yaşım 27, SAT 23.06, 6+5 kese görüldü ve kalp atışı duyuldu. teşekkür ederimm :)Listedeki bilgileri detaylı yazarsanız tabiki :))
Hoşgeldiniz :)yaşım 27, SAT 23.06, 6+5 kese görüldü ve kalp atışı duyuldu. teşekkür ederimm :)
Çok şükür canım rahatladınKızlar doktordan geldim şükür bebekler iyi eller oynamaya başlamış küçük civcivler diyorum onlaragöğüs ağrılarım falan geçince bulantılarım da hafifledi bi korktum bugün birazda duygusallıkla birleşince kesin bir şey oldu moduna girip stres yaptım gayet iyilerdi çok şükür rabbime artık kötü düşüncelerden uzak durmaya çalışacağım doktorun dediği gibi her gün de girsem kontrole olacağı varsa ben bunu engelleyemem maalesef allahın izniyle her kontrolümüz güzel geçsin içimizdeki bu sıkıntılar kötü düşünceler bizden uzak dursun
Amin inşallah canım hep boşa evhamlanıyoruz ama işte insan görmeden rahatlayamıyor kim ne derse desin aman sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahÇok şükür canım rahatladındarısı bana olsun bende bebişimi büyümüş sağlıklı göreyim
Ezip içine limon ve tuz ile bayılırımAvokado çok sağlıklı kızlar. Hem bebek
İçin omega 3 kaynağı hemde rahim için iyi diyorlar. Haftada 1-2 yemek lazım
Tesekkur ederim hoş buldukHoşgeldiniz :)
Yok artık yani bu nasıl bir doktor..doğal yolla kalanlar o zaman ne yapsın..her kesin embriyosu genetiğemi gidiyor.Benim tüp bebek doktorumda öyle demişti ondan bu kadar stresliyim..hamile kalsan bile çocuğunu kucağına alamazsın bana dedi..senin çaren bir tek tüp bebek genetiğe gitmeli embriyoların dedi yoksa boş yaniGittiğim bu doktoru da beğenmedim galiba ya sa içime sinmedi daha ultrasonda bakarken ikiz olduğu için hemen nipt kesin yaptır ikili dörtlü sakın yaptırma sadece nipt yaptır gibi ısrarla bunu anlattı sadece daha 9+5 haftadayım bu hafta kesin yaptırmalısın dedi. Tüp bebek tedavisiyle olduğunu söyledim sonra durdu genetiğimize bakıldı mı dedi evet genetikleriniz temiz dedim peki embriyoyu genetiğe gönderdiniz mi dedi hatır dedim bizden bir şey çıkmayınca tüp bebek doktorumuz gerek görmedi aaa o zaman kesin nipt yaptırın bak embriyolara yaptırmamışsınız hayır olmaz falan bi evhamlandı benimde o an sinirim bozuldu ben endişeyle bebekleri görmeye gidiyorum o inatla ultrasonda bakarken bana başka bir şey anlatıyor bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum yani benim o an nipt düşünecek halim yok ben ne için gittim o bana ne anlatıyor gerildim iyice
Şimdi bende sinir oldum doktora. Bende tüp bebek ile hamile kaldım ama doktorum hiç bu tür konuşmalarda bulunmadı zaten endişelenmişsiniz daha da endişelendirmiş insan ister istemez takıyor aklınaGittiğim bu doktoru da beğenmedim galiba ya sa içime sinmedi daha ultrasonda bakarken ikiz olduğu için hemen nipt kesin yaptır ikili dörtlü sakın yaptırma sadece nipt yaptır gibi ısrarla bunu anlattı sadece daha 9+5 haftadayım bu hafta kesin yaptırmalısın dedi. Tüp bebek tedavisiyle olduğunu söyledim sonra durdu genetiğimize bakıldı mı dedi evet genetikleriniz temiz dedim peki embriyoyu genetiğe gönderdiniz mi dedi hatır dedim bizden bir şey çıkmayınca tüp bebek doktorumuz gerek görmedi aaa o zaman kesin nipt yaptırın bak embriyolara yaptırmamışsınız hayır olmaz falan bi evhamlandı benimde o an sinirim bozuldu ben endişeyle bebekleri görmeye gidiyorum o inatla ultrasonda bakarken bana başka bir şey anlatıyor bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum yani benim o an nipt düşünecek halim yok ben ne için gittim o bana ne anlatıyor gerildim iyice
Amin Allah.Yok bende kesinlikle duramıyorum belirtilerde geçince hiç iyi şeyler düşünmüyorumAmin inşallah canım hep boşa evhamlanıyoruz ama işte insan görmeden rahatlayamıyor kim ne derse desin aman sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Kızlar doktordan geldim şükür bebekler iyi eller oynamaya başlamış küçük civcivler diyorum onlaragöğüs ağrılarım falan geçince bulantılarım da hafifledi bi korktum bugün birazda duygusallıkla birleşince kesin bir şey oldu moduna girip stres yaptım gayet iyilerdi çok şükür rabbime artık kötü düşüncelerden uzak durmaya çalışacağım doktorun dediği gibi her gün de girsem kontrole olacağı varsa ben bunu engelleyemem maalesef allahın izniyle her kontrolümüz güzel geçsin içimizdeki bu sıkıntılar kötü düşünceler bizden uzak dursun
canım benim anladığım ikili tarama testinde yaşın 35in üstündeyse zaten yüzde 90 yaş nedeniyle riskli gruba hop seni sokuyorlar kesinlikle aldırmam demiyorsan nipt ya da amniyosentez seçim yapıyorsunGittiğim bu doktoru da beğenmedim galiba ya sa içime sinmedi daha ultrasonda bakarken ikiz olduğu için hemen nipt kesin yaptır ikili dörtlü sakın yaptırma sadece nipt yaptır gibi ısrarla bunu anlattı sadece daha 9+5 haftadayım bu hafta kesin yaptırmalısın dedi. Tüp bebek tedavisiyle olduğunu söyledim sonra durdu genetiğimize bakıldı mı dedi evet genetikleriniz temiz dedim peki embriyoyu genetiğe gönderdiniz mi dedi hatır dedim bizden bir şey çıkmayınca tüp bebek doktorumuz gerek görmedi aaa o zaman kesin nipt yaptırın bak embriyolara yaptırmamışsınız hayır olmaz falan bi evhamlandı benimde o an sinirim bozuldu ben endişeyle bebekleri görmeye gidiyorum o inatla ultrasonda bakarken bana başka bir şey anlatıyor bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum yani benim o an nipt düşünecek halim yok ben ne için gittim o bana ne anlatıyor gerildim iyice
O an gerçekten şok oldum bir de endişeliyim dedim ağrılarım var bunun için geldim dedim özellikle doktora o bana bambaşka şeyler anlatıp durdu sadece ben kendi çabamla sordum nasıllar kalpleri atıyor mu iyiler mi diye o hale kendi istediğini anlatmaya devam etti sağolsunYok artık yani bu nasıl bir doktor..doğal yolla kalanlar o zaman ne yapsın..her kesin embriyosu genetiğemi gidiyor.Benim tüp bebek doktorumda öyle demişti ondan bu kadar stresliyim..hamile kalsan bile çocuğunu kucağına alamazsın bana dedi..senin çaren bir tek tüp bebek genetiğe gitmeli embriyoların dedi yoksa boş yani
Yani ne gelirse Allahtan yani şuan bunu düşünecek halde olmadığım o an gayet açıkça belliydi aslında gergin olduğum suratımdan belliydi. Hayır yaptıradabilriim yaptırmayadabilirim sadece o an onun için keyfi bir randevu değil endişelendiririm için gittiğim bir randevuydu o yeri o an değildi bence ben öyle bir hasta gelse bebeğe bakmak yerine oturup bunu anlatmazdı bir de ısrarla yani ısrarı da anlayamadım resmen ben sordum bebekler nasıl iyi mi diye bir de iyi iyi onlarda bir şey yok endişe etme diyor hala anlatıyor şaka gibiydiŞimdi bende sinir oldum doktora. Bende tüp bebek ile hamile kaldım ama doktorum hiç bu tür konuşmalarda bulunmadı zaten endişelenmişsiniz daha da endişelendirmiş insan ister istemez takıyor aklına
Hamileyken böyle doktorlardan kesinlikle uzak olmalıyız kendi stresimiz kendimize yetiyor zatenO an gerçekten şok oldum bir de endişeliyim dedim ağrılarım var bunun için geldim dedim özellikle doktora o bana bambaşka şeyler anlatıp durdu sadece ben kendi çabamla sordum nasıllar kalpleri atıyor mu iyiler mi diye o hale kendi istediğini anlatmaya devam etti sağolsun
Canım tabiki yaşım 26 belki evet ilerde tabiki bende nipt yaptırmak isteyebilirim belki 1 hafta sonra buraya nipt yaptırdım yazabilirim ama olay o değil nipt testine de karşı değilim asla herkesin kendi tercihi kendi imkanı kendi isteği isteyen istediğini yaptırır isterse hepsini yaptırır ister hiç yaptırmaz olay onlar da değil olay ben bugün randevuya odaya girer girmez dedim ki çok endişeliyim böyl böyle kendimi kötü hissediyorum sadece ultrasonda bakar mısınız iyiler mi onu öğrenmek istiyorum dedim ama doktor bey daha ultrasonda bebekleri anlatmak yerine testi anlatıyor yahu ben zaten gerginim bi ultrasona bak bi ordan kalkalım bebekler iyi de sonra yine anlat niptinicanım benim anladığım ikili tarama testinde yaşın 35in üstündeyse zaten yüzde 90 yaş nedeniyle riskli gruba hop seni sokuyorlar kesinlikle aldırmam demiyorsan nipt ya da amniyosentez seçim yapıyorsun
30un üstünde de riski yine yüksek oluyor detaylı ultrason ya da nipt diyorlar
3 lü taramada yüzde 80 herkesin yüksek çıkıyormuş tekrar nipte yönlendiriyorlar aslında şu an yaptırmayan bir çok arkadasımız zaman içerisinde kendilerini yaptırmış bulacaklar(
eğitim araştırma hastaneleri de amniyosenteze yönlendirme taraftarı( ama o daha meşakatli geliyor bana
Devlet hastanesinde 20 günde çıkmıştı. Aynı gün olmasına şaşırdım
Yaşım 23 .Yaş
Son adet tarihi
Kese
Kalp atışı
Detaylı bilgi verirseniz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?