2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Genlerden oluyo valla doğru dedin kuzum . Benim de var bacaklarımda çatlaklarım . Vücudumda en sevdiğim yer üst bölgemdi . Kendime göre en zarif yerim orasıydı yani . O yüzden oraya bari iyi bakayım diye çabalıyorum açıkçası ama genler bir yerden sonra selaaaaam diyecekmiş gibi hissediyorum

Bazen ne yapsan boş o yüzden saldım her yerim çatlak belim karnım bacaklarım göğüslerim ha bizde birde hamileliğinde çatlamayip doğumdan sonra çatlayan ablam var haha o daha trajik.. ben ne yaparsam yapayım çatlayacağıma emindim o yüzden çabalamadım

Doğum sonrası çatlamak cidden trajik olmuş ya

benimde hamilelikten önce de vaedı karnım daha çatlamadı ama büyümediğinden göğüslerim falan çatlamaya başladı karnımda yakında başlar..

Benim göğüslerim çok çatladı malesef 80 beden giyerken şuan 100 aldım penye rahat oluyor damarlarım inanılmaz belirginleşti yağlıyorum ama nafile fos diye sönecekler

Benim göğüslerim çok çatladı malesef 80 beden giyerken şuan 100 aldım penye rahat oluyor damarlarım inanılmaz belirginleşti yağlıyorum ama nafile fos diye sönecekler
Yav sarkmasalar iyi benim göğüslerim küçüktü şimdi 90 giyiyorum çok fazla sarkmaz ama yine de rahatsız etmiyor değil yani

Yav sarkmasalar iyi benim göğüslerim küçüktü şimdi 90 giyiyorum çok fazla sarkmaz ama yine de rahatsız etmiyor değil yani
Toparlar diyorlar ama inşallah toparlar kendimi inek gibi hissediyorum kiloyu üste aldım çatlaklar geçmeyecek o kesinde inşallah sarkma olmaz eşim baya gülüyor tipime ordu gibi oldun diye kalınlaştım resmen

Toparlar diyorlar ama inşallah toparlar kendimi inek gibi hissediyorum kiloyu üste aldım çatlaklar geçmeyecek o kesinde inşallah sarkma olmaz eşim baya gülüyor tipime ordu gibi oldun diye kalınlaştım resmen
Kız sen beni görsen duştan çıkınca hafif eğiliyorum göğüslerimi tutup aşağı doğru çekiyorum birde möölüyorum eşim gül gül ölüyor hahahaha alıştı artık kendisi diyor bazen möle bakim diye

Delirmeden dogursak hayırlısıyla annemi hatırlıyorum ben inek miyimm diye geziyodu evde kardeşim diş çıkarırken emzik diye kullaniyodu kadını bide o zamanlar var

Pehlivan gibi yağlanin son trimestere girdik çatlama zamanı geldi ondan kaşınıyoruz bence
Ben bayağı çatladım ve bayağı da kaşıntı oluyor ama ben önemsemiyorum yaaa napayım zaten tesettürlüyüm eşimden başkası görmez o da önemli değil takma sakın dedi bende takmıyorum dedimm zaten

Kızlar hastane çantası için organizer ne aldınız? Nasıl birsey

ya ben küçük memelli bir insandım şimdi büyüdü hiç alışamadım ama en kötüsü o kahverengi kısım büyüdükçe büyüyor hedef tahtası gibi hissediyorum

Kız Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni
Benim 2 kızımda da sütüm baya çok gelmişti maşallah. Bi göğsüm kafam kadar olmuştu desem yeridir. Hollanda ineği diyorlardı

Kızlar hastane çantası için organizer ne aldınız? Nasıl birsey
Ben bunu aldım kumaşı falan da güzel üstü delikli olandan daha sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…