- 16 Mart 2022
- 3.353
- 3.292
- 83
- 33
Kuzum sakin ol ama nişan gibi mi gelen kan. Mukuslu içinde kan pıhtıları kılcal damar gibi şeyler oluyormuş nişanda. randevuna az kalmış inşallah doktor bişey olmadığını söylerkızlar selam cumartesi sabaha karşı kanama gibi ama çok garip bir kanama akıntı arası bir şey yaşadım pazar günü akşam üzeri bitti.. bebekte herhangi bir sıkıntı yok acildeki doktor alttan muayene etmedi benim alttan muayene edilmem gerekiyor çünkü açılmam olmuştu benim bebekle alaklı değil başka durumlar varis gibi enfeksiyon gibi vs. her neyse rahim kasılmasını engellemek için iğne yaptı gönderdi... afedersiniz ama böyle çoookk koyu bir kan böyle tortulu sonrasında bir açık bir koyu kahvelik ve sarılık turunculuk vardı ve aynı antibiyotik gibi bir koku vardı yani koku böyle normal enfeksiyon kokusu gibi değildi ilaç kokusu gibi çok enterasandı kendi doktorumla henüz konuşamadım idrar yolu enfeksiyonu bu tarz bir şey yapar mı aramızda yaşayan var mı şuan bitti o akıntı ama böyle tuhaf sarılık olan yine o şekilde antibiyotik gibi kokan bir akıntı hafiften çamaşırıma peçeteme geliyor bildiğiniz sanki hastanede yatmışım o koku üstüme dahi sinmiş gibi hissediyorum doktorum ameliyatta 14:30a kadar sürecekmiş kendisinden cevap bekliyorum aramızda yaşayan ya da fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Hiç yaşamadım canım ama çok çok geçmiş olsunkızlar selam cumartesi sabaha karşı kanama gibi ama çok garip bir kanama akıntı arası bir şey yaşadım pazar günü akşam üzeri bitti.. bebekte herhangi bir sıkıntı yok acildeki doktor alttan muayene etmedi benim alttan muayene edilmem gerekiyor çünkü açılmam olmuştu benim bebekle alaklı değil başka durumlar varis gibi enfeksiyon gibi vs. her neyse rahim kasılmasını engellemek için iğne yaptı gönderdi... afedersiniz ama böyle çoookk koyu bir kan böyle tortulu sonrasında bir açık bir koyu kahvelik ve sarılık turunculuk vardı ve aynı antibiyotik gibi bir koku vardı yani koku böyle normal enfeksiyon kokusu gibi değildi ilaç kokusu gibi çok enterasandı kendi doktorumla henüz konuşamadım idrar yolu enfeksiyonu bu tarz bir şey yapar mı aramızda yaşayan var mı şuan bitti o akıntı ama böyle tuhaf sarılık olan yine o şekilde antibiyotik gibi kokan bir akıntı hafiften çamaşırıma peçeteme geliyor bildiğiniz sanki hastanede yatmışım o koku üstüme dahi sinmiş gibi hissediyorum doktorum ameliyatta 14:30a kadar sürecekmiş kendisinden cevap bekliyorum aramızda yaşayan ya da fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Canım daha dün aldığımız ürünün fiyatı birgünde değişiyor daha bu iyi günlerimiz Allah alamayanların yardımcısı olsun insan imreniyor herşeye ama çokta israfın alemi yokTükenenler 300 400 lira bandindaymiş inanılmaz arttırmışlar fiyatlarını görünce üzüldüm bende
Ay sorma bide doğumdan sonra büyüyecekler üç kafa taşıyorum mübarekTek temennimiz inşallah girerler hep aynı ayarda kalsalar iyi gittikçe büyüyorlar
Kuzum içiyorum 1 saat kadar rahatlatıyor sonra yine başlıyor.İlaç yok mu kuzum al hemen gaviscon ya da renniesoğuk süt falan bende portal yiyip ya da içince alev alıyor
Yağlı baharatlı şeyler mahvediyor bütün mideyi kuzum bu dönemde maalesefKuzum içiyorum 1 saat kadar rahatlatıyor sonra yine başlıyor.
Biz kararımızı çoktan vermişiz ama işte böyle karışmaları sanki biz yüksekten gidiyoruz utanmıyormu 8 aydır benim evden çıkasım yok ilk günler hastanede yatdım riskli gebeliğim var sen hangi yüzle karışıyorsunkuzum buna onlar değil eşinle siz karar vereceksiniz hatta eşinde değil sen vereceksin ister devlet ister özel ister özel klinik tutar doğurursun kimseyi ilgilendirmez ''bu kararı ben vereceğim'' diyip geç onlara kolay tabi yorum yapmak
Onlarmı verecek parayıda zorlarına gidiyor. Benimkilerde eşimin korkusu üzerlerinde olmazsa banada neler diyeceklerde işte korkuyorlar hepsi aynı bunların canım sen takma kafana konuşup dursunlarBu gün benim dört dörtlük kp kv diyorki devlette çocuk doğulsun bu kadar para vermeye gerek yok diyorlar..8 ay annem evinden uzak kalmış burda bana bakan olmadığı için kadın benim yanımda hala iğnelerim devam ediyor sinirden karnım sertleşiyor bunlar ne yeyib içiyor..kendi doktorum özelde özel dediğimde çok lüks yer bile diğil bazen ora bile güvenmiyorum..hiç utanmıyorlar
Her boka da karışmasalar olmuyor yani herşeyin en iyisini kendiler bilir kimsenin bir konuda fikri olamaz ay çıldırıyorum varya boğasım geliyor sanki bana yapılmış gibi oluyorum böyle şeyler okuyunca.Bu gün benim dört dörtlük kp kv diyorki devlette çocuk doğulsun bu kadar para vermeye gerek yok diyorlar..8 ay annem evinden uzak kalmış burda bana bakan olmadığı için kadın benim yanımda hala iğnelerim devam ediyor sinirden karnım sertleşiyor bunlar ne yeyib içiyor..kendi doktorum özelde özel dediğimde çok lüks yer bile diğil bazen ora bile güvenmiyorum..hiç utanmıyorlar
İşte bak neden karışıyorsun deli oluyorum resmen..benim kaç aydır ne halde olduğumu kendileri görüyor annem yaşlı babamı koymuş gelmiş kv kapımı açmayı bile düşünmüyorAllah Allah çocuğun annesi babası olarak siz zaten doktorunuzu nerede doğum yapacağınıza kendiniz karar verebilecek yaşta ve maddiyattasınız kime neymiş ben anlamıyorumistediğim yerde doğururum yahu
Hayır bi de bebiton var 4 kafaCanım daha dün aldığımız ürünün fiyatı birgünde değişiyor daha bu iyi günlerimiz Allah alamayanların yardımcısı olsun insan imreniyor herşeye ama çokta israfın alemi yok
Ay sorma bide doğumdan sonra büyüyecekler üç kafa taşıyorum mübarek
Cnm bndede var o, hamiş kalmadan önce daha fazlaydı, çok şukur gebelikte bısey yaşamadım, ibs atağı da yasamadım.Ne bilim ya olumsuz düşünme olayı var bende küçüklükten beri .. ne zamandır istiyorum bu bebeği heyecanlıyım mutluyum ama illa kendimi üzecek bişey buluyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah mühim birşey değildir mutlaka doktoruna ulaşmaya çalış gidip görün seni korkutmak istemem ama acaba suyunmu sızıyor hep kötü kokar falan diyorlar ya ordan pay biçtim inşalllah değildir tabi kaç haftalık oldunkızlar selam cumartesi sabaha karşı kanama gibi ama çok garip bir kanama akıntı arası bir şey yaşadım pazar günü akşam üzeri bitti.. bebekte herhangi bir sıkıntı yok acildeki doktor alttan muayene etmedi benim alttan muayene edilmem gerekiyor çünkü açılmam olmuştu benim bebekle alaklı değil başka durumlar varis gibi enfeksiyon gibi vs. her neyse rahim kasılmasını engellemek için iğne yaptı gönderdi... afedersiniz ama böyle çoookk koyu bir kan böyle tortulu sonrasında bir açık bir koyu kahvelik ve sarılık turunculuk vardı ve aynı antibiyotik gibi bir koku vardı yani koku böyle normal enfeksiyon kokusu gibi değildi ilaç kokusu gibi çok enterasandı kendi doktorumla henüz konuşamadım idrar yolu enfeksiyonu bu tarz bir şey yapar mı aramızda yaşayan var mı şuan bitti o akıntı ama böyle tuhaf sarılık olan yine o şekilde antibiyotik gibi kokan bir akıntı hafiften çamaşırıma peçeteme geliyor bildiğiniz sanki hastanede yatmışım o koku üstüme dahi sinmiş gibi hissediyorum doktorum ameliyatta 14:30a kadar sürecekmiş kendisinden cevap bekliyorum aramızda yaşayan ya da fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Ay sanki aylardır bi şeye fayda sağladılar da şimdi yorum yapma hakkı görüyolar. Boşver kuzum en önemlisi eşinin senin yanında olması. Ağzı olan konuşuyorBu gün benim dört dörtlük kp kv diyorki devlette çocuk doğulsun bu kadar para vermeye gerek yok diyorlar..8 ay annem evinden uzak kalmış burda bana bakan olmadığı için kadın benim yanımda hala iğnelerim devam ediyor sinirden karnım sertleşiyor bunlar ne yeyib içiyor..kendi doktorum özelde özel dediğimde çok lüks yer bile diğil bazen ora bile güvenmiyorum..hiç utanmıyorlar
Ayy doğru bide pat diye sönüveriyorlarmış o görüntüyü hayal et işteHayır bi de bebiton var 4 kafa
Kayınvalıden kapını açmadıgı için, gelip orana burana, bebiş dolabına karışmadıgı için ve lohusalıktada gelmiyecegı için çol şanslısın, oyuzden bu dediği bnce hiç kalır bunların yanında telefonda ver cevabını gitsın, zaten gelip gitmıyor arayıp sormuyormuşİşte bak neden karışıyorsun deli oluyorum resmen..benim kaç aydır ne halde olduğumu kendileri görüyor annem yaşlı babamı koymuş gelmiş kv kapımı açmayı bile düşünmüyor
Bütün çocuklara karışırlar en az karıştığı aile bizim aile onada eşim izin vermiyor ondanda kp deli oluyor şimdi bebek geldiği için yine başladı yok yüksekten gidiyorsun illa moralimizi bozmalı..her şeyi koydum kenara görüyorki kolay hamile kalmadım bir çocuk sağ salim doğulsun diye düşmesin diye annem gelmiş bana bakıyor evden dışarı çıkmadım gezmedim hiçmi utanmıyorlar ya ben neden boş veremiyorumOnlarmı verecek parayıda zorlarına gidiyor. Benimkilerde eşimin korkusu üzerlerinde olmazsa banada neler diyeceklerde işte korkuyorlar hepsi aynı bunların canım sen takma kafana konuşup dursunlar
Cnm bnım hiç öyle pıhtılı kanlı yada kahvrengi akıntım olmadı fakat idrarımda ilaç kokusu 2-3 kere oldu, enfeksıyon sebepli buyuk ıhtımal. Sadece 1 gün sürdü o koku. İdrarımda parlak bi sarı renk oluşuyor su içmedıgımde, onun dışında bol beyaz sulu akıntım var. Bazende akıntım sarı renk şeklınde idi.kızlar selam cumartesi sabaha karşı kanama gibi ama çok garip bir kanama akıntı arası bir şey yaşadım pazar günü akşam üzeri bitti.. bebekte herhangi bir sıkıntı yok acildeki doktor alttan muayene etmedi benim alttan muayene edilmem gerekiyor çünkü açılmam olmuştu benim bebekle alaklı değil başka durumlar varis gibi enfeksiyon gibi vs. her neyse rahim kasılmasını engellemek için iğne yaptı gönderdi... afedersiniz ama böyle çoookk koyu bir kan böyle tortulu sonrasında bir açık bir koyu kahvelik ve sarılık turunculuk vardı ve aynı antibiyotik gibi bir koku vardı yani koku böyle normal enfeksiyon kokusu gibi değildi ilaç kokusu gibi çok enterasandı kendi doktorumla henüz konuşamadım idrar yolu enfeksiyonu bu tarz bir şey yapar mı aramızda yaşayan var mı şuan bitti o akıntı ama böyle tuhaf sarılık olan yine o şekilde antibiyotik gibi kokan bir akıntı hafiften çamaşırıma peçeteme geliyor bildiğiniz sanki hastanede yatmışım o koku üstüme dahi sinmiş gibi hissediyorum doktorum ameliyatta 14:30a kadar sürecekmiş kendisinden cevap bekliyorum aramızda yaşayan ya da fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Evet kuzum . Doktor da öyle dedi. Yeme yağlı baharatlı salçalı tatlı çikolata bi sürü şey saydıYağlı baharatlı şeyler mahvediyor bütün mideyi kuzum bu dönemde maalesefinşallah bütün gün sürmez de geçer rahatlarsın
Çok değişikler gerçekten hepsi aynı kuzum boş konuşuyorlar tamamen yine karar sen ve eşimde bitiyor öyle düşünİşte bak neden karışıyorsun deli oluyorum resmen..benim kaç aydır ne halde olduğumu kendileri görüyor annem yaşlı babamı koymuş gelmiş kv kapımı açmayı bile düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?