En büyük hayalimdi hamilelik öncesi kilo vermek ama beklenmeyen sürpriz bir hamilelik oldu bana daha 11.haftamdayım bende. Bence 6.aya kadar listelerime uyarsam veririm kilo yaaa sonuçta bebişimiz daha küçücük . İllaki karnonhidrat ağırlıklı yemeyi kısınca bi değişim olur vücudumda dimi yani lütfen öyle olsun bir de ben çok su içemiyorum yaaa nasıl yapıcam bunu bilmiyorum
Olabılır cnm
Salih beyin adını çok duydum
Orada cok eski bı doktor, bnım arkadaşlarım ona gttıler ama doluymuş
İlke hanımda doluydu arada tek kişilik boşluk vardı, gızel dınledı, herseyi anlattı, kndı doktorumdan daha ıyıydı
Salih beyi bende çok duydum ondan gitmiştim ama işte Allah korusun bir şey olursa yardım etmiyor.Hem senin gitdiğin hastaneyle benimkinin arasında fiyatlar çok farklı mesela ben bir test yaptırdım benimki 500 dedi ama seninki 2300 ikiside dış laboruvatora gidiyor orda kazıklıyorlar resmen insanları..ama iyi doktor olsaydı mecbur giderdim yinede yok yani beğendiğim.
ben 3 hafta sonra olucam doktorum bana sabahtan yapılırsa aynı gün alırız sonucu demişti bu arada ben hastaneye değil muayenehaneye gidiyorum doktorum beni ikili tarama için bir yere yönlendirecek hastanelerde vs nasıl oluyor bilmiyorum
Peki son olarak bu pıhtılaşma gebe kalmayı da mı etkiliyor? Coasprine hemen başlama nedeniniz neydi? Bir de eşinize de test yapıldı mı? Kadın doğum yönlendirdiğinde erkeğe de yapılıyormuş çünkü.
Peki son olarak bu pıhtılaşma gebe kalmayı da mı etkiliyor? Coasprine hemen başlama nedeniniz neydi? Bir de eşinize de test yapıldı mı? Kadın doğum yönlendirdiğinde erkeğe de yapılıyormuş çünkü.
doktorumun dediği pıhtılasma var ıse gebelıkte kan daha da koyulasıyor ve anne ıle bebeğın kan akısını engelleyebılıyor demıstı..
tabı bunu bazı doktorlar sorun yok dıye goruyor.. sadece bı doktor bana kan sulandırıcı kullanmamı soyledı..
esıme ve bana kromozom analızı yapıldı bırde .
bıze bır yonlendırme yapılmadı ben kendım randevu alıp gıtmıstım 2 sene once
Kuzum sende kalp dinleme cihazı satın alsana sen yanlis hatirlamiyorsam ikizlere hamileydin instagramda bi fenomen var o da ikizleri oyle takip ediyo benim komsumda oyle takip ediyor kalp atislarini gün asiri dinliyolar icin rahatlar yoksa böyle stresle gecmez zaman valla