Benim 40 haftam 28 martta doluyor. 24 mart eşimin dogum gunu suniyle o gun digururum insallah. Ikinci dogumum olucak. Ilk dogumu suniyle dogurtmuyorlar. 41+5 de kendi sancimla dogurdum ben.
bu gun tam. 9 haftalik olduk. Saglikla gelsinde ne zamn dogarsa dogsun
Benim 40 haftam 28 martta doluyor. 24 mart eşimin dogum gunu suniyle o gun digururum insallah. Ikinci dogumum olucak. Ilk dogumu suniyle dogurtmuyorlar. 41+5 de kendi sancimla dogurdum ben.
bu gun tam. 9 haftalik olduk. Saglikla gelsinde ne zamn dogarsa dogsun
İlk doğumda neden suni sancı vermiyolar.
Şimdiden düşünmek istemiyorum doğumu ama ben normal doğumdan korkuyorum ya gerçi sezaryenden de korkuyorum. Tabi ki sağlıkla gelsin de ne zaman doğduğu hiç önemli değil:)
Veriyorlar canim arkadasin yanlisi var genelde hatta suni veriyorlar ilk dogumlar zor oluyor acilma zor oluyor mesela benm acilma olmadi suniylr bile sezeryana alindim
Hoşbuldum İlk çocugumda her hafta giden ben bu ıkıncı çocugum bundan öncede Bı kımyasal yasadım o yüzden sımdı gıderım keseyi gördüm bebegı görmem kafama takarım en ıyısı bekleyip kalp atısını da duymak dedım normalde 7 haftalık olmustum ama erken yumurtlamadan dolayı 7+5 olmuş
Evet yükselen ve ay da önemli açılar da çok önemli o yüzden sadece güneş burcuna bakmamak gerek benim kova ihtimali de var martın ilk haftası doğumum Allah izin verirse ve 2 hafta erken gelse kova da olabilir bakalım sağlıklı, hayırlı evlat olsun, saygılı, merhametli vicdanlı olsun inşallah hepimizin evlatları
Kızlar doktora gittiginiz de odasinda ortalama kac dk kalıyorsunuz ? Saçma olabilir ama 4 defa gittim doktora en en uzun kalmam 5dkdir ben beklerken giren çıkmıyo ama ben girince hemen çıkıyorum Doktor değiştirmeyi düşünüyorum da Doktorum tüp bebek uzmanı biraz yoğun ve çok hızlı hareket ediyor çok açıklayıcı konuşmalar yapmiyor kısa ve öz konusuyor bende o kadar ödeme yapiyoruz biraz daha detayli bilgi almak istiyorum çok mu saçma dusunuyorum
Malesef bendede durum aynı en çok 10 dk ama annemin dediğine göre kardeşimin doktoru çok iyice anlatıyordu her şey bilmiyorum belki ileri haftalarda farklı olur
Randevumu aldın yine kuzum?benimde salı ama ben çok oldu görmeyeli artık tatlıda tuzluda yiyorum sanki hiç hamiş diğilim..mide bulantısı tamamen yok olmuş hep karnıma bakıyorum değişiklik varmı diye
Randevumu aldın yine kuzum?benimde salı ama ben çok oldu görmeyeli artık tatlıda tuzluda yiyorum sanki hiç hamiş diğilim..mide bulantısı tamamen yok olmuş hep karnıma bakıyorum değişiklik varmı diye
Ben de öyle mide bulantım kesildi kuzum randevu aslında tahliller için inşallah bakalım da der hala tahlil yaptıramadım randevu o zamana buldum sağlık ocakları da hepsini yapmıyordu çünkü
Ben de öyle mide bulantım kesildi kuzum randevu aslında tahliller için inşallah bakalım da der hala tahlil yaptıramadım randevu o zamana buldum sağlık ocakları da hepsini yapmıyordu çünkü
Benim bulantım çoktan kesildi kaç gün diğil yani sadece şimdi tatlı yiyemiyordum onu bile yiyorum.Tahlil doktorum 7 haftada istedi hemen hiç demedi git sağlık ocağına bizde mecbur parayı ödedik yaptırdık ve cevablar çıkınca gel dedi bana.
Benim bulantım çoktan kesildi kaç gün diğil yani sadece şimdi tatlı yiyemiyordum onu bile yiyorum.Tahlil doktorum 7 haftada istedi hemen hiç demedi git sağlık ocağına bizde mecbur parayı ödedik yaptırdık ve cevablar çıkınca gel dedi bana.
Kızlar bebde akıntı ve kaşıntı vardı doktor bana CLEOCIN adında vajina içine enjekte edilen bi krem yazmış. Ben normal krem sanmıştım o yüzden sormadım nasıl kullanılacağını 8 hastalığım şuan bunu gebelikte kullanan var mı ilk 3 ay onerilmiyormus bu krem araştırdım napsam bilmiyorum
Ilaci kullanma bence gece yatmadan sirkreli suyla yikan ne kasinti kalir ne bisey bi kaba az bi sirke dok uzerine bol su al taraftan yikan hic biseyin kalmaz camasirlarinida pamuklu tercih et