2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet bir anda üşüyorum 5 dk sonra ter basıyor, sinir sabır hat safhada değiiik duygular

kızlar benim de karnımın üstünde midem gibi taş oturmuş gibi bir his var sürekli orası semsert taş gibi sanki biracı adamların göbeği gibi de büyüdü böyle olan var mı sürekli orda yumru hissim var (

kaç haftalıksınız ben,m 8. hafta sabah sıfır göbek akşam 4-5 aylık hamile göbeği oluyır

Şimdiden alabiliyor muyuz ben Acıbadem'e sordum ocaktan sonra alabilirsiniz dediler

Şimdiden alabiliyor muyuz ben Acıbadem'e sordum ocaktan sonra alabilirsiniz dediler
Acıbadem evet çünkü fiyatları güncelleyecekler :) 1-2 ay önce 35.000di şuan ekstralar hariç 50.000 tl doğum ücreti acıbademin arkadaşım 2 sonra orada doğum yapacak doktoru yeni fiyat verdi bu arada doktor Acıbademin doktoru değil

Doktoruna başka ek ücret ödeyecek mi

Doktoruna başka ek ücret ödeyecek mi
eğer acıbademdeki bir doktora gidiyorsanız pazarlık yapın gerçekten kemküm etselerde indirim yapıyorlar benim çok yakın arkadaşım oradaki riskli gebelik doktoruna gidiyordu ciddi sıkıntılı gebelik süreci vardı o doktorla pazarlık yapıp 5-6 bin indirim almışlardı

Arkadaşlar İzmitte yaşayan var mı aranızda, hangi doktorun takibindesiniz?
Canım ben Şeyma fenercioğlu konak hastanesinde tüp bebek doktoru ama kendisi şuan tahminim 12. Haftaya kadar onunla olacağım ama sonrası için Erkan Türköz yine konak hastanesinde olabilir yine aynı yerde Firdevs Hanım var Gülçin Hanım var. Medikal park Gökhan Gümüştaş daha dün gittim memnun kalmadım önceki seneler de ona gitmiştim gebe değildim yine memnun değildim. Temel tan konak memnun değilim 3 sene önceki gebeliğimde gittim bırak bu engelli olur düşsün demişti hiçbir şekilde müdahale etmedi ilaçlarla kanamam vardı. Yaşar Çiğil var kendi özel kliniği o doktor güzel ama özel sağlık geçmiyor. Medikal park Sebiha Özdemir Özkan yorumları çok güzel çevremden de oluml duydum onu denemek isterdim. Medikal park ümit aydın ben beğenmedim yaşım 26 diye benim 22 yaşında kızım var bu çocuk merakı ne diyip gülmüştü anlamsızca üslubu bana göre değil kendisinin. Sen nereye gidiyorsun

Acıbadem'de değil doktorum ama kendi kliniği var, Acıbadem'de doğurtuyor. Acıbadem başta gitmiştim bi Prof kadına perintolog çok şeker bi insandı ama çok anladığını düşünmüyorum gebelik takibinden

aynı şekilde benimki de öyle kliniğe gidiyorum Acıbadem'de yaptırıyor doğum yakın zmaanda o arkadaşımla buluşacağım detayları öğrenir mutlaka yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…