2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bnde çok su içemıyorum idrar yolu enfeksıyonum da var, busabah beyaz dut kurusu kaynattım
Bn hamişlik öncesi 10 kg verdım
5 kg'nu aldım bıle

Bnde çok su içemıyorum idrar yolu enfeksıyonum da var, busabah beyaz dut kurusu kaynattım
Bn hamişlik öncesi 10 kg verdım
5 kg'nu aldım bıle
Oh maşallah kuzum nasıl verdin o kadar benim ki depresyon sonrası olduğu için ben kilolu hamile kaldım

Salih beyi bende çok duydum ondan gitmiştim ama işte Allah korusun bir şey olursa yardım etmiyor.Hem senin gitdiğin hastaneyle benimkinin arasında fiyatlar çok farklı mesela ben bir test yaptırdım benimki 500 dedi ama seninki 2300 ikiside dış laboruvatora gidiyor orda kazıklıyorlar resmen insanları..ama iyi doktor olsaydı mecbur giderdim yinede yok yani beğendiğim.

Devlet hastanesinde 20 günde çıkmıştı. Aynı gün olmasına şaşırdım

doktorumun dediği pıhtılasma var ıse gebelıkte kan daha da koyulasıyor ve anne ıle bebeğın kan akısını engelleyebılıyor demıstı..
tabı bunu bazı doktorlar sorun yok dıye goruyor.. sadece bı doktor bana kan sulandırıcı kullanmamı soyledı..
esıme ve bana kromozom analızı yapıldı bırde .
bıze bır yonlendırme yapılmadı ben kendım randevu alıp gıtmıstım 2 sene once

O fenomen kim canım bi baksam ben ona hatırlıyorsan yazar mısın rica etsem

beni de alır mısınız kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…