2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Migren zaten başlı başında bildiğim kadarıyla çekilmez bir durum bir de hamilelik döneminde migren tutması ayrı bir ağrısı vardır diye tahmin ediyorum benim yok ama inşallah bir yolunu bulursunuz da rahatlarsınız

Bana da bi diyetisyen lazım

Eşim 15:00 de çıkıyor randevu 16:00 da sabahtan gidemiyorum o yüzden
olsun ertesi gün gelir sonucunuz o zaman ama birisi bana devlet hastanesinde 20 günde geldi sonuç demiş bilginiz olsun bana doktorum 20 gün falan demedi devlette sistem farklı sanırım

kızlar benim çookk ciddi saç dökülmem var öyle böyle değil kel kalıcam ödüm kopuyor vitaminsel sıkıntım da yoktu testlerde önerebileceğiniz şeyler var mı

Evet çok zorluyor insallah boyle devan etmez agriyla mide bulantisina ragziyim

Üfff bazı doktorlar dehşet saçıyor, bazıları ise moral veriyor. Kötülerinden uzak durmak lazım. Düşünsene 7 ay daha bu doktor neler neler söyler

kızlar benim çookk ciddi saç dökülmem var öyle böyle değil kel kalıcam ödüm kopuyor vitaminsel sıkıntım da yoktu testlerde önerebileceğiniz şeyler var mı
Benim tam tersi saçlarım gürleşti parlaklaştı. Demirine baktın mı hiç canım

Üfff bazı doktorlar dehşet saçıyor, bazıları ise moral veriyor. Kötülerinden uzak durmak lazım. Düşünsene 7 ay daha bu doktor neler neler söyler
Bencede yani ben bi ömür ona gidemem yollarımız bugün ayrıldı başladığı gibi bitti üzgünüm

Valla diyetisyen olmadan benim bir şeyle sınırlamam zor. Evde dikkat edeyim kendim diyorum ama yok. Oraya haftalık kontrole gittiğim için çekincem oluyor illaki, yemeyeyim diyorum
Diyet nasıl yaşıyorsunuz helal olsun ben hep hamur işi yemek istiyorum canım sadece hamur işi istiyor ancak o zaman mide bulantımı engelleyebiliyorum

Gebelikten sonramı oldu sende?benim karnımda hiçbir şey yoktu ya şimdi şaşırmışım halime
Ben normalde lazere gitmiştim eskiden ama ona rağmen kıl köklerim bile daha belirgin kıl çakmayan yerlerde kökler siyah siyah çok garibime gitti özellikle kollarım gözenek gözenek duruyor saldım artık gebelikten sonra oldu böyle değildi yüzümde tüyler bu kadar belirgin değildi çoğu kişide yüzünde küçük ayva tüy vardır ama benim baya belirginleşti nedense

Yok bende kollarda lazer var çok şükür tüy yok zamanında çok iyi yaptırmışım ama karnıma hiçbir zaman yaptırmadım çünkü temizdi bende ne gerek varki hep dedim ama şimdi çok kötü olmuş

Bebekler çok şükür iyiyimiş gerisini boşver canım. Bebekleri Merak ettiğinden oluşuyor zaten bu sıkıntılar. Yaşadığın şey çok normal aslında.merak hormonlar derken insan ne olduğunu şaşıyor. Bebekler iyi diye düşün :). Kendine içine sinen bi doktor bulursun inşallah

Bencede farklı bir doktor bakın en iyisi siz

Çok şükür gözün aydın kuzum çok sevindim bende 4 Eylül e aldim randevu banada çok hareket etme kisten dolayı dedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç verdi ama yemek yiyemiyorumm kilo verdim n'olacak böle bilmiyorum sağlıklı olsunlar da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…