2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben fetal dna testmin sonucunu aldım cok sukur tenız cıktı cınsıyette erkek cıktı ama bugun druma gıttım oda kıza cok benzetti kafam karıstı cok
çok sevindim sizin adınıza biz de yaptırmayı düşünüyoruz ama arada kaldık bi sorun olursa(ölümlü bi durum hariç) aldırmayı düşünmediğimiz için siz memnun kaldınız mı hangi rahatsızlıklara bakıldı acaba

12+3 üm bugün yokk daha belli olmadı doktorum da erkenden söyleme tataftarı değil anladığım kadarıyla tahminde bile bulunmadı fetal dna için kan verdim onun sonucunda öğrenirim herhalde artık
Bende 11+5 im, haftaya Salı gideceğim perinatologa 12+3 olacak ikili test ve ense kalınlığı falan ölçülecek , bende duruma göre fetal dna düşünüyorum, geç kalmış olmam herhalde dimi testler için kızlar

Ben ilk oğlumda genoksta yaptırmıstım ankarada bakılıyor , ikincide eurofinse yaptırdım fransaya gıttı acıkcası memnun kaldımmı bılmıyorum cınaıyet konusu bıraz saıbelı suan ama ilk yaptırdıgımda hıc sıkıntı cıkmamıstı. Fetal dna yaptıeınca 2lı 3lu 4lu teste gerek kalmıyor ama sonuca gore nasıl hareket edeceğinde önemli pahalı bır test 350 dolar

Bu arada ben 31 yasındayım 30 yas ustu kapsamlı olan paketı aldım rısk daha yuksek oluyor dıye. 76 tane şeye baktılar basta bildiğimiz hastalıklar trizomi down sendromu vs

anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Bu arada ben 31 yasındayım 30 yas ustu kapsamlı olan paketı aldım rısk daha yuksek oluyor dıye. 76 tane şeye baktılar basta bildiğimiz hastalıklar trizomi down sendromu vs
sanırım firmadan firmaya değişiyor, iki yere sordurdum biri 300 dolar 300 hastalık biri 370 dolar 100 hastalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…