile çekilmemesi kafam kalkmıyor

Vallahi endişe ettim ama niqu da hiç olmamış. O yüzden rahatladım. Mide bulantım devam zaten sabahları hele yumurta kokusuna
Yaa bende yeni haşlanmış yumurta yemeye başladım ama evde yemek yapamıyorum soğan sarımsak mümkün değil ancak yoğurtlu şeyler yapabiliyorum. Herkesin kendine özgü bir hamilelik süreci olduğunu düşünüyorum ben merak etme herşey yolundadır :)

amaaannn kilo değil tatilde ödem yaptım dersiniz

Kızlar beni de guruba dahil edermisiniz .?11 haftalık hamileyim

çok teşekkür ederim cevabınız için gerçekten mideme o kadar iyi geliyor ki yediğimi çıkartmıyorum çünkü çıkarmaktan artık dün mideme kıramplar girdi bugün çok şükür daha iyiyim

Ben de yoğurtlu şeyler yiyorum hep. Et türevi hiç yiyemiyorum. Meyve yiyebiliyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…