- 16 Mart 2022
- 3.511
- 3.359
- 83
- 33
Tam hayalimdeki doktor. Benim gibi inançları varmış.çok temkinli benim doktorum ya ilk gittim muayene edecek yarım saat konuştu 3 ay dolmadan bir şey almıyoruz bebeğe anneyim demiyoruz herkesle paylaşmıyoruz falan diye 40 tembih etmişti
10. Hafta ikizKaçıncı hafta
Evet bir anda üşüyorum 5 dk sonra ter basıyor, sinir sabır hat safhada değiiik duygularNefes darlığı bende de oluyor, merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorumÇok enterasan, hamilelik ergenlikteki gibi sinirlilik, hormonal oynamalar, gelgitler, göğüslerde ağrı yapıyor ay sonra nefes darlığı, ter basması ve aklımın karışması eklenince menapoz mu diyorum bu nasıl şey, bir gün 13 yaşındayım, bir gün 53 vucudum karar veremedi
Hangi sehirdesiniz?
çok iyi fiyatmış
bu hangi şehir için paket çok uygun da
kaç haftalıksınız ben,m 8. hafta sabah sıfır göbek akşam 4-5 aylık hamile göbeği oluyırkızlar benim de karnımın üstünde midem gibi taş oturmuş gibi bir his var sürekli orası semsert taş gibi sanki biracı adamların göbeği gibi de büyüdü böyle olan var mı sürekli orda yumru hissim var(
Şimdiden alabiliyor muyuz ben Acıbadem'e sordum ocaktan sonra alabilirsiniz dedilerKızlar bugun doğum paketi hakkında da konuştuk 23.750 tl fiyatı herşey içindezaten paketi almasak sadece muayneler detayli ultrason ve doğum 22bin falan tutuyo paket çok avantajlı bakalim bu hafta halledecegiz insallah
Acıbadem evet çünkü fiyatları güncelleyecekler :) 1-2 ay önce 35.000di şuan ekstralar hariç 50.000 tl doğum ücreti acıbademin arkadaşım 2 sonra orada doğum yapacak doktoru yeni fiyat verdi bu arada doktor Acıbademin doktoru değilŞimdiden alabiliyor muyuz ben Acıbadem'e sordum ocaktan sonra alabilirsiniz dediler
Doktoruna başka ek ücret ödeyecek miAcıbadem evet çünkü fiyatları güncelleyecekler :) 1-2 ay önce 35.000di şuan ekstralar hariç 50.000 tl doğum ücreti acıbademin arkadaşım 2 sonra orada doğum yapacak doktoru yeni fiyat verdi bu arada doktor Acıbademin doktoru değil
valla bilmiyorum onu aynı doktora gidiyoruz muayene 750 tl veriyoruz yeteerrr doğumda da ekstra para almasın yeterrDoktoruna başka ek ücret ödeyecek mi
eğer acıbademdeki bir doktora gidiyorsanız pazarlık yapın gerçekten kemküm etselerde indirim yapıyorlar benim çok yakın arkadaşım oradaki riskli gebelik doktoruna gidiyordu ciddi sıkıntılı gebelik süreci vardı o doktorla pazarlık yapıp 5-6 bin indirim almışlardıDoktoruna başka ek ücret ödeyecek mi
Canım ben Şeyma fenercioğlu konak hastanesinde tüp bebek doktoru ama kendisi şuan tahminim 12. Haftaya kadar onunla olacağım ama sonrası için Erkan Türköz yine konak hastanesinde olabilir yine aynı yerde Firdevs Hanım var Gülçin Hanım var. Medikal park Gökhan Gümüştaş daha dün gittim memnun kalmadım önceki seneler de ona gitmiştim gebe değildim yine memnun değildim. Temel tan konak memnun değilim 3 sene önceki gebeliğimde gittim bırak bu engelli olur düşsün demişti hiçbir şekilde müdahale etmedi ilaçlarla kanamam vardı. Yaşar Çiğil var kendi özel kliniği o doktor güzel ama özel sağlık geçmiyor. Medikal park Sebiha Özdemir Özkan yorumları çok güzel çevremden de oluml duydum onu denemek isterdim. Medikal park ümit aydın ben beğenmedim yaşım 26 diye benim 22 yaşında kızım var bu çocuk merakı ne diyip gülmüştü anlamsızca üslubu bana göre değil kendisinin. Sen nereye gidiyorsunArkadaşlar İzmitte yaşayan var mı aranızda, hangi doktorun takibindesiniz?
Acıbadem'de değil doktorum ama kendi kliniği var, Acıbadem'de doğurtuyor. Acıbadem başta gitmiştim bi Prof kadına perintolog çok şeker bi insandı ama çok anladığını düşünmüyorum gebelik takibindeneğer acıbademdeki bir doktora gidiyorsanız pazarlık yapın gerçekten kemküm etselerde indirim yapıyorlar benim çok yakın arkadaşım oradaki riskli gebelik doktoruna gidiyordu ciddi sıkıntılı gebelik süreci vardı o doktorla pazarlık yapıp 5-6 bin indirim almışlardı
aynı şekilde benimki de öyle kliniğe gidiyorum Acıbadem'de yaptırıyor doğum yakın zmaanda o arkadaşımla buluşacağım detayları öğrenir mutlaka yazarımAcıbadem'de değil doktorum ama kendi kliniği var, Acıbadem'de doğurtuyor. Acıbadem başta gitmiştim bi Prof kadına perintolog çok şeker bi insandı ama çok anladığını düşünmüyorum gebelik takibinden
Alınıyomus kuzum 15 bin simdi kalanı ocaktaŞimdiden alabiliyor muyuz ben Acıbadem'e sordum ocaktan sonra alabilirsiniz dediler
Tamam canım sağolaynı şekilde benimki de öyle kliniğe gidiyorum Acıbadem'de yaptırıyor doğum yakın zmaanda o arkadaşımla buluşacağım detayları öğrenir mutlaka yazarım
Ama o zaman ne anladık ki hepsini veririz ocaktaAlınıyomus kuzum 15 bin simdi kalanı ocaktaorası büyük ihtimal zamlardan dolayı oyle
Biz surec boyu progestron kullandigimizdan dolayi cok etkisi olmadi sanirim olduysada alisti galiba bunyeBrnim hic kanamam olmadi sadece kese arkasinda kan gorunuyor dedi onun icin veriyorum dedi ama progestan beni cok etkiledi afedersin mal gibiyim sizdede yan etkileri oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?