2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sana mı söylediler bunu eşine mi? Eğer eşine soyledilerse kabahat biraz da onda. Stres olacağını bile bile her şeyi sana söylememesi gerekiyor, verecek laflarını susturacak.
Bizde babası ilk eşimi arıyor söz alıyor sonra beni hep öyle ondan dediki hazırlıklı olayım..İşte hep susturdu sonra babası bana şikayet ediyor hiç dinlemiyor beni kendi başına işler yapıyor çok yüksekten gidiyor..gelib babasıyla konuşmaz fikir almaz hep duyduğum bu kaynım eşim gibi diğil ağzından çıkmaz babamda babam ondan benimkide öyle edince kabullenmiyor

Ayyy ağlicamm kaşıntıdan yan yatarken göbeğimin kenarları kaşınıyor ne tarafa yatsam orası kaşınıyor oturunca bir şey yok şaka gibi 2 defa yağladım kuruluktan da değil
Hepimiz kaşınmaya başladık.ben unutuyorum . Birisi kaşındığını söyleyince kaşıntı tutuyor

Ayyy ağlicamm kaşıntıdan yan yatarken göbeğimin kenarları kaşınıyor ne tarafa yatsam orası kaşınıyor oturunca bir şey yok şaka gibi 2 defa yağladım kuruluktan da değil
Çatlayacak mı acaba canım ya içten içe

Kuzum en güzel dua Rabbim bizi kimseye muhtaç etmesin eşlerimiz anlayışlı olsun evimizde huzurumuz sağlığımız bereketimiz olsun gerisi bizden uzak olsun yoksa uğraşılmaz emin ol

Ne bu kaşıntı furyası arkadaş grupça uyuz mu olduk şimdi de
Benim sadece sırtım kaşınıyor oda kaşıyamadığım için akşamları eşimi 3. El olarak kullanıp bütün sırtımı baştan aşağı kaşıtıyorum oda uyuz mu kaptın diyor elim yetmiyor ki kaşımaya

Reactions: The
Yok kız onu düşünene kadar sokakta yürürken kafana saksı düşüp ölebilirsinde belki onun ihtimali de daha yüksektir hatta amaaan ölsekte şehit oluruz mis gibi direk cennete çokta saaapmamak lazım sal gitsin

Biz zorlaştırıyoruz balım baştan net olup sınır çizmiyoruz en baştan ses çıkarmıyoruz hakkımızı yediriyoruz ondan böyle oluyor bak yengen gibilerin gemisi nasıl yürüyor olan bize oluyor işte
Aradım annemi söyledim sonuç aynı gelinini haklı buldu o kötü niyetle dememiştir günahını almayalım dedi oda aynı doğum yaptı o yüzden anlayışla sormuştur kim kalacak diye dedi kv nin kalması uygun olur dedi sustu sessiz kaldı yani bende bir şey demedim salak yerine konulmuş gibi hissettim sadece eşimi arayıp ağladım o da ağladığım için bana kızdı 1 ay kaldı sabret dedi kimse gelmesin ne annen ne annem kimseyi almicam eve senle ben bakarız dedi daha çok ağladım neyse artık ağlayarak bebeklerimi de üzdüm ona daha çok ağladım. Rabbim büyük kimseyi kimseye muhtaç etmesin maddi manevi inşallah bir daha da bu konuyu ne kv ne kendi anneme açmam gerekirse bakıcı tutarım tüm çalıştığımı bakıcıya veririm kafam rahat olur

Kuzum en güzel dua Rabbim bizi kimseye muhtaç etmesin eşlerimiz anlayışlı olsun evimizde huzurumuz sağlığımız bereketimiz olsun gerisi bizden uzak olsun yoksa uğraşılmaz emin ol
Amin canım . Benim annem de dün 3-4 gün kalırım yanında sonra evime giderim dedi. Ben o dediğine alındım mesela. Daha çok şefkat beklerdim ben ama göremedim hiç. Zaten normalde de sevgisini belli etmezdi hiç .soğuk yaklaşırdı ama bu dönemde daha çok canımı sıktı . Sırf o yüzden bile normal doğsun bebeğim de hemen ayaklanayım istiyorum.

Ne bu kaşıntı furyası arkadaş grupça uyuz mu olduk şimdi de
Ay başka yerlerim kaşınsa suphelenir bende doktora giderim ama tek göbek çevrem olunca gerek yok diyorum ya çatlama yakın ya da çok kuruyo anlamadm
Hepimiz kaşınmaya başladık.ben unutuyorum . Birisi kaşındığını söyleyince kaşıntı tutuyor
Off valla ya 1 haftadir vardı aslında ama 2 3 gündür fazlalaştı insallah baslangıc degildir
Çatlayacak mı acaba canım ya içten içe
Bende ondan suphelendim bakiyorum ama hic belirti yok bakalim çatlicaksa çatlasin

Ohh maşallah kızlarımıza dikkat ettt ( kızlarımız dedikten sonra şey dermissin onlar benim kızlarım )
Zaten kv ye Diyemedim ha bu sefer çok hazırdım senin torunun benim kızlarım oluyorlar diye dilimin ucunda kaldı senin canın sağolsun arkadaşım buradaki herkes kv den daha yakın bana siz beni tanımışsınızdır o daha tanıyamadı

Tek rahatlatan şey şu şehitlik olayı da iyice sizi bunalıma sokmayayım diye söylemedim :)

İnşallah kuzum Allahım hepimize güç kuvvet versin bende daha düşünceli yaklaşmasını isterdim evladıyım sonuçta gelmese bile gelirim kızım ihtiyacın olursa dese bile içime su serpilmiş hissedecektim yani şuan duygusallıkla belki böyle düşünüyoruz bilmiyorum ama sadece o lafı duymak istedim canı sağolsun ne diyim Allah büyüktür

Aynen kuzum canları sağolsun amin amin . Nelerden geçtin kız sen halledersin yeterli sağlıkla kucakla bebişlerini

Hahaha kesin lohusayken söylersin ay o an kv suratını çok merak ediyorum hahah yerim seni ya kv de tam taniyacagi zaman öteki tarafa gider bacım genelde ölüm şeysi düşünce tanıyorlar temiz gideyim birde orda gelinle uğraşmayım diye

Zaten öyle olmazsa iki elimiz bir yakalarında olurdu tövbe ya lohusalığımı çok merak ediyorum ya feleğim şaşacak ilk tecrübeyle aval aval etrafa bakacağım ya da tam bir sinir küpü olacağım

Bazen diyorum ki en iyisi zorda olsa bu süreçte yipransakta tek bakmamız bebislerimize seni okadar iyi anlıyorum ki bende ikizlere hamileyim konuşmuştuk seninle canısı cunku herkez farklı yorumda bulunuyor tecrübelerini paylaşırken kalp kiruyorlar benim annemde bir hafta kalırım anca dedi bende 1 haftalığına geleceksen hiç gelme dedim benimde. Düzenim bozulur en iyisi kendim ve eşim başimizibn çaresine bakmak hiç canını sikip prensesleri üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…