2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de süslü Hamiş olacaktım bol foto çekilecektim daha bir tane bile çekilmemesi kafam kalkmıyor
Aynen bende öyle yaaaa . Sürekli uykum geliyor . Güya hafta hafta karnımı falan çekecektim nerdeeee işe gitmediğim zamanlar evde pijamamı bile çıkarmadığımı farkettim. Ama yok kendimize gelelim böyle olmaZZ

Foto çekilme işini 12.hafta ve sonrasına bıraktım kafam kalkmıyor ki hep yorgunum. Başım ağrıyor ensem zonkluyor hep bel ağrısı hele

Ben de asla et tavuk yiyemiyorum. Süt ve süt ürünleri tüketiyorum meyve ve sebze yemekleri tüketiyorum. Kan ilacı omega3 magnezyum folik asit kullanıyorum.

çok teşekkür ederim cevabınız için gerçekten mideme o kadar iyi geliyor ki yediğimi çıkartmıyorum çünkü çıkarmaktan artık dün mideme kıramplar girdi bugün çok şükür daha iyiyim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Doktor bana neyi yiyebiliyorsan ye bebek kanından besleniyor şuan kendini iyi hissetmen daha önemli demişti ve ben sürekli evde poğaça yaptırıp onu yiyerek besleniyordum :) ama o bile midemde durmuyordu geçiyor hepsi sadece sabretmek lazım malesef hatta ben suyu içemiyordum kokuyordu limon atıyordum 2 dilim inanılmaz iyi geliyordu

İkili test sonuçları aynı gün çıkıyor mu kızlar bilen var mı ?

ben 3 hafta sonra olucam doktorum bana sabahtan yapılırsa aynı gün alırız sonucu demişti bu arada ben hastaneye değil muayenehaneye gidiyorum doktorum beni ikili tarama için bir yere yönlendirecek hastanelerde vs nasıl oluyor bilmiyorum

Olabılır cnm
Salih beyin adını çok duydum
Orada cok eski bı doktor, bnım arkadaşlarım ona gttıler ama doluymuş
İlke hanımda doluydu arada tek kişilik boşluk vardı, gızel dınledı, herseyi anlattı, kndı doktorumdan daha ıyıydı

Son düzenleme:
Anladım bende perşembe gideceğim. Hastanede doktorumu belirledim 3. kez gidiyor olacağım, aynı gün orada da çıkıyordur yüksek ihtimalle teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…