2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ilaci kullanma bence gece yatmadan sirkreli suyla yikan ne kasinti kalir ne bisey bi kaba az bi sirke dok uzerine bol su al taraftan yikan hic biseyin kalmaz camasirlarinida pamuklu tercih et
İç çamaşırı sık sık değiştiriyorum temizliğe dikkat ediyorum pamuklu kullanıyorum ama bir türlü kurtulamadım şu enfeksiyondan akıntı neysede kaşıntı beni zorluyor. Sirkeyi deniyim bide teşekkürler

Folik asit kullancakmisiniz

Ilk dogumlarda suniyle oluyor canim benim suniyle oldu genelde hatta suniyle oluyor ilk dogumlarda acilma zor oldugu icin suni veriyorla
Kendi sancini bekle dediler doktorlar. Gidiyorum suni verin bari diyorum ilk dogum kendi sancin gelsin diye dogurtmadilar. Benimde 35 saat sanci çekdim son 3 saate suni verdiler cunki acilma olmuyordu. Benim demek istedigim kendi sancinla doguma gir dediler. 41+5 de 4 kilo çocugu dogurttular Allah cezalarni versin. Inanilmaz zor dogum oldu iç dis dikis. Bebek dogumda zorlandi kaybettik. Ben o yuzden bu bebgmi suniyle 40 doldurmadan dogurmayi dusunuyorum.

Çok üzüldüm. bu nasıl aymazlıktır. Yaşayacak bi bebeği kaybetmek . Yeteri kadar açılma belli bir saate kadar olmamışsa zaten sezaryene almalılardı. Başınız sağolsun. Çok geçmiş olsun...

Kızlar sanki tüm belirtilerim gitti gibi çok endişeleniyorum Salı gününe randevum var inşallah güzel şeyler duyarım
evham yapmıyorruuuuzzz bakın benimde bu şekilde oluyor mesela şimdi tam günü hatırlamıyorum ama bu hafta 1 gün o kadar iyiyimdi ne mide bulantısı ne halsizlik hiçbir şeyim yoktu ve ilk defa öğlen yemeğimi rahat rahat doya doya yemiştim akşamda öyle normalde birini çıkartmazsam mutlaka diğer öğünü çıkarıyorum ama o gün sabah öğle akşam mis gibi hiç istifra etmemiştim bende aksine çok mutlu olmuştum aa geçiyor diye çünkü herkesin illa 3 ay sürecek diye bir şey yok ertesi gün öğleden sonra yine tavan yapmıştı mesela mide bulantılarım..

Haklısın kuzum haklısın da işte insan endişe ediyor Şubat grubunda bi şey okumuştum o beni mahvetti böyle

Haklısın kuzum haklısın da işte insan endişe ediyor Şubat grubunda bi şey okumuştum o beni mahvetti böyle
Benimde çok oluyor sabah bulantısı hiç yaşamam mesela bende bir sorun mu var diye düşünüyorum ama öğleden sonra bitmeyen bi bulantım olur 1 hafta sonra hiç bulantım olmaz dünyanın yemeğini yemiştim o bir hafta ama sonraki hafta bi iştah kesilmesi yaşamıştım göğüslerim zaten bir gün acıyor diğer 2 gün tık yok yani sürekli değişiyor bir günüm bir günümü tutmuyor zaten öyle olmadı gerek belli bir haftadan sonra çoğumuzun istisnalar hariç tabi herkes aynı değil ama çoğu gebelikte bulantılar gider iştah açılır biz de o haftalara geleceğiz endişe etmemek evet elde değil bende kendim aynı evhamı yaşıyorum ama bazen böyle düşünmeye çalışıp kendime engel olmaya çalışıyorum

Aynen göğüs acısı bende de böyle bi gün var bi gün yok. Akıntı bi gün var bi gün yok. Bunlar hep endişe oluyor bana

Aynen göğüs acısı bende de böyle bi gün var bi gün yok. Akıntı bi gün var bi gün yok. Bunlar hep endişe oluyor bana
Ben ilk haftalar okuduğum herkesin göğüsleri inanılmaz acıyor dayanamıyorum çok şişti şöyle acıyor böyle acıyor yorumlarını okuya okuya kendimi deli ettim çünkü bende tık yoktu çevremde kimi duysam bi göğüs belirtisi mutlaka olmuş dayanamayacakları bi acı bende öyle hiç dayanamayacağım bi acı olmadı en sonunda benim acı eşiğim yüksekse ben ne yapayım diye kendimi olumlu düşünmeye ittim mecbur yani gebelik gerçekten kişiye özel bir şey hareketleri hissedene kadar bizim bu evhamlar devam edecek belli

Ahahahhaha helal vallahi haklısın herkesin kendine özel tabi. Ama bir gün olup bir gün olmayınca evham basıyor yani benim de dediğin gibi aşırı acıdı kıyafet değse acıdı öyle bir acı yani. Ama şimdi o kadar değil

Galiba biraz rahat olmak lazım ya çokta düşünmemek gerekli hem stres yapıyoruz ,elinden geleni yapıp sağlıklı beslenip, bebeği kendini korumak sonrasında da Allah' a bırakmak lazım da nasıl olacak işte :)

Bak mesela seninde acımış şimdi ben ne yapayım sürekli dokunuyorum acımıyor işte ne yapsam olmuyor şakası bir yana aslında hamileliğimizin keyfini çıkarmamız lazım ama işte gel gör ki biz diken üstündeyiz ben kendimi biliyorum hareketleri hissedene kadar yani bi 20. Haftaya kadar bana rahat yok

O zamanda sürekl i hareket etsin isteyeceğiz bu seferde etmediğinde endişeleneceğiz sonu yok bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…