2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İlk doğum suni savcıyla oldu suyum baya azalmıştı ve agrimda yoktu ve acilmam 4 cm olmuştu 37+5 di

Ilk dogumlarda suniyle oluyor canim benim suniyle oldu genelde hatta suniyle oluyor ilk dogumlarda acilma zor oldugu icin suni veriyorlar.

Veriyorlar canim arkadasin yanlisi var genelde hatta suni veriyorlar ilk dogumlar zor oluyor acilma zor oluyor mesela benm acilma olmadi suniylr bile sezeryana alindim

Hoşgeldiniz :) maşallah iyi beklemişsiniz ben sabırsızlıktan bekleyemiyorum
Hoşbuldum İlk çocugumda her hafta giden ben bu ıkıncı çocugum bundan öncede Bı kımyasal yasadım o yüzden sımdı gıderım keseyi gördüm bebegı görmem kafama takarım en ıyısı bekleyip kalp atısını da duymak dedım normalde 7 haftalık olmustum ama erken yumurtlamadan dolayı 7+5 olmuş

genelde 2-3 hafta erken geliyor diyorlar ama tecrübeli annelerimiz daha iyi bilirler

Malesef bendede durum aynı en çok 10 dk ama annemin dediğine göre kardeşimin doktoru çok iyice anlatıyordu her şey bilmiyorum belki ileri haftalarda farklı olur

Kızlar sanki tüm belirtilerim gitti gibi çok endişeleniyorum Salı gününe randevum var inşallah güzel şeyler duyarım
Randevumu aldın yine kuzum?benimde salı ama ben çok oldu görmeyeli artık tatlıda tuzluda yiyorum sanki hiç hamiş diğilim..mide bulantısı tamamen yok olmuş hep karnıma bakıyorum değişiklik varmı diye

Randevumu aldın yine kuzum?benimde salı ama ben çok oldu görmeyeli artık tatlıda tuzluda yiyorum sanki hiç hamiş diğilim..mide bulantısı tamamen yok olmuş hep karnıma bakıyorum değişiklik varmı diye
Ben de öyle mide bulantım kesildi kuzum randevu aslında tahliller için inşallah bakalım da der hala tahlil yaptıramadım randevu o zamana buldum sağlık ocakları da hepsini yapmıyordu çünkü

Ben de öyle mide bulantım kesildi kuzum randevu aslında tahliller için inşallah bakalım da der hala tahlil yaptıramadım randevu o zamana buldum sağlık ocakları da hepsini yapmıyordu çünkü
Benim bulantım çoktan kesildi kaç gün diğil yani sadece şimdi tatlı yiyemiyordum onu bile yiyorum.Tahlil doktorum 7 haftada istedi hemen hiç demedi git sağlık ocağına bizde mecbur parayı ödedik yaptırdık ve cevablar çıkınca gel dedi bana.

Bana devlette yaptırıp gelebilirsin dedi. Ben söylemesem tahlillerin yapılmamış bile demedi zaten. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz tabi

Birşey olursa bebek belli eder bunu diyor doktor. Nasıl edecek mesela nolcak hamile kalana kadar zor kaldıktan sonrası daha da zor

Birşey olursa bebek belli eder bunu diyor doktor. Nasıl edecek mesela nolcak hamile kalana kadar zor kaldıktan sonrası daha da zor
Ayy bunu düşündükce daha kötü oluyorum..ben zamanında çok okudum malesef keşki okumasaydım birde başıma gelince korkum fazla

Ayy bunu düşündükce daha kötü oluyorum..ben zamanında çok okudum malesef keşki okumasaydım birde başıma gelince korkum fazla
Ben de okudum kuzum ve ben de keşke okumasaydım keşke. Zaten panik biriyimdir bu hamilelik beni mahvetti yani panik anlamda

Ilaci kullanma bence gece yatmadan sirkreli suyla yikan ne kasinti kalir ne bisey bi kaba az bi sirke dok uzerine bol su al taraftan yikan hic biseyin kalmaz camasirlarinida pamuklu tercih et

Ben de okudum kuzum ve ben de keşke okumasaydım keşke. Zaten panik biriyimdir bu hamilelik beni mahvetti yani panik anlamda
Öyle tabi olucaktı sonucumuz okuyunca..kendimi rahat etmek için diyorum her şey Allahın elinde..Allah ne ederse güzel eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…