2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de öyle kuzum bana da yok

kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama doktorun ultrasonla baktığı yerde ara ara seyirme hissediyorum ben :) yaşayan var mı aranızda
Bende de oluyor ama o gaz hareketleri gibi geliyor daha erken diyorlar ya hep benim ilk hamileliğim olduğu için ayrımını yapamıyorum gaz hareketleriymiş galiba ilk zamanlar bu hissettiklerimiz

Bende de oluyor ama o gaz hareketleri gibi geliyor daha erken diyorlar ya hep benim ilk hamileliğim olduğu için ayrımını yapamıyorum gaz hareketleriymiş galiba ilk zamanlar bu hissettiklerimiz
evet gaz diyen de oluyor ama gazı da ayırt edebiliyorum :)))) biraz zayıfım belki ondan hissediyorumdur diye sevinmiştim ama değil demek ki

kızlar ya ben kahve içmeyi çoookk ama çok seven biriydim sabah öğle akşam her türlü kahve içerdim şuan resmen midem bulanıyor asla içemiyorum tadı kokusu bir tuhaf geliyor.. kahvenin o keyifle içtiğim zamandaki tadını özledim resmen bu kalıcı olmaz inşallah ya var mı aranızda benim gibi çok sevip içemeyen

Ben de öyleyim hatta çay da içemiyorum. Hamile kalınca kahveyi nasıl azalticam diye düşünürdüm ama tadı öyle kötü geliyor ki hiç içemiyorum. Hamileliğin ilerleyen aylarında düzelir diye umuyorum

inşallah ya günde 1 tane vermişti doktorum bende cok sevinmştim doktordan cıkıp kahveyi bir yaptım kendime ııyyyy berbattı ama içmeyi çookk özledim

Bende içemiyordum 11.haftaya kadar da içemedim tadını bırak kokusu rahatsız ediyordu bu hafta sadece 1 tane içtim aramıyorum şimdi eskisi gibi olsa da olur olmasa da olur

Canim o hangi hastaneymis ya 4 kilo cocuk zaten normal dogurtmuyorlar cok üzücü ya valla ben ankaradayim etlik züneyde hanimda yaptim benim hafif acilmam ve sekerimde vardi direk yatirdilar 37 haftada hic sancim yoktu direk suniyi dayadilar tam 12 saat suni sanci cektim sabah baktilar acilma ilerlemiyor sezeryana aldilar. Simdi 2. Mecbur sezeryan olucak 3 sene oldu. Basiniz sagolsun kuzum ama bence o hastaneye gitmeyin derim.

Başın sağolsun geçmiş olsun. Yeni mi oldu bu yaşadıkların

Kızlar bişey sorucam kusura bakmayın şimdiden, 10+4 teyim ben. İki gündür değişik bir akıntım oluyor. Beyaz ama sümük gibi yapışkan değişik. Böyle bir durum yaşayan var mı

Bende içemiyordum 11.haftaya kadar da içemedim tadını bırak kokusu rahatsız ediyordu bu hafta sadece 1 tane içtim aramıyorum şimdi eskisi gibi olsa da olur olmasa da olur
bende öyle sıcaklarda buzlu buzlu içmek isterdim ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…