Migren zaten başlı başında bildiğim kadarıyla çekilmez bir durum bir de hamilelik döneminde migren tutması ayrı bir ağrısı vardır diye tahmin ediyorum benim yok ama inşallah bir yolunu bulursunuz da rahatlarsınızKızlar ya size bişey danışayım galiba hormonlardan sürekli migrenim tutuyor tabi ilacda icemiyorum. Soguk uyguluyorum, patates sariyorum, vicks suruyorum şakaklara baska bi yontem bilen varmı valla beni perisan etti sabaha kadar uyuyamadim agridan. Bugün midemde bulaniyor surekli valla ilk hamileligimde ne migrenim tutardi ne midem bulanirdi kızımda rahattim 9 ay hic zorluk cekmedim
Bana da bi diyetisyen lazımAyyy inşallah yaaaabenim diyetisyenimde bebeğin sağlıklı olduğu sürece 6 . aya kadar kilo verebiliriz. 6.aydan sonra da kontrollü kilo alacağız Allah’ın izniyle ben seni maksimum 65 ile doğuma gönderirirm diyordu. Cuma günü diyetisyenimde kontrolüm var şimdiden 60 olduğumu görünce şokingen
olsun ertesi gün gelir sonucunuz o zaman ama birisi bana devlet hastanesinde 20 günde geldi sonuç demiş bilginiz olsun bana doktorum 20 gün falan demedi devlette sistem farklı sanırımEşim 15:00 de çıkıyor randevu 16:00 da sabahtan gidemiyorum o yüzden
Evet çok zorluyor insallah boyle devan etmez agriyla mide bulantisina ragziyimMigren zaten başlı başında bildiğim kadarıyla çekilmez bir durum bir de hamilelik döneminde migren tutması ayrı bir ağrısı vardır diye tahmin ediyorum benim yok ama inşallah bir yolunu bulursunuz da rahatlarsınız
Valla diyetisyen olmadan benim bir şeyle sınırlamam zor. Evde dikkat edeyim kendim diyorum ama yok. Oraya haftalık kontrole gittiğim için çekincem oluyor illaki, yemeyeyim diyorumBana da bi diyetisyen lazım
Üfff bazı doktorlar dehşet saçıyor, bazıları ise moral veriyor. Kötülerinden uzak durmak lazım. Düşünsene 7 ay daha bu doktor neler neler söylerGittiğim bu doktoru da beğenmedim galiba ya sa içime sinmedi daha ultrasonda bakarken ikiz olduğu için hemen nipt kesin yaptır ikili dörtlü sakın yaptırma sadece nipt yaptır gibi ısrarla bunu anlattı sadece daha 9+5 haftadayım bu hafta kesin yaptırmalısın dedi. Tüp bebek tedavisiyle olduğunu söyledim sonra durdu genetiğimize bakıldı mı dedi evet genetikleriniz temiz dedim peki embriyoyu genetiğe gönderdiniz mi dedi hatır dedim bizden bir şey çıkmayınca tüp bebek doktorumuz gerek görmedi aaa o zaman kesin nipt yaptırın bak embriyolara yaptırmamışsınız hayır olmaz falan bi evhamlandı benimde o an sinirim bozuldu ben endişeyle bebekleri görmeye gidiyorum o inatla ultrasonda bakarken bana başka bir şey anlatıyor bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum yani benim o an nipt düşünecek halim yok ben ne için gittim o bana ne anlatıyor gerildim iyice
Benim tam tersi saçlarım gürleşti parlaklaştı. Demirine baktın mı hiç canımkızlar benim çookk ciddi saç dökülmem var öyle böyle değil kel kalıcam ödüm kopuyor vitaminsel sıkıntım da yoktu testlerde önerebileceğiniz şeyler var mı
Off benimde şu tüylenme beni bitirdi :/ alnım çenem göbeğim yanaklarım tüy güneşte belli oluyorKarnınız tüylenmişmi kızlar?ben şoklardayım karnımı tüy basmış
Bencede yani ben bi ömür ona gidemem yollarımız bugün ayrıldı başladığı gibi bitti üzgünümÜfff bazı doktorlar dehşet saçıyor, bazıları ise moral veriyor. Kötülerinden uzak durmak lazım. Düşünsene 7 ay daha bu doktor neler neler söyler
Diyet nasıl yaşıyorsunuz helal olsun ben hep hamur işi yemek istiyorum canım sadece hamur işi istiyor ancak o zaman mide bulantımı engelleyebiliyorumValla diyetisyen olmadan benim bir şeyle sınırlamam zor. Evde dikkat edeyim kendim diyorum ama yok. Oraya haftalık kontrole gittiğim için çekincem oluyor illaki, yemeyeyim diyorum
Gebelikten sonramı oldu sende?benim karnımda hiçbir şey yoktu ya şimdi şaşırmışım halimeOff benimde şu tüylenme beni bitirdi :/ alnım çenem göbeğim yanaklarım tüy güneşte belli oluyor
Ben normalde lazere gitmiştim eskiden ama ona rağmen kıl köklerim bile daha belirgin kıl çakmayan yerlerde kökler siyah siyah çok garibime gitti özellikle kollarım gözenek gözenek duruyor saldım artıkGebelikten sonramı oldu sende?benim karnımda hiçbir şey yoktu ya şimdi şaşırmışım halime
Yok bende kollarda lazer var çok şükür tüy yok zamanında çok iyi yaptırmışım ama karnıma hiçbir zaman yaptırmadım çünkü temizdi bende ne gerek varki hep dedim ama şimdi çok kötü olmuşBen normalde lazere gitmiştim eskiden ama ona rağmen kıl köklerim bile daha belirgin kıl çakmayan yerlerde kökler siyah siyah çok garibime gitti özellikle kollarım gözenek gözenek duruyor saldım artıkgebelikten sonra oldu böyle değildi yüzümde tüyler bu kadar belirgin değildi çoğu kişide yüzünde küçük ayva tüy vardır ama benim baya belirginleşti nedense
Bebekler çok şükür iyiyimiş gerisini boşver canım. Bebekleri Merak ettiğinden oluşuyor zaten bu sıkıntılar. Yaşadığın şey çok normal aslında.merak hormonlar derken insan ne olduğunu şaşıyor. Bebekler iyi diye düşün :). Kendine içine sinen bi doktor bulursun inşallahGittiğim bu doktoru da beğenmedim galiba ya sa içime sinmedi daha ultrasonda bakarken ikiz olduğu için hemen nipt kesin yaptır ikili dörtlü sakın yaptırma sadece nipt yaptır gibi ısrarla bunu anlattı sadece daha 9+5 haftadayım bu hafta kesin yaptırmalısın dedi. Tüp bebek tedavisiyle olduğunu söyledim sonra durdu genetiğimize bakıldı mı dedi evet genetikleriniz temiz dedim peki embriyoyu genetiğe gönderdiniz mi dedi hatır dedim bizden bir şey çıkmayınca tüp bebek doktorumuz gerek görmedi aaa o zaman kesin nipt yaptırın bak embriyolara yaptırmamışsınız hayır olmaz falan bi evhamlandı benimde o an sinirim bozuldu ben endişeyle bebekleri görmeye gidiyorum o inatla ultrasonda bakarken bana başka bir şey anlatıyor bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum yani benim o an nipt düşünecek halim yok ben ne için gittim o bana ne anlatıyor gerildim iyice
2 hafta önce bütün değerlerime bakmıştı doktor her şey gayet iyi demişti ama 2 haftadan fazladır bu şekilde yaklaşık 4 haftadırBenim tam tersi saçlarım gürleşti parlaklaştı. Demirine baktın mı hiç canım
Bencede farklı bir doktor bakın en iyisi sizYani ne gelirse Allahtan yani şuan bunu düşünecek halde olmadığım o an gayet açıkça belliydi aslında gergin olduğum suratımdan belliydi. Hayır yaptıradabilriim yaptırmayadabilirim sadece o an onun için keyfi bir randevu değil endişelendiririm için gittiğim bir randevuydu o yeri o an değildi bence ben öyle bir hasta gelse bebeğe bakmak yerine oturup bunu anlatmazdı bir de ısrarla yani ısrarı da anlayamadım resmen ben sordum bebekler nasıl iyi mi diye bir de iyi iyi onlarda bir şey yok endişe etme diyor hala anlatıyor şaka gibiydi
evet ya neden böyle oldu hormonlardan sanırım gözüme çok batıyorKarnınız tüylenmişmi kızlar?ben şoklardayım karnımı tüy basmış
Çok şükür gözün aydın kuzum çok sevindim bende 4 Eylül e aldim randevu banada çok hareket etme kisten dolayı dedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç verdi ama yemek yiyemiyorumm kilo verdim n'olacak böle bilmiyorum sağlıklı olsunlar da inşallahKızlaaarr bn kontrolden gelıyorum, çok mutluyum
Çok şukur bi sorun yok
Bebişim büyümüş, sata göre 10+4,ultrasona göre 10+1 geç döllenme dıyemeyız dedi
Bu gıttıgım başka bı doktor, çok memnun kaldım, bayıldım doktora, 10 gun sonra yine çağırdı, bebişim kıpır kıpırdı, kalp atış hızı 175
Artık oğluma söyleme vakti geldi kardesı olacagını dimi kızlar?
Dün akşam aileme soyledık, babama, abime falan...
Genetik test sonuçlarıma baktı oksapar 4000lik kullan coraspine grek yok dedi
Çok dikkat et, agar kaldırma, uzun yola gıtme, iş güç yapma dedi, yaş faktorunden ötürü dıkkat et yoksa bebişten değil dedi
Kistim küçülmüşş4,5 cm olmuş..
İkili test için çağırdı hocam dedim ben istemıyorum, 2 hafta, sonra ense kalınlığı daha net belli olur dedi
İdrar yolu için bol su iç dedi.
Kuru beyaz dut kurusu aldım gelirken
Folikasit olarak imom omegaya devam dedi
@tweeetyyyNiqu @savascii @destinesiaa @Sirius2023 @fnd_50 @melisaa93 @Afratafrac Nissalovely
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?