2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sakin ol ama nişan gibi mi gelen kan. Mukuslu içinde kan pıhtıları kılcal damar gibi şeyler oluyormuş nişanda. randevuna az kalmış inşallah doktor bişey olmadığını söyler

Hiç yaşamadım canım ama çok çok geçmiş olsun bence mutlaka doktorunla iletişime geç 14:30 dan sonra en doğru bilgiyi vermiş olur

Tükenenler 300 400 lira bandindaymiş inanılmaz arttırmışlar fiyatlarını görünce üzüldüm bende
Canım daha dün aldığımız ürünün fiyatı birgünde değişiyor daha bu iyi günlerimiz Allah alamayanların yardımcısı olsun insan imreniyor herşeye ama çokta israfın alemi yok
Tek temennimiz inşallah girerler hep aynı ayarda kalsalar iyi gittikçe büyüyorlar
Ay sorma bide doğumdan sonra büyüyecekler üç kafa taşıyorum mübarek

Biz kararımızı çoktan vermişiz ama işte böyle karışmaları sanki biz yüksekten gidiyoruz utanmıyormu 8 aydır benim evden çıkasım yok ilk günler hastanede yatdım riskli gebeliğim var sen hangi yüzle karışıyorsun

Onlarmı verecek parayıda zorlarına gidiyor. Benimkilerde eşimin korkusu üzerlerinde olmazsa banada neler diyeceklerde işte korkuyorlar hepsi aynı bunların canım sen takma kafana konuşup dursunlar

Her boka da karışmasalar olmuyor yani herşeyin en iyisini kendiler bilir kimsenin bir konuda fikri olamaz ay çıldırıyorum varya boğasım geliyor sanki bana yapılmış gibi oluyorum böyle şeyler okuyunca.
Sanane yani saaanaaneeee sen mi ödüyorsun sen mi bu zamana kadar taşıdın bu kadar sıkıntıyı çektin o kadar psikolojik sorunla baş ettin birde anne olacaklar hiç kadın kadının halinden anlamıyor en iyi anne sizsiniz tamam siz devlette evde kendiniz doğurdunuz en çok sancıyı siz çektiniz en iyi anne sizsiniz.
Gerizekalı ordusu yemin ederim hopladi sinirlerim. Boşver kız git doğur doğum ücretini de fazla fazla söyle onlara 50 yse 70 e doğurdum de

Allah Allah çocuğun annesi babası olarak siz zaten doktorunuzu nerede doğum yapacağınıza kendiniz karar verebilecek yaşta ve maddiyattasınız kime neymiş ben anlamıyorum istediğim yerde doğururum yahu
İşte bak neden karışıyorsun deli oluyorum resmen..benim kaç aydır ne halde olduğumu kendileri görüyor annem yaşlı babamı koymuş gelmiş kv kapımı açmayı bile düşünmüyor

Hayır bi de bebiton var 4 kafa

Ne bilim ya olumsuz düşünme olayı var bende küçüklükten beri .. ne zamandır istiyorum bu bebeği heyecanlıyım mutluyum ama illa kendimi üzecek bişey buluyorum
Cnm bndede var o, hamiş kalmadan önce daha fazlaydı, çok şukur gebelikte bısey yaşamadım, ibs atağı da yasamadım.
Bndede heran kötü bısey olcakmış korkusu, hep olumsuz düşünce bndede vardı, bn hep saglıklı bir gebelik dıye dua ettım, hergun edıyorum. Herkes bişekılde doğuruyor, kımse ölmüyor bısey olmuyor, bu açılardan bak

Çok geçmiş olsun canım inşallah mühim birşey değildir mutlaka doktoruna ulaşmaya çalış gidip görün seni korkutmak istemem ama acaba suyunmu sızıyor hep kötü kokar falan diyorlar ya ordan pay biçtim inşalllah değildir tabi kaç haftalık oldun

Ay sanki aylardır bi şeye fayda sağladılar da şimdi yorum yapma hakkı görüyolar. Boşver kuzum en önemlisi eşinin senin yanında olması. Ağzı olan konuşuyor

İşte bak neden karışıyorsun deli oluyorum resmen..benim kaç aydır ne halde olduğumu kendileri görüyor annem yaşlı babamı koymuş gelmiş kv kapımı açmayı bile düşünmüyor
Kayınvalıden kapını açmadıgı için, gelip orana burana, bebiş dolabına karışmadıgı için ve lohusalıktada gelmiyecegı için çol şanslısın, oyuzden bu dediği bnce hiç kalır bunların yanında telefonda ver cevabını gitsın, zaten gelip gitmıyor arayıp sormuyormuş

Onlarmı verecek parayıda zorlarına gidiyor. Benimkilerde eşimin korkusu üzerlerinde olmazsa banada neler diyeceklerde işte korkuyorlar hepsi aynı bunların canım sen takma kafana konuşup dursunlar
Bütün çocuklara karışırlar en az karıştığı aile bizim aile onada eşim izin vermiyor ondanda kp deli oluyor şimdi bebek geldiği için yine başladı yok yüksekten gidiyorsun illa moralimizi bozmalı..her şeyi koydum kenara görüyorki kolay hamile kalmadım bir çocuk sağ salim doğulsun diye düşmesin diye annem gelmiş bana bakıyor evden dışarı çıkmadım gezmedim hiçmi utanmıyorlar ya ben neden boş veremiyorum

Cnm bnım hiç öyle pıhtılı kanlı yada kahvrengi akıntım olmadı fakat idrarımda ilaç kokusu 2-3 kere oldu, enfeksıyon sebepli buyuk ıhtımal. Sadece 1 gün sürdü o koku. İdrarımda parlak bi sarı renk oluşuyor su içmedıgımde, onun dışında bol beyaz sulu akıntım var. Bazende akıntım sarı renk şeklınde idi.
Geçmiş olsun cnm

Yağlı baharatlı şeyler mahvediyor bütün mideyi kuzum bu dönemde maalesef inşallah bütün gün sürmez de geçer rahatlarsın
Evet kuzum . Doktor da öyle dedi. Yeme yağlı baharatlı salçalı tatlı çikolata bi sürü şey saydı benimki çok ilerledi reflüye döndü ses kısıklığı yapıyor o da hep sönmüş balon gibi sesimden soğudum

Çok değişikler gerçekten hepsi aynı kuzum boş konuşuyorlar tamamen yine karar sen ve eşimde bitiyor öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…