2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Seninde işin zor kuzum ya biz niye böyle şeyler düşünüyoruz insanlar niye bu kadar bencil anlamış değilim

İyi kuzum iyi olda dinlen güzelce
İyiyim çok şükür

Kızlar ben 90 C aldım acaba küçük mü aldım,
Kuzum benim kilom ve büyümeye bağlı göğüs çevrem de genişledi 100 beden anca topluyor umarım doğumdan sonra olurlar daha büyük beden bulamamıştım zaten

Kız niye böyle şeyler araştırıyorsun boşver bakma bende Instagram denk gelince hemen kapatıyorum telefonu bakmıyorum baktıkça çıkamazsın kafaya takarsın ben kötü mesaj yorum bile okumuyorum etkileniyoruz ister istemez ve bizim içimizdeki can sonuçta onu strese sokma yok yere her şey Allahtan öyle düşün izleme bakma öyle şeylere takıntı olursun

Ya bende zaten panik atak hastalığı var ilaç kullanıyorum doktorun izniyle ama sonlara yaklaştıkça ilaç da fayda etmiyor hep kötü düşünceler aklımda

Ya bende zaten panik atak hastalığı var ilaç kullanıyorum doktorun izniyle ama sonlara yaklaştıkça ilaç da fayda etmiyor hep kötü düşünceler aklımda
Cnm neden böyle düşünüyosun. Bndede kaygı bozukluğu var ama çok rahatım şuan zaten sezeryan olursan çok rahat geçer, kasılma bu kadar, dua et bol bol, oyle şeylerıde araştırma, herkes patır patır doğuruyor, ölüm ne alaka

Kuzum ne bileyim çok aramıyorum ben suyu ya bugün daha 1 bardak içtim öyle düşün bu arada geçmiş olsun kuzucum iyisin dimi

Benim de aklıma geliyor ya ölürsem ya bebeğim ölürse diye . Tuhaf şeyler düşünüyorum. Ama araştırmıyorum. Çok zor ama olumlu düşünmeye çalış canım. araştırma sen de

Bu gün benim dört dörtlük kp kv diyorki devlette çocuk doğulsun bu kadar para vermeye gerek yok diyorlar..8 ay annem evinden uzak kalmış burda bana bakan olmadığı için kadın benim yanımda hala iğnelerim devam ediyor sinirden karnım sertleşiyor bunlar ne yeyib içiyor..kendi doktorum özelde özel dediğimde çok lüks yer bile diğil bazen ora bile güvenmiyorum..hiç utanmıyorlar

kızlar selam cumartesi sabaha karşı kanama gibi ama çok garip bir kanama akıntı arası bir şey yaşadım pazar günü akşam üzeri bitti.. bebekte herhangi bir sıkıntı yok acildeki doktor alttan muayene etmedi benim alttan muayene edilmem gerekiyor çünkü açılmam olmuştu benim bebekle alaklı değil başka durumlar varis gibi enfeksiyon gibi vs. her neyse rahim kasılmasını engellemek için iğne yaptı gönderdi... afedersiniz ama böyle çoookk koyu bir kan böyle tortulu sonrasında bir açık bir koyu kahvelik ve sarılık turunculuk vardı ve aynı antibiyotik gibi bir koku vardı yani koku böyle normal enfeksiyon kokusu gibi değildi ilaç kokusu gibi çok enterasandı kendi doktorumla henüz konuşamadım idrar yolu enfeksiyonu bu tarz bir şey yapar mı aramızda yaşayan var mı şuan bitti o akıntı ama böyle tuhaf sarılık olan yine o şekilde antibiyotik gibi kokan bir akıntı hafiften çamaşırıma peçeteme geliyor bildiğiniz sanki hastanede yatmışım o koku üstüme dahi sinmiş gibi hissediyorum doktorum ameliyatta 14:30a kadar sürecekmiş kendisinden cevap bekliyorum aramızda yaşayan ya da fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ay hiç yağlı bişey yemedim kahvaltıda da . Sonrasında da midem cayır cayır yanıyor. Yatamıyorum hiç. . Su içsem yanıyor ya
İlaç yok mu kuzum al hemen gaviscon ya da rennie soğuk süt falan bende portal yiyip ya da içince alev alıyor

kuzum buna onlar değil eşinle siz karar vereceksiniz hatta eşinde değil sen vereceksin ister devlet ister özel ister özel klinik tutar doğurursun kimseyi ilgilendirmez ''bu kararı ben vereceğim'' diyip geç onlara kolay tabi yorum yapmak

Ne bilim ya olumsuz düşünme olayı var bende küçüklükten beri .. ne zamandır istiyorum bu bebeği heyecanlıyım mutluyum ama illa kendimi üzecek bişey buluyorum

Allah Allah çocuğun annesi babası olarak siz zaten doktorunuzu nerede doğum yapacağınıza kendiniz karar verebilecek yaşta ve maddiyattasınız kime neymiş ben anlamıyorum istediğim yerde doğururum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…