2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim annem doğum yaptığında ben 17 yanindaydim bebeğe ben baktım altını aldım giydirdim benden 9 yaş küçük kardeşime ben bakardım alt değiştirme banyo yaptırma hepsi bendeydi çok küçük yaşlardan itibaren bebek bakmaya alıştık biz amcalarımin falanda bebeklerine bakardım gerçekten bebek bakma konusunda iyiyimdir bana çok güvenirler asla bir çekincem yok çok rahatım çok şükür çok büyük bir olaymış gibi kırk gün yanımda kalıp bütün düzenimi bozup torun bakıp gitmiş olacaklar hic birşey anlamayacağım lohusalık bilemeyeceğim onlar yüzünden

Kız olmayan şeyleri sokma aklıma. Şurda kolestaz falan mı ki dedik değilmiş rahatladık. Soğuklardan çatladı demek ki deyip yolumuza devam etcez işte askajajaj
Pehlivan gibi yağlanin son trimestere girdik çatlama zamanı geldi ondan kaşınıyoruz bence

benim ablam hiç gitmedi kaşıntısı için hastaneye anlaşılmadı yani ama dopum yaklaşınca göbeği artık kanıyordu kaşımaktan hastanrye gidince direkt doğuma almışlar kendisi zaten kan verince bile bayılan biriydi çok zor zamanlar yaşadı ay ay inşallah güzelce atlatırız

Çok sağolun teşekkür ederim. Dikiş atılmış ama çok atılmamış az daha derine gitseydi akciğere denk gelebilirmiş iyi ki kalbine falan denk gelmedi Allah'ım korumuş
Canım çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış vallahi birsey vermişsin önüne o çıkmış derler bizde, şimdi okudum. B Buddy x canım nasılsın coook geçmiş olsun tekrar

Canım çok geçmiş olsun, verilmiş sadakamız varmış vallahi birsey vermişsin önüne o çıkmış derler bizde, şimdi okudum. B Buddy x canım nasılsın coook geçmiş olsun tekrar
Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle bende diyorum eşime yaptığın bir iyilik karşılık gelmiş Rabbim seni korumuş. Hemen bir şükür kurbanı kestir birde sadaka niyetine bir yetim doyur

Evet onu da duymuştum

Hahaha hamilelik öncesinde mi vardı çatlak normalde ?
Benim iç bacaklarım çatlamıştı evlendim birden kilo aldım epeyyceeee ki vücudumu asla kuru tutmayan bir insanım anneciğimden kalan bir alışkanlık kadın 50 yaşında bile vücut nemlendirirdi bize de öyle aşılamıştı.. Yaşadığımız yerin çok kuru olmasından mütevellit bende kullanıyordum ama yine de çatlamıştım yani bazen ne yaparsan yap çatlıyorsun. Genciklerin sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…