2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çocuğun burcundan çok doğum haritası önemli ama sen koç doğurursun ama haritanın geniş bir kısmı balıksa hiçbir anlamı olmuyor burcunun
Orası öyle de yine de güneş burcu büyük bir kısmını verir ya ne bileyim ben kendim de balık burcuyum benim gibi ağlak olsun istemiyorum aman neyse sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil ya

Balığın son günleri de koç burcundan etki alır. Bi de bence de yükselen ve ay daha önemli. Benim koç gibi aslında ama heralde balık olur tüp bebekler erken doğuyormuş diye duydum.
Sezeryan hamilelik isteyenlerin de heralde 2-3 hafta erken oluyor 38. Haftada alıyorlarmış galiba :) çok da son günleri olmaz o zaman bazıları da 42. Haftada doğuruyor :) tüp bebeklerin erken doğduğunu ben de duymuştum :)

İlk doğumlar 40 - 41. Haftada oluyor
2. Dogumlar planlı sezeryanlar 38de doğum oluyor

P PembeBiKuzu canım galiba sen yazmıştın rahimden kokusuz şeffaf su gibi akıntı geliyor diye ya fark ettim de bugün akşam progestan atarken elimle içeri ittiriyorsun elime su gibi bir şey geldi sonra günlük pedimde de ıslaklık hissettim su gibi yani kötü bir şey olmaz demi daha 2 gün önce kontroldeydim gayet iyi her şey rahim uzunluğu da şuan için iyi demişti doktor

Evet birinin yavaştı birer gün arayla ikisinin de durmuş tek yumurta oldukları için belki de birbirilerini etkilediler bilmiyorum
Çok geçmiş olsun tekrardan allah sağlıklı yeni gebelikler nasip etsin

Benim 40 haftam 28 martta doluyor. 24 mart eşimin dogum gunu suniyle o gun digururum insallah. Ikinci dogumum olucak. Ilk dogumu suniyle dogurtmuyorlar. 41+5 de kendi sancimla dogurdum ben.
bu gun tam. 9 haftalik olduk. Saglikla gelsinde ne zamn dogarsa dogsun

yok bence bir problem olsa mutlaka söylerdi ya da çok yakın bir tarihe randevu verirdi gözlemlemek için içinizi rahat tutun

Evet birinin yavaştı birer gün arayla ikisinin de durmuş tek yumurta oldukları için belki de birbirilerini etkilediler bilmiyorum
Çok geçmiş olsun .hayırlısı böyleymiş sağlıklı gebelik değilmiş demekki. .her an bizlerin başına da gelebilir .. Allah size en yakın zamanda sağlklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar versin inşallah

İlk doğumda neden suni sancı vermiyolar.
Şimdiden düşünmek istemiyorum doğumu ama ben normal doğumdan korkuyorum ya gerçi sezaryenden de korkuyorum. Tabi ki sağlıkla gelsin de ne zaman doğduğu hiç önemli değil:)

Orası öyle de yine de güneş burcu büyük bir kısmını verir ya ne bileyim ben kendim de balık burcuyum benim gibi ağlak olsun istemiyorum aman neyse sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil ya
Bence koç olmasından iyidir bence ya koçların siniri egosu ben bilirimleri ve bencilliğindense balığın merhameti der geçerim

Balığın son günleri de koç burcundan etki alır. Bi de bence de yükselen ve ay daha önemli. Benim koç gibi aslında ama heralde balık olur tüp bebekler erken doğuyormuş diye duydum.
Evet yükselen ve ay da önemli açılar da çok önemli o yüzden sadece güneş burcuna bakmamak gerek benim kova ihtimali de var martın ilk haftası doğumum Allah izin verirse ve 2 hafta erken gelse kova da olabilir bakalım sağlıklı, hayırlı evlat olsun, saygılı, merhametli vicdanlı olsun inşallah hepimizin evlatları

Koç olursa derdini biz çekeriz bence takılıyorum bu arada Allah gönlüne göre versin inşallah

işin esprisindeyim ben de Allah hepimizin gönlüne göre versin dediğiniz gibi sağlıklı vicdanlı, hayırlı evlatlarımız olsun. Onları sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah

Yok canım sordum diğer gruplarda da hamileliklte olması normal dedi ya Ocak ya şubat grubunda biri. Bi de tüp bebek yapan arkadaşıma sordum benim de her gün öyleydi normal dedi

Kızlar bebde akıntı ve kaşıntı vardı doktor bana CLEOCIN adında vajina içine enjekte edilen bi krem yazmış. Ben normal krem sanmıştım o yüzden sormadım nasıl kullanılacağını 8 hastalığım şuan bunu gebelikte kullanan var mı ilk 3 ay onerilmiyormus bu krem araştırdım napsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…