2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy bilirim kız bende de reflü var ahhahaha tam sönmüş balon gibi cidden geçecek az kaldı

Üzme tatlı canını sen bende çok geç buldum kimsenin faydası dokunmadı şimdiye kadar maddi anlamda kimseyede laf düşmez sormazlar acaba varmı diye ama lafa gelince maşallah dilleri papuç kadar kendinide yavrunuda üzme cevabını ver gitsin hiçte çekinme

Ahh kuzum işte bak ben şimdi bu haldeyim sinirden çatlıcam zaten kaç gündür kv düşüne düşüne kendimi yıpratdım dün bile eşim dedi artık kabul et onu değişmez ama işte ben kabul edemiyorum belki annemler uzakta olmasaydı umrumda olmazdı burda kimsem olmadığı için bunlardan sıcaklık bekledim ama yok yani hepsi sözde benimle güzel ama anlayış yok bu tek benim ailemin torunu diğilki sizinde torununuz..neden bu kadar soğuklar anlamıyorum..onlara "siz" deyerek konuşan biriyim illa kötümü olmam gerekir

Seninde işin zor kuzum ya biz niye böyle şeyler düşünüyoruz insanlar niye bu kadar bencil anlamış değilim
Biz zorlaştırıyoruz balım baştan net olup sınır çizmiyoruz en baştan ses çıkarmıyoruz hakkımızı yediriyoruz ondan böyle oluyor bak yengen gibilerin gemisi nasıl yürüyor olan bize oluyor işte

Evet aslında zor elde edilmiş bir gebelik ve içindeki bir can keşke öyle düşünüp yorum yapsalar bir de sen de hep yatarak geçirdin korkuyla geçirdin tüp bebek sonrası doğal gebe kaldın yani bunları biz bile burada biliyoruz düşünüyoruz onların düşünememesi ya da işlerine gelmiyor ya da yaşlılıktan mı bilemiyorum. Bende her işime karıştıklarında bir sağsalim doğsunlar da gerisi kolay hallolur şeyler diyorum çünkü bizim tek isteğimiz bu kadar zorluğun ardından sağsalim kavuşabilmek kimse bizim sanki dertlerimizi sorunlarımızı anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Sadece karışıyorlar kendi istedikleri olsun istiyorlar. Ama biz ne zorluklarla bu aşamaya geliyoruz bilip bilmemezlikten geliyorlar resmen bizimkilerde aynı şekilde. Ben artık her defasında hatırlatıyorum biz ne zorluklarla geldik sağlsalim kavuşmak istiyoruz sadece diyorum. Önemli olan sağlıkla eve gelmeleri. Başımıza bir şey gelse ama kimsenin umurunda olmuyor emin ol tek başına kalakalıyorsun eşinle. Ben 1 hafta hastanede yattığımda kv yazlıkta denize giriyordu bir de üstüne onları biz neden aramıyoruz diye trip atıyordu ve ben 5 aylık olana kadar yazlıktan gelmedi şimdide gelmiş haddi olmadığı bir şekilde işime karışıyor ama başımıza bir şey geldiğinde hiç kimse hastane kağıdında beklemiyor eşim ve ben tek başımızayız çok komikler..

Ay sanki aylardır bi şeye fayda sağladılar da şimdi yorum yapma hakkı görüyolar. Boşver kuzum en önemlisi eşinin senin yanında olması. Ağzı olan konuşuyor
Ben hep diyorum eşime sende kötü olsaydın 1 gün bile burda kalmazdım çok zor sürecler atlattık ikimiz tüp bebek için bu kadar masraf olundu sonuç olmadı bile

Yeri geliyor kendi annenle babanla aranda sıcaklık kuramıyorsun elden ne hayır gelir ki canım boşver. Artık değiştiremezsin birşeyleri o öyle gelmiş öyle gider sen mesafeni koy cevabını da ver altta kalma nasıl kendi annemize babamıza carlıyoruz onlara da carlarız yeri geldiğinde.
Herkes yerini ve haddini bilmek zorunda bilmiyorsa göstermek zorundasın. Yoksa kendinden ödün vermekten başka birşey yapmamış oluyorsun.

Biz zorlaştırıyoruz balım baştan net olup sınır çizmiyoruz en baştan ses çıkarmıyoruz hakkımızı yediriyoruz ondan böyle oluyor bak yengen gibilerin gemisi nasıl yürüyor olan bize oluyor işte
Ay evet dün gece uyurken bu dediklerinizi düşündüm resmen aslında yengem ağzımdan laf almak için beni aramış günlerce. Her aradığında kv işini hallettin demi gelip kalacak demi o olsun yanında falan diyordu bence ağzımı yokladı bende saf gibi istediği cevabı verdim kv ayarladım. Bugün anneme diyeceğim doğumdan sonra sen niye kalmıyorsun yanımda gelinin kendi annesine bıraksa çocuğunu 10 gün ölmez sonuçta diyeceğim. Annem olarak senin kalman daha doğru olmaz mı diyeceğim. Çok üzüldüm bunları düşününce annem bir arka sokağımda oturuyor ama gelinin çocuklarına bakmaktan kendi öz kızına gelemeyecek olması düşününce çok üzüldüm kendime bugün anneme diyeceğim yine aynı bahaneleri o da söylerse gelinin çocuklarına bakmaktan kendi kızına zaman ayıramıyorsan helal olsun der geçerim sanırım uzatmam konuyu..

Çocuk hic durmuyor resmen sağ sol yükseliyor yoksa var ya arayıb güzel sözümü söylerdim çocuk için sabr ediyorum eşime dedim kendin Hall et

29a giricem

Ben hep diyorum eşime sende kötü olsaydın 1 gün bile burda kalmazdım çok zor sürecler atlattık ikimiz tüp bebek için bu kadar masraf olundu sonuç olmadı bile
Bunca emeğin üstüne normal insanların torunumuz sağsalim doğsun da kaç para olursa olsun demesi lazımdı hiç empati yapmayı bilmiyorlar

Ayyy ağlicamm kaşıntıdan yan yatarken göbeğimin kenarları kaşınıyor ne tarafa yatsam orası kaşınıyor oturunca bir şey yok şaka gibi 2 defa yağladım kuruluktan da değil

Aynen çok doğru söyledin ben kürtaj oldum ben ve eşim kaldık ikimiz bak benim burda kimsem yok hiç kapıyı açmadılar nefesim kesilene kadar ağlıyordum onlar ama dügunlerde geziyordu.O kadar Allah'tan istiyorumki umursamaz biri olayım onlara karşı o zaman çok rahat hayatım olur hiç umrumda olmasınlar her şeyi kafaya takıyorum..bazen eşime diyorum senin gibi olmak istiyorum mesela Allah korusun benim annem öyle olsa eşimin umrunda olmaz bende öyle olmak istiyorum.Umut ediyorum oğlum beni değişir belki diyorum anne olunca hiç umrumda olmazlar tek başınaydım her gün evde takıyordum kafaya ailesinden ilgi bekliyordum şimdi çocuğumla gezerim ilgilenirim en son umutum oğlum

Çocuk hic durmuyor resmen sağ sol yükseliyor yoksa var ya arayıb güzel sözümü söylerdim çocuk için sabr ediyorum eşime dedim kendin Hall et
Sana mı söylediler bunu eşine mi? Eğer eşine soyledilerse kabahat biraz da onda. Stres olacağını bile bile her şeyi sana söylememesi gerekiyor, verecek laflarını susturacak.

Ayyy ağlicamm kaşıntıdan yan yatarken göbeğimin kenarları kaşınıyor ne tarafa yatsam orası kaşınıyor oturunca bir şey yok şaka gibi 2 defa yağladım kuruluktan da değil
Ne bu kaşıntı furyası arkadaş grupça uyuz mu olduk şimdi de

Şimdi çocuk için susuyorum annem diyor kesinlikle sinirlenme erken doğum olmasın stresten sonra söylicem kesinlikle.Bendende bu kadar

Sağlıkla vaktinde kavuşun inşallah canım bebekte bir sıkıntı yoksa normal kabul ediliyor kanamalar inşallah bir sıkıntı olmayacak sen tedbiri elden bırakma git bi görün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…