Ayy bilirim kız bende de reflü varEvet kuzum . Doktor da öyle dedi. Yeme yağlı baharatlı salçalı tatlı çikolata bi sürü şey saydıbenimki çok ilerledi reflüye döndü ses kısıklığı yapıyor o da hep sönmüş balon gibi sesimden soğudum
Üzme tatlı canını sen bende çok geç buldum kimsenin faydası dokunmadı şimdiye kadar maddi anlamda kimseyede laf düşmez sormazlar acaba varmı diye ama lafa gelince maşallah dilleri papuç kadar kendinide yavrunuda üzme cevabını ver gitsin hiçte çekinmeBütün çocuklara karışırlar en az karıştığı aile bizim aile onada eşim izin vermiyor ondanda kp deli oluyor şimdi bebek geldiği için yine başladı yok yüksekten gidiyorsun illa moralimizi bozmalı..her şeyi koydum kenara görüyorki kolay hamile kalmadım bir çocuk sağ salim doğulsun diye düşmesin diye annem gelmiş bana bakıyor evden dışarı çıkmadım gezmedim hiçmi utanmıyorlar ya ben neden boş veremiyorum
Ahh kuzum işte bak ben şimdi bu haldeyim sinirden çatlıcam zaten kaç gündür kv düşüne düşüne kendimi yıpratdım dün bile eşim dedi artık kabul et onu değişmez ama işte ben kabul edemiyorum belki annemler uzakta olmasaydı umrumda olmazdı burda kimsem olmadığı için bunlardan sıcaklık bekledim ama yok yani hepsi sözde benimle güzel ama anlayış yok bu tek benim ailemin torunu diğilki sizinde torununuz..neden bu kadar soğuklar anlamıyorum..onlara "siz" deyerek konuşan biriyim illa kötümü olmam gerekirHer boka da karışmasalar olmuyor yani herşeyin en iyisini kendiler bilir kimsenin bir konuda fikri olamaz ay çıldırıyorum varya boğasım geliyor sanki bana yapılmış gibi oluyorum böyle şeyler okuyunca.
Sanane yani saaanaaneeee sen mi ödüyorsun sen mi bu zamana kadar taşıdın bu kadar sıkıntıyı çektin o kadar psikolojik sorunla baş ettin birde anne olacaklar hiç kadın kadının halinden anlamıyor en iyi anne sizsiniz tamam siz devlette evde kendiniz doğurdunuz en çok sancıyı siz çektiniz en iyi anne sizsiniz.
Gerizekalı ordusu yemin ederim hopladi sinirlerim. Boşver kız git doğur doğum ücretini de fazla fazla söyle onlara 50 yse 70 e doğurdum de
Biz zorlaştırıyoruz balım baştan net olup sınır çizmiyoruz en baştan ses çıkarmıyoruz hakkımızı yediriyoruz ondan böyle oluyor bak yengen gibilerin gemisi nasıl yürüyor olan bize oluyor işteSeninde işin zor kuzum ya biz niye böyle şeyler düşünüyoruz insanlar niye bu kadar bencil anlamış değilim
Evet aslında zor elde edilmiş bir gebelik ve içindeki bir can keşke öyle düşünüp yorum yapsalarBütün çocuklara karışırlar en az karıştığı aile bizim aile onada eşim izin vermiyor ondanda kp deli oluyor şimdi bebek geldiği için yine başladı yok yüksekten gidiyorsun illa moralimizi bozmalı..her şeyi koydum kenara görüyorki kolay hamile kalmadım bir çocuk sağ salim doğulsun diye düşmesin diye annem gelmiş bana bakıyor evden dışarı çıkmadım gezmedim hiçmi utanmıyorlar ya ben neden boş veremiyorum
Ben hep diyorum eşime sende kötü olsaydın 1 gün bile burda kalmazdım çok zor sürecler atlattık ikimiz tüp bebek için bu kadar masraf olundu sonuç olmadı bileAy sanki aylardır bi şeye fayda sağladılar da şimdi yorum yapma hakkı görüyolar. Boşver kuzum en önemlisi eşinin senin yanında olması. Ağzı olan konuşuyor
Yeri geliyor kendi annenle babanla aranda sıcaklık kuramıyorsun elden ne hayır gelir ki canım boşver. Artık değiştiremezsin birşeyleri o öyle gelmiş öyle gider sen mesafeni koy cevabını da ver altta kalma nasıl kendi annemize babamıza carlıyoruz onlara da carlarız yeri geldiğinde.Ahh kuzum işte bak ben şimdi bu haldeyim sinirden çatlıcam zaten kaç gündür kv düşüne düşüne kendimi yıpratdım dün bile eşim dedi artık kabul et onu değişmez ama işte ben kabul edemiyorum belki annemler uzakta olmasaydı umrumda olmazdı burda kimsem olmadığı için bunlardan sıcaklık bekledim ama yok yani hepsi sözde benimle güzel ama anlayış yok bu tek benim ailemin torunu diğilki sizinde torununuz..neden bu kadar soğuklar anlamıyorum..onlara "siz" deyerek konuşan biriyim illa kötümü olmam gerekir
Ay evet dün gece uyurken bu dediklerinizi düşündüm resmen aslında yengem ağzımdan laf almak için beni aramış günlerce. Her aradığında kv işini hallettin demi gelip kalacak demi o olsun yanında falan diyordu bence ağzımı yokladı bende saf gibi istediği cevabı verdim kv ayarladım. Bugün anneme diyeceğim doğumdan sonra sen niye kalmıyorsun yanımda gelinin kendi annesine bıraksa çocuğunu 10 gün ölmez sonuçta diyeceğim. Annem olarak senin kalman daha doğru olmaz mı diyeceğim. Çok üzüldüm bunları düşününce annem bir arka sokağımda oturuyor ama gelinin çocuklarına bakmaktan kendi öz kızına gelemeyecek olması düşününce çok üzüldüm kendime bugün anneme diyeceğim yine aynı bahaneleri o da söylerse gelinin çocuklarına bakmaktan kendi kızına zaman ayıramıyorsan helal olsun der geçerim sanırım uzatmam konuyu..Biz zorlaştırıyoruz balım baştan net olup sınır çizmiyoruz en baştan ses çıkarmıyoruz hakkımızı yediriyoruz ondan böyle oluyor bak yengen gibilerin gemisi nasıl yürüyor olan bize oluyor işte
Çocuk hic durmuyor resmen sağ sol yükseliyor yoksa var ya arayıb güzel sözümü söylerdim çocuk için sabr ediyorum eşime dedim kendin Hall etKayınvalıden kapını açmadıgı için, gelip orana burana, bebiş dolabına karışmadıgı için ve lohusalıktada gelmiyecegı için çol şanslısın, oyuzden bu dediği bnce hiç kalır bunların yanında telefonda ver cevabını gitsın, zaten gelip gitmıyor arayıp sormuyormuş
29a giricemÇok geçmiş olsun canım inşallah mühim birşey değildir mutlaka doktoruna ulaşmaya çalış gidip görün seni korkutmak istemem ama acaba suyunmu sızıyor hep kötü kokar falan diyorlar ya ordan pay biçtim inşalllah değildir tabi kaç haftalık oldun
Yani şey emzirmeyi bırakınca baya sarkıyorlar geneldeAyy doğru bide pat diye sönüveriyorlarmış o görüntüyü hayal et işte
Bunca emeğin üstüne normal insanların torunumuz sağsalim doğsun da kaç para olursa olsun demesi lazımdıBen hep diyorum eşime sende kötü olsaydın 1 gün bile burda kalmazdım çok zor sürecler atlattık ikimiz tüp bebek için bu kadar masraf olundu sonuç olmadı bile
Aynen çok doğru söyledin ben kürtaj oldum ben ve eşim kaldık ikimiz bak benim burda kimsem yok hiç kapıyı açmadılar nefesim kesilene kadar ağlıyordum onlar ama dügunlerde geziyordu.O kadar Allah'tan istiyorumki umursamaz biri olayım onlara karşı o zaman çok rahat hayatım olur hiç umrumda olmasınlar her şeyi kafaya takıyorum..bazen eşime diyorum senin gibi olmak istiyorum mesela Allah korusun benim annem öyle olsa eşimin umrunda olmaz bende öyle olmak istiyorum.Umut ediyorum oğlum beni değişir belki diyorum anne olunca hiç umrumda olmazlar tek başınaydım her gün evde takıyordum kafaya ailesinden ilgi bekliyordum şimdi çocuğumla gezerim ilgilenirim en son umutum oğlumEvet aslında zor elde edilmiş bir gebelik ve içindeki bir can keşke öyle düşünüp yorum yapsalarbir de sen de hep yatarak geçirdin korkuyla geçirdin tüp bebek sonrası doğal gebe kaldın yani bunları biz bile burada biliyoruz düşünüyoruz onların düşünememesi ya da işlerine gelmiyor ya da yaşlılıktan mı bilemiyorum. Bende her işime karıştıklarında bir sağsalim doğsunlar da gerisi kolay hallolur şeyler diyorum çünkü bizim tek isteğimiz bu kadar zorluğun ardından sağsalim kavuşabilmek kimse bizim sanki dertlerimizi sorunlarımızı anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Sadece karışıyorlar kendi istedikleri olsun istiyorlar. Ama biz ne zorluklarla bu aşamaya geliyoruz bilip bilmemezlikten geliyorlar resmen bizimkilerde aynı şekilde. Ben artık her defasında hatırlatıyorum biz ne zorluklarla geldik sağlsalim kavuşmak istiyoruz sadece diyorum. Önemli olan sağlıkla eve gelmeleri. Başımıza bir şey gelse ama kimsenin umurunda olmuyor emin ol tek başına kalakalıyorsun eşinle. Ben 1 hafta hastanede yattığımda kv yazlıkta denize giriyordu bir de üstüne onları biz neden aramıyoruz diye trip atıyordu ve ben 5 aylık olana kadar yazlıktan gelmedi şimdide gelmiş haddi olmadığı bir şekilde işime karışıyor ama başımıza bir şey geldiğinde hiç kimse hastane kağıdında beklemiyor eşim ve ben tek başımızayız çok komikler..
Sana mı söylediler bunu eşine mi? Eğer eşine soyledilerse kabahat biraz da onda. Stres olacağını bile bile her şeyi sana söylememesi gerekiyor, verecek laflarını susturacak.Çocuk hic durmuyor resmen sağ sol yükseliyor yoksa var ya arayıb güzel sözümü söylerdim çocuk için sabr ediyorum eşime dedim kendin Hall et
Ne bu kaşıntı furyası arkadaşAyyy ağlicamm kaşıntıdanyan yatarken göbeğimin kenarları kaşınıyor ne tarafa yatsam orası kaşınıyor oturunca bir şey yok şaka gibi 2 defa yağladım kuruluktan da değil
Şimdi çocuk için susuyorum annem diyor kesinlikle sinirlenme erken doğum olmasın stresten sonra söylicem kesinlikle.Bendende bu kadarYeri geliyor kendi annenle babanla aranda sıcaklık kuramıyorsun elden ne hayır gelir ki canım boşver. Artık değiştiremezsin birşeyleri o öyle gelmiş öyle gider sen mesafeni koy cevabını da ver altta kalma nasıl kendi annemize babamıza carlıyoruz onlara da carlarız yeri geldiğinde.
Herkes yerini ve haddini bilmek zorunda bilmiyorsa göstermek zorundasın. Yoksa kendinden ödün vermekten başka birşey yapmamış oluyorsun.
Sağlıkla vaktinde kavuşun inşallah canım29a giricem
Keyifleri yerinde bunların bence hiç bozmuyorlar pozisyonalrini32+3 bugün hala yan benim kız da
Artık pijamanın lastiğine iliştiri veririmYani şey emzirmeyi bırakınca baya sarkıyorlar geneldehele büyük memeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?