2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ah cansucum burda da karşılaştık seninle sürekli yatiyorsan eğer ondan olabilir yan yatmaya özen göster
Mart ayı anneleri olarak artık buralardayız Allah nasip ederse sürekli yatıyorum ondan mı ki ya ayakta da canım acıyor ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar keseden cinsiyet tahmini yapabilcek var mı 8 hafta vajinal ultrason

Eklentiler

• 20230822_153427.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 54
Yalnız degilsın İlk çocugumda da 9 ay çay içmemiştim sımdı de çay kahve kola turşu aman aman Allah korusun yanı tiksinç geliyor. Hormonlardan dolayı kiminin 4ay sonra geçiyor bende 9 ay sürmüştü bunda ıns öyle sürmez

Kızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi

Hastaneye gitmelisin bende aynı şekilde oldum serum takıldı mide koruyucu ve mide bulantısı için ilaç enjekte edildi öyle kendime geldim

.
çok iyi anlıyorum nasıl olduğunu şuan evde çare arama direkt hastaneye gitmelisin ben hastaneye giderken bile koltuğu yatırıp oyle gitmiştim kafamı dik tutamıyordum kusmaktan

Kızlar bişey sorucam kusura bakmayın şimdiden, 10+4 teyim ben. İki gündür değişik bir akıntım oluyor. Beyaz ama sümük gibi yapışkan değişik. Böyle bir durum yaşayan var mı
Ben de 10+1 im . Benim de oluyor sümüksü açık sarı bwzen beyaz , hatta bazen sünüyor yumurtlama dönemlerimde olurdu o şekilde. Şimdi neredeyse her gün oluyor . Ben haftalardır yaşıyorum. Geçen doktora soracaktım ama bebekle ilgili konuştukça unuttum

Bende ayni cnm bende kahveyi 7 24 içerdim şimdi içemiyorum ama sonra düzeliyor

Bence acile git . Vücudun susuz kalmasın. Aç kaldıkça bulantı bitmez zaten. Zorlayabilirsen ayran falan içmeye çalış . Hastanede belki serum yaparlar iyi gelir.

Eksi elma bana iyi geliyor tatlim . İstersen dene

.

çok iyi anlıyorum nasıl olduğunu şuan evde çare arama direkt hastaneye gitmelisin ben hastaneye giderken bile koltuğu yatırıp oyle gitmiştim kafamı dik tutamıyordum kusmaktan
Eşimi aradım geliyor mecbur gideceğim artık çok kötüyüm bekliyorum şimdi çok kötü oldum başım zonkluyor resmen öğürmekten mide suyumu kusuyorum artık Allah'ım çok kötüyüm

Bence acile git . Vücudun susuz kalmasın. Aç kaldıkça bulantı bitmez zaten. Zorlayabilirsen ayran falan içmeye çalış . Hastanede belki serum yaparlar iyi gelir.
Ne yaptıysam geçmedi her şeyi denedim ağzıma aldığım an nerdeyse mideme ulaşmadan geri çıkıyor gideceğiz şimdi eşimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…