2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kaç haftalıkta gördü ense kalınlığını canım

Ama o zaman ne anladık ki hepsini veririz ocakta
Valla bilmiyorum her turlu paket fiyati tekli fiyata gore cok uygun oldugu icin alıcaz da ama senin hastanede cok sacma o zaman paketin bi anlami yokki 2 ay icin zaten butun testler falan o zamana yapiliyo

Yeditepe üniversitesinde perinatolog Mustafa Başbuğ var hiç o hastaneye ya da dra gideniniz oldu mu kızlar yaşım nedeniyle acaba normal dr a mı gitsem perinataloga mı gitsem bilemedim şimdi ölçüm zamanlarım başlıyor

kaç haftalıksınız ben,m 8. hafta sabah sıfır göbek akşam 4-5 aylık hamile göbeği oluyır
Al benden de o kadar
az önce direksiyon başına geçeyim arabaya bineyim derken ayağımı kaldırdım fermuarım carttt sabah bol geliyordu bu pantolon allahım ne güldüm kendime ya
Akşamları ne oluyo bende bilmiyorum gerçekten çok tuhaf ve bu saatlerde ben mide şişkinliği gaz erkenden uyumaya çalışıyorum, tek dileğim şu aylar geçsin bir an önce alalım bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla tabii

Kaçıncı haftaya geldiniz canm cinsiyet belli olmadı demi henüz
12+3 üm bugün yokk daha belli olmadı doktorum da erkenden söyleme tataftarı değil anladığım kadarıyla tahminde bile bulunmadı fetal dna için kan verdim onun sonucunda öğrenirim herhalde artık

kızlar bir de sürekli burnumda kaşınma hissi hapşurma hissi oluyor grip değilim alerjim de yok sizlerde var mı :)

Sen baya doktor hakkında bilgi sahibisin benim çevremde birkaç kişi doğumlarında hep Medikal park Funda hanıma gitmişlerdi, ben kan testi sonrası kese için tek boş randevuyu onda bulunca onunla başladım. Çok fazla doktor tecrübem yok bir de ilk gebeliğim o yüzden karşılaştırma da yapamıyorum. Çok evhamlıyım Funda hanımın rahatlığı ve enerjisi iyi geldi başlarda ama çok yoğun.
Bir de Konakta Firdevs hanıma gittim sakin ve güleryüzlü bir doktor ama ilk randevuda o kadar şey saydı ki onu yeme bunu yeme diye kendimi acayip gergin hissettim.
Gökhan gümüştaşı ve ümit hanımı merak ediyordum yorumlarından sonra gitmem sanırım. Gebelik öncesi medikalde Ünal Türkaya gitmiştim ama hoşlanmamıştım.

Funda Hanımı bilmiyorum ama gidip geldikçe sende içine sinen sinmeyen kendi enerjine uyan doktoru anlayıp buluyorsun bir şekilde zaten ilk başta ilk randevuda her doktor bi mesafeli oluyor iki üç randevu derken açılıyor samimiyet yakalanıyor ya da uyuşmadığın bir şekilde anlaşılıyor ümit hanımı bende baya araştırdım iyi diye düşünmüştüm ama dediğim gibi oldu Gökhan beyi de herkes çevremde çok övdü falan ama bana boş geldi biraz. Bende çok evhamlı panik biriyim yani öyle ayda 1 kontrole gitmek bana göre değil 2 hafta da bir gitmem lazım içim rahat etmesi için yani endişeli bir hamileli yaşamak istemiyorum böyle rahatsam böyle olsun kafasındayım şükür şuan tüp bebek doktorum Şeyma hoca bu konuda çok anlayışlı çok şanslıyım ama bir yerde onu değiştirmem gerekecek maalesef inşallah Funda Hanım sana iyi gelir de ilerde yorumlarını benimle de paylaşırsın bende hala doktor arayışındayım kafam karışık

Merhabalar kızlar, 2li tarama testi nasıl yapılıyor acaba kan örneği mi alınıyor?

Onu bilmiyorum ama ben riskli gebeliklerde uzman Herman işçi'ye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…